Bildegalleri

Solgt

NY PRIS! Randøy - Nyoppført funkishytte - høy standard - flott utsikt - mulighet for båtplass 

Kart med kartnålRandøy, 4130 Hjelmeland
Prisantydning3 690 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
106 m²
Bruksareal
121 m²
Tomteareal
1 520 m² (eiet)
Byggeår
2011
Soverom
4
Rom
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Om eiendommen

Innhold:

1.etasje: Entrè/ hall, tv-stue, 3-4 soverom, bad, wc, 2 innvendig boder og 1-2 utvendige boder. Fra tv-stuen er det utgang til overbygget og flisebelagt terrasse/utestue med opplegg til utekjøkken.

2.etasje: Stue og kjøkken med utgang til 2 takterrasser på nesten 60 kvm!

Standard:

Boligen er nylig ferdigstilt og er bygget med høy boligstandard og meget smakfull innredning.

At boligen er bygget etter boligstandard innebærer bl.a.: 30 cm isolasjon i vegger, gulv og tak, balansert varmegjenvinning, høyere energiklassifisering av vinduer, høyere krav til størrelse på baderom, soverom, trappeutforming, bodplass, antall elektriske punkt osv.

Boligens planløsning og design er nøye gjennomtenkt, med flere lekre detaljer og praktiske løsninger.

Spesielle kvaliteter som kan fremheves:

-Takterrasser på til sammen nesten 60 kvm. Tanken er å oppleve nærheten til sjøen gjennom den flotte utsikten, samtidig som man kan sitte usjenert og i ly. På den største takterrassen vil det være sol hele dagen, og det er plass til både spisebord, sittegruppe/solstoler, samt grillplass. På den andre takterrassen kan man avslutte dagen med solnedgang og noe godt å drikke i glasset. Utestuen på hovedplan er tenkt som et sted hvor man kan oppholde seg på de litt mindre varme dagene. Det er laget opplegg til utekjøkken til f.eks krabbekoking, og den flisebelagte betongen vil fungere som varmemagasin etter at solen er gått ned. Dette arealet kan om ønskelig nokså enkelt gjøres om til inneareal.

-Den romslige stuen og kjøkkenet er plassert i 2.etasje for å kunne nyte den luftige utsikten maksimalt. Det er god plass til sofagruppe og et par godstoler i stuedelen, og utformingen av kjøkkenet gjør at man enkelt benker 12 persoer rundt et spisebord.

-I det praktisk innredede kjøkkenet med kjøkkenøy og barløsning, er det meget åpent og man kan nyte utsikten og ha full kontakt med resten av rommet mens man tilbereder mat.

-gulvene er enten flisebelagt eller har hvitkalket eikeparkett.

-det er et grått høyglans kjøkken fra Ikea med heltre benkeplate i eik og hvitevarer; varmluftskomfyr med induksjonstopp og fullintegrert oppvaskmaskin.

-royalimpregnert kledning og Geneve utebelysning.

Det er tenkt at boligen skal kunne fungere både som fritidsbolig og helårsbolig.

Det er godkjent en stor båthavn like nedenfor eiendommen, som er planlagt påbegynt våren 2012. I mellomtiden kan båtplass leies.

Oppsummert kan vi si at denne er en meget innbydende og stilfull bolig som BØR SEES!

Møbler i boligen kan kjøpes om ønskelig.

Boligen er klar for overtakelse.

Fyring/Oppvarming:

Scan peisovn med varmelagringstopp og stålpipe er plassert sentralt i stuen slik at den er synlig både fra stue og kjøkkendelen. Ellers elektrisk oppvarming med varmekabler i hall og på bad.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger på idylliske Randøy, et attraktivt område i landlige omgivelser, med nærhet til både sjø og vakker natur. Fra Stavanger er det kun 1,5 times reis inkl ferje, og det er kun 10 minutter inn til Hjelmeland sentrum. Randøy har også sin egen landhandel på Ølesund med marina, butikk og restaurant.

Randøy ligger midt i hjertet av Ryfylke, og med en hurtiggående båt vil det på mindre enn 1 time bl.a. være mulig å gjeste Ølesund Marina på Randøy, Skartveit Marina på Halsnøy, Judaberg på Finnøy, Hjelmeland Sentrum, Sjernarøy Maritim og Fister Sentrum.

Randøy er hovedsaklig kjent som et yndet feriested om sommeren med et yrende båtliv og sin landlige idyll, men stedet er også attraktivt om vinteren med kun 1 times reis til Gullingen skisenter. Hjelmeland kan også by på flere turområder, både sommer og vinter, som f.eks en langrennstur i lysløype i Bjødnabu, kun en liten kjøretur unna. Vinteren nærmer segmed stormskritt, så dersom du er raskt ute nå kan du her flytte rett inn og være klar for årets skisesong.

Hjelmeland har ikke boplikt, og eiendommen kan derfor brukes som både fritidsbolig eller helårsbolig.

Adkomst:

Fra Stavanger tar du ferjen til Tau, og følger veien inn til Hjelmeland, og videre mot Randøy. Når du kommer over broa til Randøy, tar du til høyre og følger veien ca 3 km. Like etter Randøy feriepark vil du få eiendommen på din høyre side. Se skilt.

Parkering:

Det er veg helt frem til eiendommen og flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode31065804
Sist endret09. jan. 2012 09:28
Referanse411300

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.