Bildegalleri

Fagerlia hyttefelt, Meråker

Bygg ditt eget fristed! Stor, solrik utsiktstomt - ski inn/ut. Kun 1 time fra Trondheim i et flott ski- og turområde!

Kart med kartnålNedre Steinbrottveien 20, 7530 Meråker
Prisantydning3 890 000 kr
Omkostninger
20 132 kr
Totalpris
3 910 132 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
70 m² (BRA-i)
Bruksareal
73 m²
Eksternt bruksareal
3 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
24 m² (TBA)
Tomteareal
1 420 m² (eiet)
Soverom
2
Rom
7
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

En drøy times kjøring fra Trondheim finner du vakre Fagerlia i Meråker. Her får du en ekte helårshytte for hele familien. Fagerlia i Meråker har natur som byr på jakt, fiske, fjellvandring, langrenn, alpint, kitting, klatring og mye mer. Hyttas beliggenhet er også super, da det ikke er lang kjøretur fra hjemmet og hytta for de fleste.

Einerbakken tomtefelt ligger i lett skrånet terreng litt lengre ned i Fagerlia. Det skrå terrenget gjør at tomtene også her har god utsikt utover dalen og mot fjellene i sør. Rett over veien finner du oppkjørte skispor som tar deg inn i Meråkerfjellas langrennseldorado, og løypetraseen langs hyttefeltet fører deg inn og ut av bakkene i alpinsenteret.


For sommer- eller vinterentusiasten, våghals eller begge bena nedpå jorda Fagerlia har et godt utbygd og preparert løypenett for deg, og verdenseliten, og ikke minst har de Meråker alpinsenter som nærmeste nabo. Stedet er ideelt for toppturer, med hele 26 toppturer som rager over 1000 meter over havet tilgjengelig i Meråker, med Fongen på imponerende 1441 meter over havet som høyest. Fagerlia ligger også perfekt til for deg som ønsker en hytte med godt utgangspunkt til jakt- og fisketurer, med trønderlags beste laksefisk minutter unna og med om lag 150 elger felt i området årlig. Fagerlia er et allsidig område for alle omgitt av vakker natur.


Gode turmuligheter
Preparerte skiløyper
Kort vei til alpinsenter
Jakt og fiskemuligheter
Se http://opplevfagerlia.no for mer informasjon om området

Beskrivelse

Furutangen 75 er en koselig hytte med funksjonell rominndeling over ett plan og hems. Hemsen har god takhøyde og mye ekstra plass med tv-stue og to rom. På hovedplan er det to soverom med garderobenisje, bad med opplegg til vaskemaskin, og et åpent, sosialt allrom med stue og kjøkken i ett. Her er det plass til å samles rundt spisebordet eller i sofakroken. På fine dager kan man trekke ut på en dels overbygd terrasse.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk - Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad.

Innhold

Pris inkluderer standard hytte på oppgitt tomt 20 i Einerbakken tomtefelt, samt estimerte kostnader forbundet med nødvendig grunn- og betongarbeider. Det oppfordres til å ta kontakt med hyttekonsulent for mer informasjon og nøyaktige priser.

Standard

1. etasje: Entré m/trapp, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Annet: Utebod/teknisk rom.

Entré og gang: Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør til både isolert utebod og entré. Entreen har plass til garderobeløsning langs den ene veggen, og trapp opp til hemsen langs den andre. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights og hemstrapp.
Stue/kjøkken: Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lyst allrom med vinduer på tre vegger. Fasaden i front har ekstra store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse. Rommets utforming gjør den enkel å møblere - her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel.

Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og hvitevarer, samt peisovn fra Nordpeis, type Duo 5 DV. Ovnen plasseres slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea og monteres i L-form langs to vegger i tilknytning til spiseplassen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Hems/loftstue: På hemsen er det en koselig tv-stue med god takhøyde - et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom: Badet ligger ved soverommene i første etasje, har god størrelse og elektrisk avtrekk. Nøkkelferdig leveres badet med delikate fliser på gulv og vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Badet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

Soverom og garderobe: Hytta har to fine soverom, hvor ett har plass til dobbeltseng og det andre en familiekøye. Begge rom har plass til garderobeskap i en nisje. På hemsen er det ytterligere to koselig rom som kan gi ekstra sengeplasser. Av lagringsplass har hytta kott på hemsen og en isolert utebod ved inngangspartiet.

Oppvarming
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.

Beskaffenhet

Hyttetomtene i Einerbakken er byggeklare med ferdig opparbeidet vei, vann og avløp.

Diverse

Kjøpet formaliseres med flere kontrakter med ulike aktører. Eksempelvis håndteres tomt, grunn-/betongarbeid og hytteoppføring i egne og separate kontrakter.

Hver av aktørene nevnt under er kun ansvarlig for sine respektive leveranser, slik at det ikke foreligger noen form for solidaransvar eller lignende felles ansvar.

Når det gjelder opplyste priser er dette kun estimater fra lignende hytteprosjekter. Endelig prisforespørsel om grunn- og betongarbeid må avklares nærmere.
Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 153,1 fra april 2024. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid, i alt" frem til 1. materialleveranse blir levet fra hytteleverandøren til byggeplass.

For øvrig gjelder følgende:

Grunneier er ansvarlig for salg av tomt med infrastruktur fram til tomtegrense og er alene ansvarlig for forhold som gjelder tomten.

Grunnentreprenør er ansvarlig for grunnarbeider for den enkelte hytte innenfor tomta, inkl, stikk-ledninger, og er alene ansvarlig for disse arbeidene.

Betongentreprenør er ansvarlig for betongarbeider for den enkelte hytte innenfor tomta, og er alene ansvarlig for disse arbeidene.

Familiehytta AS, Faun Montasje AS og deres samarbeidende sideentreprenører er ansvarlige for sine respektive leveranser i forbindelse med oppføring av hytta. Innsending av søknad om igangsettelsestillatelse hos kommune og tegninger knyttet til dette håndteres også av disse aktørene.

Ta kontakt med selger for evt. avklaringer rundt kjøpsprosessen.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode291323726
Sist endret06. juni 2024 07:52
Referanse66478

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.