Bildegalleri

Kvitfjell Vest, Segelstadsetra

Romslig hytte med hems på solrik utsiktstomt. Attraktivt hytteområde i Kvitfjell - alpinbakken 100 meter fra hyttedøra!

Kart med kartnålFuruvegen 4, 2634 Fåvang
Prisantydning6 590 000 kr
Omkostninger
1 240 kr
Totalpris
6 591 240 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
83 m² (BRA-i)
Bruksareal
83 m²
Balkong/Terrasse
13 m² (TBA)
Soverom
2
Rom
7
Sengeplasser
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Kvitfjells vestside!
Leve Hytter tilbyr Vy skihytter i Kvitfjell Vest. Hyttene vil bli bygget i lia ved Segelstadsetra og har optimale solforhold og ski inn/ski ut i Kvitfjell Alpinanlegg. Området har også et fantastisk langrennsterreng og langrennsløypene er en del av et turløypenett som knytter Kvitfjell sammen med Gålå og Skei.

Beskrivelse

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning, som gir tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen, for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hytte, Vy 23ATHS, inkl. tomt 33, graving og grunnmur.

Renovasjon og byggestrøm i anleggsperioden er inkl., samt situasjonsplan.

Øvrige ledige tomter på feltet:
Tomt/ hyttemodell / pris inkl. tomt graving og grunnmur
1 / modell Vy 19AH / pris kr 5 863 000

På feltet i Vy Skihytter II er følgende ledig:
6B / modell Vy 14UH -IH/
7A / modell Vy 14UH-IH /
7B / modell Vy 13UH-IH /
21 / modell Vy 19ATU-IH /
22 / modell Vy 19ATU-IN /
25 / modell Vy 19ATU-IN /

Se også priser og mer info på øvrige hytter på tomtene i feltet på vår hjemmeside:
https://levehytter.no/hyttefelt/vy-skihytter-kvitfjell-vest

Ikke inkludert i leveransen:
Hvitevarer, garderobeskap, utvendig beising, takstige , utvendige terrengrekkverk/gjerder og trapper. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 150 000 kr.
I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann, kloakk og strøm) som vil koste ca 81 000 kr, samt kostnader i forbindelse med tomtekjøp (anleggsbidrag vann- og avløp, kart og delingsgebyr, tinglysings- og attestgebyr for skjøte og pantedokument) som vil koste ca. 58 000 kr.

Årlige kostnader festeavgift, drift av veg, løypekjøring etc. tilkommer.
Festeavgiften på tomten er anslått til ca. kr. 1.500,- for 2023. Festeavgiften fordeles iht. festekontrakt med kr. 2.000,- pr. d.a. (indeks fra 15.03.2015)

Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale.

Standard

Beskrivelse:

Grunn- og betong:
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med maskinplanering av stedlige masser, utlegging av sortert matjord og tilsåing av grøntarealer på tomten. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Situasjonsplanen er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Utvendige overflater:
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp.

Elektro:
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger:
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad:
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn:
Stålpipe og peisovn er inkludert.

Beskaffenhet

Tomtekontrakt med oppgjør ivaretas av advokat Knut Hodneland.

Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd frem til tomtegrense. Inntil tomte-/ hyttefeltet går langrennsløyper nedover mot Studio H, og inn i det store løypenettet. Det er"ski inn/ut" direkte fra alpinsenteret, Blåløypa og Oleheisen.

Det er festetomter.
Det blir opprettet en velforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette.

Hyttene må beises i farge som bestemmes av gjeldene reguleringsbestemmelser.

For mer informasjon om alpint og langrennsområdet rundt tomte-/ hytteområdet se www.kvitfjell.no

Beliggenhet

Tomteområde F3.9 ved Segelstadsetra er et nytt hyttefelt med ca 25 tomter, feltet vil inngå i en større helhetlig utbygging. Feltet ligger solrikt til og har en trygg og barnevennlig beliggenhet. Alpinløypa/Blåløypa og ny Pomaheis ligger i umiddelbar nærhet. Det er direkte ski inn / ut for både langrenn og alpint. Området ligger ved inngangen til ca 350 km velpreparerte langrennsløper mot Fagerhøy, Skeikampen, Gålå og Fefor.

Kvitfjell er meget snøsikkert med skiløyper/alpinløyper som ved normalt vinter er åpent fra november til slutten av april.

Når snøen har smeltet er det mulighet for jakt og fiske, sykling, ridning og en rekke andre aktiviteter som er tilgjengelige i nærområdet. Området er like anvendelig vinter og høst, som vår og sommer. Dette er et område for de gode naturopplevelsene i et av Norges mest populære hytteområde.

Tomteområdet ligger vestvendt med meget gode utsikts- og solforhold. Tomtene er naturtomter og ligger i dels variert og skrånende terreng, noe som gir utmerket utsikt og solforhold.

Adkomst

Ta av E6 mot Kvitfjell ved Fåvang, etter ca 2 km sving mot venstre og kjør mot Kvitfjells Vestside. Følg veien frem til skilt P-plass heis ved Studio H og innkjøring Segelstadsetra, kjør opp seterveien. Tomtene ligger i sol hellingen inntil Segelstadsetra mot Studio H.

Beskrivelse (type bolig)

Vy med hems gir den ekstra fleksibiliteten, som kan bety så mye på hytta. Hyttemodell Vy 23ATHS inneholder romslig stue/kjøkkenløsning på hele 39 m2, 2 store soverom, 2 bad og bod. I tillegg kommer den romslige hemsløsningen på 44m2, som fint kan romme 3-4 sengeplasser og en TV-stue om du ønsker det. Modellen har inngang fra siden for best mulig tilpasning til tomta.

Planløsning kan tilpasses i henhold til Vy-konseptet. Andre Vy-modeller kan også bygges på tomten. Ta kontakt med hyttekonsulent for mer info.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter as står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter as oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger. Tomten i annonsen heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konseptmodellen VY 23ATHS. Se oversikt i annonsen for øvrige tomter på feltet.

Transport av festekontrakt med andel infrastruktur og tilretteleggelse m/tillegg gjøres med Lodge Hytter AS. Kjøpesum betales ved tinglysning av transport av andel av festekontrakten for tomten. Kontrakt og oppgjør for tomta ivaretas av megler/advokat.

2 % av kontraktsbeløp for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift og Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 151,4 fra des. 2023. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid" frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunn-mur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Leve Hytter tar ansvaret for koordinering av grunnmursarbeidene.

Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Lodge Hytter AS vedrørende tomt, med Løype Anleggsdrift AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut nødvendige opplysninger i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Lodge Hytter AS, Løype Anleggsdrift AS og Leve Hytter AS.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode296904148
Sist endret24. feb. 2024 05:00
Referanse66487

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.