Bildegalleri

Gautefallheia, Felehovet Nord

Hytte på unik tomt helt nede ved Rosstjønnvannet! Ditt eget fristed på fjellet i Telemark! 3 sov, 2 bad.

Kart med kartnålFelehovet Nord - tomt H160 / 289, 3855 Treungen
Prisantydning6 183 000 kr
Omkostninger
54 990 kr
Totalpris
6 237 990 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
89 m² (BRA-i)
Bruksareal
89 m²
Balkong/Terrasse
14 m² (TBA)
Tomteareal
730 m² (eiet)
Soverom
3
Rom
8
Sengeplasser
7

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Denne tomta er har en helt unik beliggenhet, helt nede ved Rosstjønn vannet.
Velkommen til Felehovet Nord på Gautefallheia! En helårsdestinasjon med alt du trenger for en aktiv fritid! Alpint, stisykling, fiske, turmuligheter, ski, badevann og gode solforhold for å nevne noen.

Beskrivelse

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning, som gir tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen, for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hyttemodell Vy24AT, inkl. tomt H160 /nr 289, graving og grunnmur.

Følgende er også inkludert i pris:
Byggemelding og utarbeidelse av situasjonsplan.
Byggestrøm og renovasjon, i byggeperioden.
Skjøting av strømkabel fra tomtegrense til utv.målerskap.

I tillegg til annonsert pris tilkommer også:
Byggesaksgebyr Nissedal kommune: kr 13.800
Tilknytningsavgift vann og avløp: kr 75.000
Tilknytning fiber, ikke pliktig: kr 7.000

Årlige kostnader, alt under oppgitt i 2024 tall:
Årlig pliktig kostnad til veglaget, inkluderer brøyting og sommervedlikehold: kr 7.000
Medlemsskap i velforeningen, årlig kostnad: kr 500
Årlig gebyr avløp og vann: kr 6.250 (beregnes etter forbruk 200 m3/pr.år).
Dersom vannmåler monteres, beregnes det som følger:
Avgift pr. m3 vann: kr 22,50
Avgift pr. m3 avløp: kr 26,25

link til kommunale avgifter:
https://www.nissedal.kommune.no/kommunale-avgifter-og-gebyr.486406.nn.html

Det tas forbehold om feil i overnevnte tilleggskostnader og årlige gebyrer. Overnevnte beløp kan endres årlig.

Det må påregnes årlige kostnader til drift, og for å holde hytta i orden, herunder og som eksempel: Strømkostnader, abonnement/bruksavgift for renovasjon, vann og avløp, evt. eiendomsskatt, feieavgift, velkontingent, årlig kostnad for andel bruk og brøyting/vedlikehold av veier, bidrag til løypekjøring og trivselstiltak. Listen over er ikke uttømmende og vi oppfordrer til å kontakte selger eller sjekke kommunens hjemmesider.

Standard

Grunn- og betong:
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekkerarbeider:
Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 3 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har bred beiset furu limtrepanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro:
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger:
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad:
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn:
Stålpipe og peisovn er inkludert

Beskaffenhet

Tomtene er byggeklare.
Oppgitt tomteareal er ca. areal inntil tomtene blir oppmålt.

Beliggenhet

Felehovet Nord ligger i et fjellområde på Gautefallheia´s fantastiske solside rett ved idylliske Rosstjønn. Her tilbyr vi solrike flotte tomter i forskjellige prisklasser som alle ligger i naturskjønne omgivelser. Tomtene har umiddelbar nærhet og enkel tilgang til flotte turområder, bade- og fiskemuligheter i Rosstjønn og ikke minst skiløypa på vinteren, og milevis med sykkelstier på sommeren.

Hyttefeltet ligger kun 3 minutters kjøring fra velkjente Gautefall Skisenter og Gautefall Hotell, samt 10 minutters kjøring fra Treungen sentrum hvor det finnes et godt utvalg handels- og servicetilbud.

Gautefallheia tilbyr på aktiviteter og naturopplevelser for alle og enhver året rundt!
Vinteren byr på ca. 60 km preparerte langrennsløper, mens Gautefall Skisenter tilbyr et av Telemarks største og mest moderne alpinanlegg med sine 10 nedfarter, 1 Express 6-seter stolheis, 1 skitrekk og 2 rullebånd, i tillegg til terrengpark, kveldskjøring, spisesteder, skiutleie, skiskole og afterski.

Sommerhalvåret kan friste med milevis av merkende turløyper i skog og mark med tilgang til rasteplasser og gapahuker, samt mer enn 100 fiskevann, 10 mil med merkede sykkelløyper, og flere muligheter for bading og fjellklatring. På Gautefall har man også den unike muligheten av å kunne benytte et topp moderne 4,5 km asfaltert helårs skiskytteranlegg med flombelysning, som et av få liknende anlegg i Telemark.

Alt sammen mer eller mindre rett utenfor hyttedøra!
Med andre ord det perfekte stedet for dem som er glad i det gode hyttelivet - året rundt.

Adkomst

Gautefallheia ligger på riksvei 358 mellom Treungen og Bostrak, kun 12 km fra Treungen og 17 km fra Bostrak.

Beskrivelse (type bolig)

Vy standard er den originale Vy hytta, hvor du får alt på én flate. Enkelt, lettstelt og elegant. Med alt på en flate, og en takvinkel på kun 22 grader, glir denne hytta inn i landskapet på en elegant måte. Her er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen inn i hytta.

Hyttemodell Vy 24AT inneholder romslig stue/kjøkkenløsning på hele 33 m2, 3 soverom, 2 bad og bod. Se vedlagte plantegninger for hytta for mer detaljer.

Eksteriør- og interiørbilder i annonsen er ment som inspirasjon, og kan avvike fra standard leveranse og fra priset modell.

Diverse

Kjøpet skjer med firedelt kontrakt hvor tomt med infrastruktur fram til tomtegrense håndteres i egen kontrakt, grave/grunnarbeider i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytte over grunnmur i egen kontrakt.

Leve Hytter AS oversender til grunn- og betongentreprenørene endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. Grunn- og betongarbeider betales i henhold til den enkelte kontrakt. 2 % av kontrakt-sum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven.

Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. For kjøp i h.h.t annonse, forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Gautefallheia utvikling AS vedrørende tomt, med Gautefallheia grunnarbeid AS vedrørende grunnarbeider, KV Bygg vedrørende grunnmur og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Kontraktene er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget Gautefallheia utvikling AS som tomteselger, Gautefallheia grunnarbeid AS for grunnarbeider, KV Bygg for grunnmur og Leve Hytter AS for hytte som totalentreprise over grunnmur.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 151,2 fra mars 2024. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid, i alt" frem til 1. materialleveranse blir levet fra hytteleverandøren til byggeplass.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode309644157
Sist endret26. apr. 2024 12:25
Referanse66507

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.