Bildegalleri

Nye energibesparende hytter med vannbåren gulvvarme, energikarakter B. Med mulighet for grønt hyttelån!

Kart med kartnål2636 Øyer
Prisantydning5 220 000 kr
Omkostninger
35 165 kr
Totalpris
5 255 165 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
110 m²
Tomt
Eiet
Soverom
4
Meter over havet
715
Energimerking
B

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Rindalshytter AS har gleden av å presentere et nytt hyttekonsept på Høghaugen Øvre. En tradisjonsrik og arealeffektiv hytte med lite fotavtrykk og vannbåren varme i gulv.

Tuntomt 1 er et prosjekt bestående av 7 hytter. Alle hyttene leveres med varmepumpe og vannbåren varme. Med styring via app blir det enkelt å senke og øke temperaturen hjemmefra. Tenk så godt å komme frem til varm hytte? Gjennom bruk av energieffektive oppvarmingsløsninger gir denne hytta mulighet for grønt hyttelån. Mer informasjon finner du i prospektet, under "nyttige lenker". 

Hyttene bygges i 2 etasjer, med 4 soverom og egen loftstue. Hytten er arealeffektiv med et samlet bruksareal på 110 kvm, med 61 kvm i første etasje og 49 i andre etasje. De har et tradisjonelt uttrykk med gode utsiktsforhold og godt lysinnslipp gjennom de store vindusflatene i oppholdsrom.

Om en ønsker større stue, og ikke har behov for 4 soverom, kan en ta bort soverom i første etasje slik at dette blir en del av stua. En romslig gang er alltid greit å ha i en fjellhytte. Med flislagt gulv og vannbåren gulvvarme blir dette rommet lunt og fint å komme inn i både for storfamilien og gjester. Utvendig bod er isolert og kan varmes opp om en ønsker det. På badet blir det en skyvedørsløsning som skiller av en del av rommet. Bak skyvedørene plasserer vi varmtvannsbereder, varmesentral og andre tekniske installasjoner. I tillegg er det plass til vaskemaskin/tørketrommel, rengjøringsutstyr og andre ting en ønsker å oppbevare eller tørke her. Loftstua blir et godt rom å trekke seg tilbake til for de som ønsker det. Med inngang fra det største soverommet har vi plassert en romslig bod.

Høghaugen Øvre er et nytt område i Hafjell med en attraktiv og usjenert beliggenhet ca 700 moh. Her vil du få følelsen av ro og fred. Tomtefeltet ligger sørvestvendt på en høyde der hyttene får god utsikt og meget gode solforhold. Dette er en fantastisk plass for å samle familie og venner - både for aktive og late dager, sommer som vinter.
Det er ski in & ski out til et av landets beste alpinanlegg, samtidig som det får ski in & out langrenn via tilkomstløypa og ut i langrennsnettet.

Mer informasjon om hyttene finner du ved å gå inn på prospektet. Den finner du til høyre under "nyttige lenker".

Adkomst/Tomteforhold

Fra sør, ta av ca 10 km nord for Lillehammer ved skilt Hafjelltoppen. Følg videre skilting mot Hafjelltoppen. Passer bommen og følg denne veien oppover. Ta til høyre inn på Rundmyrvegen og umiddelbart til høyre. Tuntomt 1 ligger på venste side.

Kommer du fra nord, følg skiltingen til Hafjelltoppen fra Øyer. Passer bommen og følg denne veien oppover. Ta til høyre inn på Rundmyrvegen og umiddelbart til høyre. Tuntomt 1 ligger på venste side.

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Rindalshytter AS

- bygger drømmer

Annonseinformasjon

FINN-kode293946696
Sist endret20. mars 2024 14:06
Referansextuntomtx

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.