Bildegalleri

Midtre Syndin i Vestre Slidre kommune

Prosjekterte hytter med fantastisk utsikt på Syndin i Vestre Slidre kommune.

Kart med kartnål2967 Lomen
Prisantydning4 100 000 kr
Omkostninger
11 370 kr
Totalpris
4 111 370 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
1
Bruksareal
80 m²
Tomt
Eiet
Bruttoareal
94 m²
Byggeår
2023
Soverom
3
Meter over havet
1000

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Hyttene ligger i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt på Syndin i Veste Slidre kommune, ca 1000 meter over havet. Hyttene ligger rett ved Syndinstøga, som har butikk, cafe, restaurant, pub og overnattingsmuligheter.

Generelt

Grindablikk hyttefelt består per nå av 3 oppførte hytter, hvor en av disse er ferdigstilt og solgt. Hyttefeltet er regulert for tilsammen 12 hytter. Dette blir selveide hytter på en sameiet tomt, som gjør at det er felles vann og avløpssystem for området. Dette vil innebære noen fellesutgifter som ennå ikke er stipulert.
Hyttene er arkitekttegnete med moderne planløsning, god standard og 3 romslige hemsrom.Det er også mulig å fjerne vegg mellom 2 av hemsrommene, dersom man ønsker en annen og enda romsligere hemsløsning. Hyttene er nøkkelferdige med håndlagde kjøkken og baderomsinnredninger fra egen møbelfabrikk. 
Ved interesse før ferdigstillelse kan man eventuelt påvirke farge- og materialvalg.

Hytte 1: Åpen stue-kjøkkenløsning, 2 bad, 2 soverom og 3 hemsrom. BRA 76m2 + ca. 55m2 hems. Overbygget inngangsparti og boder. Pris fra kr. 4.300.000,-
Hytte 2: Åpen stue-kjøkkenløsning, 1 bad, 2 soverom og 3 hemsrom. BRA 70 m2 + ca. 47m2 hems. Overbygget inngangsparti og boder. Pris fra kr. 4.100.000,-
Hytte 3: SOLGT.

Adkomst/Tomteforhold

Hyttene har kjørevei helt frem med 1 parkering til hver hytte. Det vil være en felles gjesteparkering.
Hyttene har lett skrånende tomter med panorama utsikt mot øst-sør-vest.

Priser fra kr. 4.100.000,-

Syndin er en uoppdaget perle som ligger på ca. 1000 meters høyde mellom Vaset i Vestre Slidre kommune og Filefjell i Vang kommune.
Dette er stedet for deg som ønsker deg vekk i fra kommersielt stress og mas og setter pris på uberørt natur. Her kan man gå, sykle samt gå på ski i timesvis på stier, veier samt vel preparerte skiløyper.
Her nyter man stillheten på stranden ved et av Syndin vannene eller topptur til et av de flotte fjellene rundt. På vinteren har man milevis med preparerte løyper.
Vårt samlingspunkt på Syndin er Syndinstøga med sine hyggelige fasiliteter og eminente kokk. Her kan du handle, innta et bedre måltid, sitte i solveggen med noe kaldt å drikke eller en hyggelig kveldsstund i puben.

Innhold

Hyttene inneholder 1-2 bad, åpen stue/kjøkkenløsning, 2 soverom nede samt 3 hemsrom. Hyttene har også en bod.

Standard

Utvendig blir hyttene levert i Royal impregnert kledning med mørke grå vinduer og dører. 
Innvendig leveres hyttene med 14x120 mm stående glattpanel på vegger og tak. Dette er ton-i ton beiset ( 7 farger man kan velge mellom) med listverk og foringer. Hytta har mørke grå dører innvendig.
På gulvene brukes Moskus 12 mm laminat ( 4 farger man kan velge mellom) samt fliser på gulv i gang samt gulv i bad og dusjsone. Her er det mulighet for endring/ oppgradering mot tillegg i pris
Kjøkken og innredning til bad leveres fra vår egen møbelfabrikk i enkelt stramt design. Her er det mulighet for endring/ oppgradering mot tillegg i pris. Hvitevarer medfølger ikke.
Vår standard peis-ovn heter Termatech TT20.
Hyttene vil få terrasseplatting ut fra terrassedør i stue.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode299633826
Sist endret04. juli 2023 09:42
ReferanseGrindablikk hyttefelt

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.