Bildegalleri

Geilo - Realiser hyttedrømmen med &Hamlet! Kjøp fra 1/8 - 4/8

Kart med kartnålSkomakarnutlie, 3580 Geilo
Prisantydning1 860 000 kr
Omkostninger
9 955 kr
Totalpris
1 869 955 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
163 m²
Bruksareal
167 m²
Tomteareal
949 m² (eiet)
Byggeår
2023
Soverom
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Denne prosjekterte hytten befinner seg rett ved langrennsløypene på Kikut! Geilo er et skiparadis og fikk for tredje år på rad tildelt prisen for Beste Norske Skisted av World Ski Awards. Det er et kvalitetsstempel vel verdt å ta med seg.

1/8 solgt!

Hvorfor eie en fritidsbolig 100% som du kun benytter 10-15% av tiden? &Hamlet fasiliterer deleie profesjonelt, slik at du kan spare betydelige beløp og samtidig nyte alle fordeler med direkte eierskap. I tillegg mangedobles kjøpekraften slik at drømmefritidsboligen er innenfor rekkevidde for langt flere. 

Totalpris for 1/8 eierskap: Kr 1.869.955,-
Totalprisen inkluderer følgende: Møbler, utstyr, juridisk oppsett, servicefee til &Hamlet, omkostninger (dok. avgift, skjøte etc.).

Du kan kjøpe og eie alt fra 1/8 opp til 4/8 av denne hytten.

Månedlige kostnader i forbindelse med eierskapet (1/8) er estimert til: Kr 2.930 
Dekker: Kommunale avgifter, internett, forsikring, basisvarer, løpende vedlikehold og avsetning fremtidig vedlikehold, brøyting, strøm og oppvarming (når hytta ikke er i bruk), drift av sameie, regnskap, drift av plattform, andre kostnader. 

Tegningsdokument, sameieavtale mm. sendes på forespørsel. 

Hjemmeside for eiendommen: https://andhamlet.com/no/listings/geilo-norway

Hytten er prosjektert og vil igangsettes når tilstrekkelig med andeler er solgt. LHM (utbygger) beregner byggetid til ca. 9 måneder fra igangsetting. 

Bilder i annonsen er fra en lik hytte i samme hyttefelt. Den prosjekterte hytten vil bli identisk som den, utenom i gang der den prosjekterte hytten vil ha 8 private skap til private eiendeler og noen mindre endringer.

Se salgsoppgave utarbeidet av PrivatMegleren (blå link nedenfor) for utfyllende informasjon om eiendommen. Du finner informasjon om vårt konsept på våre hjemmesider: www.andhamlet.no

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Velkommen til Laftehovda og Skomakarnutlie!

Tradisjonelt uttrykk og fjellkos som ligger vårt hjerte nært i herlig samspill med moderne kvaliteter og komfort. Et sted og lengte til, et sted å senke skuldrene, et sted for kvalitetstid og et sted for å lage de hjerteligste minnene.

Dette er en lekker og innholdsrik familiehytte med 6 soverom, hvorav tv-stue i andre etasje også kan brukes som tv-stue, to stuer, 2 bad, sauna og en romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater og god takhøyde. De stor vindusflatene gir godt naturlig lys i hytten og en flott utsikt til blant annet Skurdalsfjorden og naturskjønne omgivelser.

Innbydende romslig hytte som inneholder entré med 8 private skap. Vaskerom/bod har egen inngang. Videre kommer du inn til en stor, velutstyrt kjøkkenavdeling med utgang til terrasse. Den åpne løsningen fører videre til en romslig stue som har flott peis, store vindusflater og god takhøyde. Innenfor stuen ligger to soverom og et flislagt bad med badstue. Hovedsoverommet har også utgang til terrasse.

Andre etasje har et flislagt bad, stue og fire soverom, hvorav det ene også fungerer som tv-stue. Her er det store vinduer og en glassvegg med glassdør ut til stuen gir en åpen romfølelse og slipper inn mye lys. Det miste soverommet kan også være perfekt til hyttekontoret.

Hytten har en romslig terrasse hvor man kan invitere familie og venner rundt bålpannen og nyte utsikten.

Det er også praktisk skiskap ved inngangspartiet.

Luften er klarere, naturen vakrere, fullmånen større og stjernehimmelen mer spektakulær.... Alt du kan ønske deg for din nye fritidsdrøm.

Her er det bare å ta med familien og flytte rett inn. Hytten er utstyrt med møbler og interiør av høy kvalitet og godt tilpasset hytten. Den vil også bli levert fullt utstyrt i henhold til &Hamlet sin utstyrsliste.

Velkommen til fjells!

Standard

Prosjektert kvalitetshytte med høy standard. Leveres blant annet med eksklusive innvendige dører, flott limt eikeparkett i stue og kjøkken med 250mm bredde og påkostet belysning.

FARGEPALETT INNENDØRS
Dempet grå.

INNVENDIG TAK
Komplisert konstruksjon med naturlige og massive bjelker med panel mellom. Denne konstruksjonen har et unikt uttrykk som matcher resten av interiøret. Det er viktig å nevne at LHM har utviklet et listefritt uttrykk som krever både mer tid, krefter og dyktige håndverkere, men som vi i LHM virkelig mener er verdt det. Det endelige uttrykket er uslåelig!

INNVENDIGE VEGGER
Laftevegger.

INNVENDIGE GULV
Stue og kjøkken har en-stavs eksklusiv limt eikeparkett som er 21 mm tykk, en solid overflate i eik på 6 mm og i bredde 250 mm. Farge: Graphite Brown. På soverom og i andre etasje er det flytende parkett er 182 mm bred og 14 mm tykk.

Ansvarsfraskrivelse: eikeparkett lagt flytende, kan få et minimum av trinnlyd som ikke kan anses som en feil. Det kan dermed ikke regnes som en konstruksjonsfeil man kan klage på.

NATURLIGE STIN-FLISER FRA ALTA SKIFER
Inngangspartiet, toalett, utvendig bod og utenfor inngangsdøren er det Altaskifer i format 27x57 cm. Med bruk av Altaskifer får du et uslitelig gulv. Vakkert, naturlig råskap med 50 nyanser av grå - hentet ut av berget i foten av vidda.

FLISER BAD
Kvalitetsfliser i 45x90 i Bera&Beren-serien fra Living ceramics i fargen coal.
Denne størrelsen gjør at vi får færrest mulig overganger og fuger. Viktig å nevne er også at alle utstående hjørner med fliser gjerdes, noe som krever ekstra tid og ikke minst gode håndverkere. Det gir alle flislagte flater et svært eksklusivt og rent uttrykk.

GULVLISTER
På vegger med 190 mm panel bygger vi med 30x215 mm gulvlist. Der veggene er bygget med 145 mm panel benytter vi 26,5 x 142 mm listverk.
Litt avhengig av overgangene mellom stokker, vil størrelsen på gulvlistene kunne variere.

DØR OG VINDUSLISTER
Moderne rettkantet list i formatet 26,5 x 142 mm.

KJØKKEN
Kjøkkenet er skreddersydd i beste kvalitet av LHM Interiør og kombinerer holdbarhet med et stilfullt design. Sort benkeplate i kvartskompositt med underlimt oppvaskkum og armatur i høy kvalitet. Kvalitetsinnredningen er gjennomtenkt og effektiv med mye praktisk skuffeplass, soft-close skuffer og hengsler, samt dimbar LED belysning i vitrineskapene. Farge; lyse underskap og mørke høyskap. Kjøkkenet er særdeles godt utstyrt med kjøleskap, fryser, stekeovn, induksjonstopp, vaskemaskin, avtrekksvifte og vinkjøleskap.

Innredning fra Egger i høy kvalitet, med laminat eikemønstrede fronter i mørk trefarget struktur.
20 mm kvartskompositt benkeplate i farge som står godt til innredningen - Caesarstone Piatra Grey.
Franke oppvaskkum som er underlimt i benkeplaten med Dornbracht kjøkkenbatteri.
Alle hvitevarer fra MIELE.
Vinskap
Sorte håndtak i moderne design, med ekstra lange og trendy håndtak på høyskap.
Hengsler fra Blum med soft close system.
Toppmoderne Blum Legrabox skuffer med slow motion-systemet.
Dimbare LED-spotter i vitrineskap.

BAD
Baderommet har et helhetlig og moderne uttrykk med store fliser i matt naturtro finish. Den delikate baderomsinnredningen har soft-close skuffer, stilfull keramisk servant og kvalitetsarmatur. Badet kommer med komplett takdusj med både regndusj og håndholdt dusj, vegghengt toalett med soft-close sete, og vaskemaskin. Glassvegger til dusj og sauna monteres direkte på flisene, uten forstyrrende profiler.

Moderne vegghengt baderomsmøbel fra Egger i høy kvalitet, med laminat fronter i vasket eik og betongetterligning i benkeplaten.
Keramisk servant fra italienske Cielo.
Alt baderomsarmatur fra Dornbracht.
Tilpasset speil med metallramme.
Blum hengsler med myke lukkemekanismer.

UTVENDIGE DØRER
Alle utvendige dører i farge i NCS 7500-N.

INNVENDIGE DØRER
Eksklusiv - med usynlige integrerte 3D hengsler som kan justeres på alle 3 måter; magnetisk usynlig og lydløs låsemekanisme. Fargen lik som på vegger og listverk.

TRAPPER
Trapp med håndløpere i ubehandlet ask med glassrekkverk som matcher glassgelender i 2. etasje. Trinn i samme farge som gulv.

RØRINSTALLASJONER
Rør-i-rør system
Lekkasjesikring med vannstoppeventil
Fordelerskap for tappevann
300 l varmtvannsbereder

ELEKTRISITET
Det elektriske anlegget er iht. NEK 400-normen. Anlegget legges i hovedsak skjult. Det utvendige inntaksskapet på hytta leveres sort.
Følgende i sort utførelse:

Lysbrytere
Lavtbyggende stikkontakter
Dimmere
Downlights
Vegglamper

BELYSNING ØVRIG
Master soverom samt soverom i første etasje har lamper over seng i sort utførelse.
Eksklusiv taklampe i stuen fra bomma Lightning av type Bomma Lens.

UTENDØRS LAMPER
Utendørs lamper fra Norlys som standard.

VENTILASJON
Badene har sorte, elektriske ventilasjonsvifter som inneholder en fuktighetssensor som gjør at de automatisk skrur seg på når fuktigheten i rommet stiger. De kan selvsagt også skrus på manuelt. Alle andre rom har ventiler i tre som får samme farge som veggene i interiøret.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode303381594
Sist endret19. mars 2024 08:39

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.