Bildegalleri

Søtelifjell

Velkommen til ditt eget fristed! Stor, unik tomt med flott utsikt, plassert majestetisk mellom to vann på Søtelifjell.

Kart med kartnålBreiløkveien 63, 3359 Eggedal
Prisantydning6 425 000 kr
Omkostninger
44 990 kr
Totalpris
6 469 990 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
122 m² (BRA-i)
Bruksareal
122 m²
Balkong/Terrasse
14 m² (TBA)
Tomteareal
2 230 m² (eiet)
Soverom
5
Rom
10
Sengeplasser
10

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Se denne unike tomten!
Her på idylliske Søtelifjell, omgitt av variert og urørt natur, kan du skape ditt eget tilfluktssted, en oase hvor familien kan finne indre ro og nytelse i å være ett med naturen.
Tomta ligger majestetisk til på et lite høydedrag, og gir deg en panoramautsikt som er helt fantastisk. Her kan du virkelig oppleve naturens storslåtte skjønnhet på sitt beste.

Beskrivelse

På denne unike tomta har vi planlagt å bygge en Vy-hytte.
Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning, som gir tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen, for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hyttemodell Vy32CT fra Leve Hytter, inkl. tomt, graving og grunnmur.

Det kan også bygges andre hyttemodeller fra Leve Hytter eller Faun-gruppen på tomten. Ta kontakt med hyttekonsulent for nærmere info om priser og innhold. Det vil være forskjeller i hva som inngår i leveransen fra de enkelte hytteselskapene i Faun.

Følgende er også inkludert i pris for Leve Hytter:
Byggemelding og utarbeidelse av situasjonsplan.
Byggestrøm og renovasjon, i byggeperioden.

I tillegg til annonsert pris tilkommer også:
Byggesaksgebyr kommune: kr 13 050
Tilknytningsavgift vann og avløp: kr 162.000
Skjøting av strømkabel fra tomtegrense til utv.målerskap.: Kr 5.000
Bompenger (gir også bidrag til løypekjøring) : kr 3.600
Velavgift til Søtelifjell hyttevel (inkl. brøyting Breiløkveien og stikkvei med parkering): kr 5 500 pr. år
Årsgebyr VA ( pr. halvår (pr. annet halvår 2022) kr 5.875
Renovasjonsgebyr fritidsboliger: kr 3.178
De løpende avgiftene justeres jevnlig. Overnevnte er basert på priser pr 2024.

Det tas forbehold om feil i overnevnte tilleggskostnader og årlige gebyrer. Overnevnte beløp kan endres årlig.

Det må påregnes årlige kostnader til drift, og for å holde hytta i orden, herunder og som eksempel: Strømkostnader, abonnement/bruksavgift for renovasjon, vann og avløp, evt. eiendomsskatt, feieavgift, velkontingent, årlig kostnad for andel bruk og brøyting/vedlikehold av veier, bidrag til løypekjøring og trivselstiltak. Listen over er ikke uttømmende og vi oppfordrer til å kontakte selger eller sjekke kommunens hjemmesider.

Standard

Grunn- og betong:
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekkerarbeider:
Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har bred beiset furu limtrepanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro:
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger:
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad:
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn:
Stålpipe og peisovn er inkludert

Beskaffenhet

Byggeklar tomt.
Tomta er preget av flott, åpen furufjellskog. Det er et platå på høyden som egner seg godt for hytte på flatmark. Reguleringsplanen tillater hytte på inntil 150 m2 BYA (bebygd areal) + anneks inntil 50 m2 BYA + uthus inntil 50 m2 BYA + garasje inntil 36 m2 BYA (totalt 286 m2 BYA). Se reguleringskart og reguleringsbestemmelser i salgsoppgave. Reguleringsplanen viser at det er god avstand mellom tomtene, hvorav de fleste ligger oppover mot Søtelifjell. I blindveien, som ender i regulert turvei, er det regulert kun 5 nye tomter og denne tomten er innerst. Vei, strøm, vann og avløp til tomtegrense. Vann og avløp fra lokalt vannverk/renseanlegg, pumpeledning på avløp.

Se også vedlagte salgsoppgave for tomt.

Beliggenhet

Fra denne tomta har du utsikt som strekker seg utover de vakre tjernene og mot det majestetiske Søtelifjellet. Her kan du nyte vakre solnedganger med spektakulære refleksjoner i vannet.
Men det er ikke bare tjernene og fjellet som fanger oppmerksomheten din her. Denne tomta gir også direkte tilgang til skiløypene som Søtelifjell er kjent for. Enten du er en ivrig skiløper eller bare elsker å beundre de som suser forbi, vil du sette pris på den enkle tilgangen til skispor som snor seg gjennom det vakre vinterlandskapet.
For de som søker fred og ro i harmoni med naturen er denne tomta spot on. Er du litt nysgjerrig? Da anbefaler vi deg å ta en tur opp til Søtelifjell, men da er du solgt:)

Området byr på gode turmuligheter sommer som vinter. Rett øst for tomta, ved Svansvatn, starter Trillemarka, ett av Norges største naturreservat med flotte turmuligheter og mange vann. Søtelifjell, med Madonnastatuen (1020 moh.), ligger i nærområdet nord for tomta. Det er også turmuligheter i andre retninger, bl.a. til Kroktjennåsen 1032 moh eller langs Storvatnet. Bademuligheter, bl.a. badebrygge i Breiløk, i fjellvann og i Trillemarka. Fiskemuligheter i bl.a. Breiløk og Svansvatn. Vinterstid er det et stort oppkjørt løypenett (se Eggedal Vestfjell på skisporet.no), nærmeste løype går langs vestsiden av Breiløk, ca. 100 m fra tomta. Ca. 25 minutter ned til Eggedal sentrum med matbutikk, pol, byggevare, lege, spisested mm., samt fine utfluktsmuligheter derfra til bl.a. Norefjell, Tempelseter med skitrekk og Haglebu.

Adkomst

Tomta ligger i Eggedal Vestfjell, ved Søtelifjell og Trillemarka. Snaut 2 t kjøring fra Drammen, ca. 2 1/2 time fra Oslo.

Beskrivelse (type bolig)

Vy standard er den originale Vy hytta, hvor du får alt på én flate. Enkelt, lettstelt og elegant. Med alt på en flate, og en takvinkel på kun 22 grader, glir denne hytta inn i landskapet på en elegant måte. Her er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen inn i hytta.

Hyttemodell Vy 32CT inneholder romslig stue/kjøkkenløsning på hele 46 m2, 5 soverom, 2 bad og bod. Se vedlagte plantegninger for hytta for mer detaljer.

Eksteriør- og interiørbilder i annonsen er ment som inspirasjon, og kan avvike fra standard leveranse og fra priset modell.
Det samme gjelder situasjonsplaner, som kun er illustrert som forslag.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, graving og støpt plate i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter as står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter as oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 148,3 fra juli 2023. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid" frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Hyttens plassering kan være som illustrert på situasjonsplanen.
Situasjonsplanen er å betrakte som den plasseringen vi mener er best. Plassering avgjøres i samråd med kunde, høyde avgjøres av kommunen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med grunneier vedrørende tomt, med Sigdal anleggsservice vedrørende grunn- og betongarbeider og Leve Hytter AS (evt. annet selskap i Faun-gruppen) vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene.

Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget hos grunneier, Sigdal anleggsservice og Leve Hytter AS.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Leve Hytter AS

Hytteglede i hver minste detalj

Annonseinformasjon

FINN-kode319381320
Sist endret14. mai 2024 07:40
Referanse66514

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.