Bildegalleri

PROSJEKTERT - NØKKELFERDIG HYTTE TIL SALGS- SOLHEIMSBEITE

Kart med kartnålHøgebergveien tomt S7-9, 3697 Tuddal
Prisantydning4 790 000 kr
Omkostninger
57 088 kr
Totalpris
4 847 088 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
94 m²
Tomteareal
1 000 m² (eiet)
Grunnflate
108 m²
Soverom
3
Meter over havet
820

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

TUDDAL – PÅ SOLSIDA AV GAUSTATOPPEN
Tuddal er en bygd i Hjartdal kommune i Telemark og ligger på sørsida av Gaustatoppen med sine 1883 meter over havet. Tuddal er en helårs destinasjon og er like attraktiv sommer som vinter.
Området regnes for å være ett av de mest snøsikre områdene på Østlandet.
Med noe over 2 timers kjøring fra Oslo, Bærum, Asker og noe mindre fra alle byene i Vestfold har Tuddal blitt et svært populært område å bygge fritidsbolig. Vi har også mange hytteeiere som kjører fra Østfold.

Tuddal er en levende bygd med 350 innbyggere, skole, kirke matbutikk og kafe og En av turist attraksjonene er bygdetunet med mange gamle bygninger. På fjellet ligg Tuddal Høyfjellshotell som har 100 års hotell drift å se tilbake på.

Tuddal har gamle og lange tradisjoner innen kunst og kultur som rosemaling og hardingfelespill.

I fjellområdene rundt bygda er variert terreng med gode muligheter for fotturer, skiturer, fiske og jakt, samt det er mye bær å finne i både i skogen og på fjellet.

Den største attraksjonen er selveste Gaustatoppen som har besøk av mer enn 100.000 turister hvert år. De aller fleste går opp på bena om sommeren og mange på ski om vinteren. I tillegg er Gaustabanen i drift, det er en bane som går inne i fjellet. Den er blitt svært populært særlig for skientusiaster som står på brett eller slalåm og som ønsker å kjøre fritt ned fra toppen.

En 25 minutters kjøretur fra Tuddal ligger Rjukan med attraksjoner som tungtvannsfabrikken på Vemork og Solspeilet som begge har fått internasjonal oppmerksomhet.

OSLO: 155 km
DRAMMEN: 110 km
TØNSBERG: 145 km
HORTEN: 150 km
SKIEN: 110 km
KONGSBERG: 80 km
FREDRIKSTAD: 170 km

Generelt

Hytte modell SOLHEIM - arkitekttegnet hytte fra Arkkon AS

Vi vektlegger planløsninger med romslige gode soverom, og minst mulig gangareal utenom oppholdsrom.
Kjøkkenet og spiseplassen er for oss viktige elementer for samvær og hygge, og er prioritert med rikelig plass.

Adkomst/Tomteforhold


Solheimsbeitehyttefelt
Solrikt og sør-vestvendt på 820 meter over havet har vi noen meget attraktive tomter til salgs.
I Solheimsbeite hyttefelt selger vi tomter og hytter med høy standard som inkluderer vei, vann, strøm og avløp. Tomtene er selveier på ca. 1 mål. For selvbyggere er det valgfritt hyttetype og størrelse innenfor det som reguleringsbestemmelsene tillater. Reguleringsbestemmelsene er basert på BYA på 160 m² og mønehøyde på 5,5 m.
Solheimsbeite hyttefelt ligger ved og rundt Toskjærvatn langs fylkesvegen som går fra Tuddal sentrum mot Gaustatoppen og Rjukan. Tomtene har flott utsikt over Vesle og Store Gaustakne. Toskjærvatn byr på sommeraktiviteter som båtliv, bading og fisking. For de som liker fotturer er det merket stier til ulike attraksjoner.
Om vinteren kjører Tuddal Løypelag opp et stort løypenett på mer enn 80 km, dette strekker seg fra lune hytteområder og opp i selve høyfjellet. Løyper blir kjørt igjennom Solheimsbeite hyttefelt.

Innhold

Standard

Nøkkelferdig hytte – Modell Solheim - leveransebeskrivelse
Fundamentet
På ferdig kultet nivå bygges ringmur av Vartdal såleblokk 470x260mm, over såleblokken monteres Vartdal fundament elementer i bredde 250 mm, høyde 450mm, armert og utført etter leverandørens beskrivelser og spesifikasjoner.
Vartdal elementer er 2-sidig isolert med plasstøpt betongkjerne og har en utvendig betong plate som synlig overflate.
Betong gulvet
Isoleres med 2x100 mm isolasjon, mellom isolasjonslagene monteres Radonsperre. Under isolasjonen monteres radon brønn. Det forsterkes under bærevegger og søyler med trykksterk isolasjon og ekstra armering.
Gulvet armeres med nett K-131 og støpes ut i tykkelse 80/100 mm. Nødvendig finavretting med flytesparkel beregnes før montering av parkett gulv. Markisolasjon monteres ved behov i henhold til stedlige frostmengder og leveres eventuelt av graveentreprenør.
Vegger/reisverk
Hyttene bygges av elementer fra Heim Trebygg AS. Elementene er bygget av 48x148 mm trelast av beste kvalitet fra G3 bruk i Gausdal.
Elementene isoleres med 150 mm Rockwool, det monteres innvendig diffusjonssperre 0,2 my, og det monteres inn-lektning med 48x48 mm reisverk som isoleres med 50 mm Rockwool. El-føringer skal monteres i inn-lekting. Alternativt kan veggene bli isolert med blåseisolasjon de første 150 mm og innvendig tilleggsisolering med 50 mm Rockwool.
Innvendig bæring til loftetasje og takkonstruksjoner av limtredrager og bærevegg som bygges av 48x148mm og som er fullisolert.
Utenfor reisverk
Vindsperrer, dobbel med Hunton asfaltflate og Tyvek vindsperre utenpå asfaltplatene, klemlekter 11x36mm og lekter for panel feste med 36x48 mm. Utvendig panel er 24 x 350 mm D – fals med spor, -Siri – kledning fra Norsk Limtre.
Takkonstruksjon
Leveres som hemstakstoler over hemsdelen, beregnet og dimensjonert fra takstolfabrikk for stedlig snølast for tretak. Taket er isolert med 250 mm Rockwool (eller sprøyteisolert). I stuedelen der lofttakstoler avsluttes, monteres limtredrager og sperrer som er isolert med 250 mm isolasjon. Limtredragere er synlig. Yttertaket bygges opp med 48mm lufting i hht leverandørens beskrivelse, 15 mm Rupanel, papp (Underlag Isokraft fra Isola), impregnerte klem 13 x 48 mm og 48 x 48 mm impregnerte luftelekter. Over monteres lektene impregnerte tretak bord med glatt overflate. Forkantbord og vindskier av limtrepanel.
Dører og vinduer
Vi leverer beste kvalitetsprodukt vinduer og utvendige dører fra Røros Dør og Vindusfabrikk. Utvendig dør fra Røros type Femund. Farge NCS S7500-N på dører og vinduer. Innvendige dører fra Harmonie modell Line med ett speil NCS S 7500-N. Alle innvendige dører leveres med pakning i karmer.

Innvendige vegger
Alle innvendige vegger med unntak av vegger med vegghengt toalett bygges av 48x98mm og er fullisolert. Vegger med vegghengte toaletter bygges av 48x198 mm, eller med innvendig kasse for toalettramme.
Alle vegger er kledd med beiset limtrepanel fra Norsk Limtre Panel og listverk er ferdigbehandlet fra fabrikk. Tykkelse panel 15 mm x bredde 215 på soverom, bad, vaskerom og bod. 15 mm x 310 mm i hall, kjøkken og stue. Veggene i kjøkken som skal Osb plater bak panel for innfesting av kjøkken.
Himlinger
Alle himlinger er kledd med 15 x 215 mm limtrepanel.
Gulv
Leveres som flytende parkett type Bjelin herdet tregulv i bredde 270 mm farge Authentic Greige Oak i kjøkken og stue, samme type gulv i bredde 210 mm i alle soverom. I hemsen monteres 22mm sponplate gulv og Laminat gulv L0323 Moderne grå Eik PL (2050x205x9,5mm) fra Pergo AS.
Fliser
Cemento cassdero antracite 30 x 60 på vegger i dusj soner. D cera sign 50 matt black på gulv i bad og vaskerom og Terra cenere masaikk 5x5 i nedsenket dusjnisje gulv. Gulv i entre og bod er Midnight black natural 30 x 60.
Listverk
Fotlist - glattkant 15 x 70 mm, dør og vindu – glattkant 15 x 70 mm. Under himlinger listes taket med 15 x 70 mm, Listverk er ferdig behandlet i samme farger som på veggene og fra samme leverandør.
El. / VS.
Leveranser av elektriske installasjoner og leveranser fra rørlegger er en komplett leveranse med god standard og godt med utstyr, det er egne beskrivelse (vedlegg).
Utvendige platting av impregnerte materialer med rillet impregnerte terrassebord i 28 x 120 mm.
Stålpipe med takhatt og peisovn type Duo 2 DV. Stål pipehatt over taket.
Ventiler Det monteres vegg ventiler (en ventil i hvert soverom, og to stue – opphold og kjøkken) beiset og tilpasset veggpanel.
Utlufting av badene med fuktstyrt avtrekksvifter levert av el. installatør.

Takrenner og beslag. Standard takrenne med stål nedløpsrør.
Takrennesystem: Plannja Squad med tilhørende beslag.
Våtrom
Dusjsoner er kledd med ru-panel, Litex e.l. lignende, membran og fliser. Veggene er kledd med panel utenom områdene som har flis.
Trapp til hems
Beiset furu trapp med tette trinn. Det bygges rom under trapp (bod) kledd med samme panel som vegger ellers i gang.
Kjøkken.
Lit -No MBA møbler Standard egenproduserte kjøkken av høy standard, leveres jfr. tegning.
Hvitevarer leveres Bosch e.l fra Power. Vaskemaskin og tørketrommel kan leveres som opsjon i tillegg.

Vesentlige opplysninger

Utover tomteprisen kommer følgende i tillegg

Dokumentavgift på tomt, Byggesaksgebyr.
* I tillegg kommer:
Fradelingskostnader, 23.797, -
Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt.
Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.
Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
Gebyr for pantattest kr. 206,-
Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Årlige gebyrer

Brøyting, drift og vedlikehold av Høgeberveien er pr 01.01.23 ca.kr: 3 500, - pr år

Kommunale avgifter:

Årsgebyrer på vann og avløp, eiendomsskatt og kommunale avgifter på renovasjon.

Informasjon om dette ligger på kommunes hjemmesider.

Alle avgifter påløper etter at hytta tas i bruk.Det gjøres oppmerksom på at følgende ikke er inkludert i prisen

Illustrasjoner i dette prospektet kan inneholde tilvalg som ikke er med i standard leveranse. Eksempelvis tørrmur på fasade
Belysning utover det som beskrevet er ikke inkludert.
Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert i leveransen
Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og tinglysningsgebyrer
Stiplede innredninger på tegninger
Byggestrøm, avfallshåndtering under byggeperioden og byggesaksgebyrer
Kjøp av tomt og nøkkelferdighytte

Det utarbeides 2 stk kontrakter. Kjøpesum på tomt utføres av en tredjepart som er grunneiere av tomten. Byggleveransen skjer med kontrakt mellom Tuddal Hytteutvikling AS og kjøper ihht. Byggeblankett NS 3425 og Bustadoppføringslova.

Betalingsbeskrivelse

Vedlagt kontrakten følger en egen betalingsplan. Betaling skjer etter fremdrift og tilført verdi. Det opprettes strømabonnement direkte på kjøper i byggeperioden. Stipulert strømforbruk i byggeperioden er kr. 15.000,- og leie av skap kr. 3000,-

Forbehold

Tuddal Hytteutvikling AS forbeholder seg retten til forandringer av planer, detaljer og beskrivelse. Som følge av detaljprosjektering og/eller offentlige krav kan det forekomme endringer i prosjektbeskrivelse og kontraktstegninger. Slike endringer skal ikke forringe kvaliteten av hytten.

Tuddal Hytteutvikling AS forbeholder seg retten til å gjøre prisjusteringer. Gjeldene pris er pr 20.02.23

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode293009330
Sist endret27. feb. 2023 16:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.