Bildegalleri

Gautefallheia - Stor familiehytte med fin utsikt - naturskjønne omgivelser

Kart med kartnålBjønntjønn Fjellgrend 104, 3855 Treungen
Prisantydning4 190 000 kr
Omkostninger
100 000 kr
Totalpris
4 290 000 kr
Eiendomsskatt
4 000 kr per år
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
129 m²
Tomteareal
9 831 m²
Bruttoareal
142 m²
Byggeår
2023
Soverom
5
Sengeplasser
9
Meter over havet
450
Energimerking
A - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Hytten ligger på Gautefallheia, i et rolig familiestrøk ved heivannet Bjønntjønn. Her er det flotte tur- og opplevelsesmuligheter hele året. Flotte sykkelstier, fine bademuligheter om sommeren  og bærplukking om høsten.  Om vinteren ligger hyttefeltet i et ski-eldorado, med 5 minutter til Gautefall Alpinsenter. Her er det 6 skiheiser og et flott biatlonanlegg. Ski in-skiout, til langrenn, med løype 100 meter fra hytta. Løypen er tilknyttet 60 km løypenett med flott preparerte løyper. Muligheter for båt på innsjøen Nisser.  Kort vei til handlesenteret i Treungen.

Generelt

 Hytten påbegynnes i august og er planlagt levert nøkkelferdig/innflyttingsklar før jul.  Inntil september kan kjøper bestille mindre endringer i fargevalg etc.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

 


Hytten er stor og innbydende med god planløsning – her kan storfamilien samles med venner, både til helgeturer og ferier. Hyttens arkitektur byr dessuten på gode, skjermede uterom. Allerede i entreen får man en smakebit på hyttas fine løsninger, hvor blikket naturlig trekkes mot stuas utbygg i front, med sjenerøse vindusflater som slipper naturen og dagslyset inn.

I tillegg til to rom og tv-stue på hemsen, er det tre soverom i første etasje. Videre har hytta både bad og wc/vaskerom, og en isolert utebod ved inngangspartiet, perfekt for turutstyr.

Som nøkkelferdig leveres hytten komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré wc/vaskerom og bad.

Innvendig standard

1. etasje: Entré/gang, wc/vaskerom, bad/wc, 3 soverom, stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom.

Entré og gang: Allerede i entreen får man et inntrykk av hyttas romslige utforming. Det er direkte inngang til wc/vaskerom, trapp opp til hemsen og åpning mot stuas utbygg i front som har store vinduer. 

Nøkkelferdig leveres entreen/gangen med gulvfliser, gulvvarme og downlights, samt ubehandlet trapp som standard.

Stue/kjøkken: Stua og kjøkkenet danner sammen et åpent, stort allrom, hvor alle kan samles til måltider og sofahygge. Allrommet har panelkledde vegger og tak, og gulv i 25 mm heltre furu. Stua har utbygg med åpen himling og store vindusflater som gir gode lysforhold og en herlig romfølelse. Fra denne delen av rommet er det også utgang til en stor markterrasse – perfekt for grilling og avslapping i solveggen.

Videre leveres hytta nøkkelferdig med moderne peisovn fra Nordpeis i stua, type Duo 5 DV, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen.

Nøkkelferdig leveres også allrommet med kjøkkeninnredning, med mye oppbevaringsplass, fine arbeidsflater og integrerte hvitevarer. Her er det god plass til at flere kan lage mat sammen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Loftstue/hems: Hemsen byr på to hemsrom og en ekstra stueløsning – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom: Badet er romslig, og leveres nøkkelferdig med fliser på både vegger og gulv, samt downlights i himling og varmekabler i gulv. Rommet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med skap, speil og lys.

Wc-rommet har også god størrelse og leveres nøkkelferdig med flislagt gulv, gulvvarme, samt panel på vegger og i tak. Rommet utstyres med vegghengt toalett, servant og opplegg

Soverom: I første etasje ligger hyttens tre soverom. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og ekstra luksus med tilliggende garderoberom/bod. I de andre soverommene er det plass til familiekøyer.

Her er det soveplasser nok til storfamilien med venner. Alle soverommene har plass til klesskap eller kommode, og det er oppbevaringsplass i kott på hemsen og i uteboden ved inngangspartiet.

Oppvarming 
Hytten leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré, wc/vaskerom og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Teknisk

- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.

- Utvendig inntaksskap.

- Innvendig sikringsskap.

- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.

- 200 liters varmtvannsbereder.

- Avtrekk fra bad, wc-rom, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.

- Downlights i entré/gang, bad og hems.

- Utelamper.

- Utekran.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode309788569
Sist endret05. juli 2023 15:42
ReferanseRoald

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.