Bildegalleri

Kvitfjell Varden. Areal effektiv og superkoselig. 3 soverom + hems. Innflytningsklar NÅ! . LHM-standard!

Kart med kartnålMyrsetervegen 90, 2634 Fåvang
Prisantydning6 790 000 kr
Omkostninger
1 374 kr
Totalpris
6 791 374 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
P-plasser
2
Primærrom
78 m²
Bruksareal
82 m²
Tomteareal
850 m² (festet)
Festeavgift
5 360 kr
Bruttoareal
106 m²
Byggeår
2021
Soverom
3
Meter over havet
760

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Varden er den nye populære siden i Kvitfjell, og her finner du denne hytten som ligger i umidelbar nærhet av alpint og langrenn. Her kan bilen stå hele helgen og du kan nyte fritiden i Kvitfjell sine enorme fjellområder.

Hytten ligger midt i et eldorado av alpinbakker. Her kan du utfordre deg helt fra World Cup trassen til enklere barnebakker. Alle har et sted å kjøre på ski.

Kvitfjell Alpinsenter er også kjent for å ha høy standard på alle sine spisesteder som f eks hyggelige Tyrihanstunet med flere spisesteder. Dette ligger ikke langt fra denne hytten. På Tyrihans finner man en unik stemning i kombinasjon med god mat som gjør det til et svært populært møtested, gjennom hele dagen, men også som after ski. Også på Kvitfjell østside har man velkjente Gudbrandsgard Hotell og en rekke gode restauranter og barer for utsøkte lunsjer eller kortere pauser fra skikjøringen.

Et omfattende langrenns- og turterreng ligger like utenfor hytteveggen. Varden er et optimalt utgangspunkt for turer i Kvitfjellområdet. Herfra er det mulig å gå til både Skeikampen, Fagerøy, Gålå som velkjente turmål for de ekstra spreke, eller holde seg til superfine løyper som til Skardbua eller Svinslåa. På sommertid er det samme terrenget velegnet for både sykkel- og fotturer av alle slag.

Etter en aktiv dag i bakken eller skisporet, kan du også nyte en tur innom den nye skicaféen Varden Restaurant på toppen av Varden. Deretter er det bare å finne veien hjem for en kveld foran peisen. Hyttens beliggenhet på ca. 760 meter med fin utsikt til skog, fjell og ikke minst skibakkene, gir deg den rette fjellfølelsen.

Generelt

LHM har levert flere fantastiske hytter i Kvitfjell. Kjennemerket med store flotte vinduer i gavelveggen, som setter særpreg på en innholdsrik høystandard hytte, finner du også på denne hytta. Interiøret og finishen må oppleves da det er vanskelig å beskrive følelsen av kvalitet på dette nivået med ord. Hytta leveres 100% møblert med senger, garderober, spisemøblement og sofa i stuen. Den er også fylt opp med servise, kjøkkenredskaper og ellers alt du måtte trenge for å ta i bruk kjøkkenet. Alt av dyner, puter, sengetøy og håndklær følger også med slik at du faktisk kan flytte inn å nyte denne allerede i morgen!

Adkomst/Tomteforhold

Ta av E6 ved Fåvang. Følg skilting til Kvitfjell og deretter Kvitfjell Vest. Etter ca 6 km har man kommet til alpinanlegget. Man passerer Servicetorget på høyre siden av vegen og svinger deretter til venstre i første kryss etter dette, opp mot Varden, inn i det som heter Mysetervegen. Hytta ligger så ca 600 m fra krysset på venstre siden av veien.

Diverse

Tomten er en festetomt. Festeavtalen vil inngås etter følgende betingelser:
Årlig festeavgift: kr. 5.360,- per dekar. Denne justeres årlig etter SSB sin konsumprisindeks, med startdato 31.12.2020.
Bortfester har panterett i festeretten og bygninger på tomten for inntil 3 års forfalt festeavgift

Eiendommen overdras fri for heftelser, med unntak av erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som skal følge med eiendommen ved salg.

Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Det skal per overtakelse ikke være pengeheftelser av noe slag på tomten. Videre er Kjøper kjent med at følgende heftelser skal tinglyses på Eiendommen/Tomten før Overtakelse:
- plikt for fester av Tomten til å være medlem av hytteeierforeningen.
- plikt for fester av Tomten til å betale et årlig løypebidrag til hytteeierforeningen. Det årlige løypebidraget skal dekke oppkjøring av blant annet langrennsløyper og er per tidspunkt for inngåelse av avtalen kr. 950, og kan indeksreguleres hvert tredje år. Bestemmelse om dette skal inntas i skjøtets rubrikk 6.

Kjøper aksepterer at det kan bli gjort endringer i ordlyden knyttet til plikt for fester av Tomten til å betale løypebidrag og plikt for fester av Tomten til å være medlem av hytteeierforeningen dersom tinglysingsmyndighetene krever dette.

Det vil tilkomme gebyr for tilkobling til offentlige vann- og avløpsrør. 2020 satser i Ringebu kommune er kr 28 651 inkl. mva. for vann, samt kr 25 509 inkl. mva for kloakk. Det tas forbehold om at tilkoblingsgebyrene kan endre seg.


Eiendomsskatt:
For 2020 har Ringebu kommunestyre vedtatt en skattesats på 3,6 promille. For boligeiendommer (heltidsboliger og fritidsboliger) er det vedtatt særsats på 3,1 promille, samt et bunnfradrag på kr 100 000 per boenhet.

Det vil være pliktig medlemskap i hytteeierforening. Der skal man betale en andel av årlige drifts og vedlikeholdsutgifter for felles vei, opparbeidet felles vann- og kloakkledninger m.m., samt kommunal renovasjonsavgift og eventuelle andre kommunale avgifter. Beløpet vil kunne variere avhengig av snømåking og strøing. I 2019 var dette beløpet 3000,-

Kommunale avgifter for 2020:
Årsgebyr vann: kr. 4500,-
Årsgebyr kloakk: kr. 5000,-
Forbruk pr. m3 vann målt eller stipulert: 21,75
Forbruk pr. m3 kloakk målt eller stipulert: 35,79
Vannmålerleie pr. måler og år: kr. 893,-
Årsavgift renovasjon: kr 1.510,-
Feie og tilsynsgebyr: kr. 539,


Solgt - som den er

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Dokument avgift vil tilkomme.

Kontrakt gjennomføres av Noroppgjør AS

Innhold

Hovedetasje:
Romslig entré
3 soverom
2 bad
Åpen kjøkken- og stueløsning
Utvendig bod

Hems:
24 m2 oppholdsrom. Disse m2 kommer i tillegg til hyttens målbare BRA

Hytten er bygd på støpt plate. Konstruksjonen er i laft. Hytten er med torvtak.

Arealer:
Gulvareal 99m2. 1 etasje 75m2 BRA, hems 24m2 gulvareal, (ikke tellbar BRA ihht NS3940 pga takhøyde).

Standard

Alle LHMs hytter leveres med høy standard. Selskapet har egen interiørarkitekt som designer hyttenes mulige interiør.
LHM og interiørarkitekt har innredet denne hytta smakfullt og gjort det enkelt for deg som kunde. Jobben med å innrede en hytte er mye større enn folk tenker på. Innkjøp, transport, montering og ikke minst søppelet som skal fjernes slipper dere. Dette er enkleste måte å kjøpe hytte på.

Hytten er en laftehytte med den sjarmen dette gir. Detaljene på bygget gjennomgås på en visning og du vil bli fasinert av denne byggeskikken.

For mer info om LHM kan du se på vår nettside www.lhmgruppen.no

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode316546719
Sist endret28. feb. 2024 14:04

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.