Bildegalleri

Vikerfjell, Høgfjell Horisont - Komplett hytte med tomt fra kr 2 350 000,-

Kart med kartnålGunbjørnseterveien 345, 3516 Hønefoss
Prisantydning2 350 000 kr
Omkostninger
75 000 kr
Totalpris
2 425 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
44 m²
Tomteareal
800 m² (eiet)
Byggeår
2023
Soverom
2
Meter over havet
750

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

HØGFJELL HORISONT 

75 minutter fra Sandvika finner du Høgfjell Horisont på Vikerfjell, 35 nyregulerte hyttetomter med panoramautsikt over Sperillen og deler av Ringerike. Vikerfjell har flere fjelltopper på over 1000 meter, flotte turstier og svært gode muligheter for jakt og fiske. Vikerfjell har på vinterstid et lite skitrekk og milevis av oppkjørte skispor og topp forhold for randone kjøring. Fra toppen av Høgfjell og ned til Sperillen er det nærmere 800 høydemeter. Flere koselige setre inviterer inn til servering av deilig mat og drikke. Området har et eksklusivt preg med store tomter som gir god avstand mellom hyttene.

Generelt

ECOHYTTER

Ny teknologi gir nye muligheter.

Stadig økende priser og kostnader på hytter som er tilknyttet offentlig strøm, vann og avløp gjør at vi har fokus på alternative hytteløsninger.

Ecohyttenes innovative løsninger gjør at de ikke må knyttes til vann, avløp eller strømnett. Tilknytning til en eller flere av disse løsningene er likevel mulig. Ecohytter sparer miljøet og gir flere muligheten til å oppfylle hyttedrømmen, uten at det går på bekostning av den komforten dagens hyttekjøpere ønsker.

Alle Ecohytter  kan leveres med Ecomodul som minimerer  behov for omfattende sprengning og graving for å få fram vann og avløpsnett. Til fundamentering av Ecohyttene bruker vi jordskruer og/eller punktfundamentering. Dette minimerer behovet for masseutskiftning og reduserer co2 utslipp med opp til 98%.

Ecohytter er for aktive mennesker som ønsker et rimelig alternativ til store og kostbare hytter. Mindre enheter er med på å gi en bærekraftig utvikling og bedre økonomi for den enkelte familie og for lokalsamfunnet der hyttene bygges.

Hytta som sosial arena for familien er den grønne tråden som går igjen i designet av våre hytter. Kompakte løsninger med mulighet for mange sengeplasser og romslige stue-/kjøkkenløsninger gir mulighet til å samle familie og venner, selv i våre minste hytter.
Les mer om ecohytter på www.ecohytter.no 

For å avtale visning eller for mer informasjon ring Hans på tlf 911 13 949 eller mail hans@ecoco.no Adkomst/Tomteforhold

Fra Oslo følg E16 forbi Hønefoss i retning Bergen. Etter ca. 20 minutter tar man inn til venstre fra hovedveien i retning Viker. Ta til høyre etter broen og følg denne (RV172) i ca. 7 km før du svinger av til venstre merket Ringerudsetra (skilt og bom). Etter ca. 3 km er du på toppen, ta til venstre og følg Ringerudåsen til du kommer til feltet.

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode294953552
Sist endret02. juni 2023 11:46

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.