Bildegalleri

Litrane Voss

Eksklusiv hytte og tomt med enorm utsikt

Kart med kartnålLitrane 301, 5708 Voss
Prisantydning6 300 000 kr
Omkostninger
53 085 kr
Totalpris
6 353 085 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Bruksareal
110 m²
Tomteareal
1 553 m²
Grunnflate
116 m²
Byggeår
2023
Soverom
4
Sengeplasser
16
Meter over havet
702

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Romslig og opparbeidet fritidstomt ca. 700 moh. Kvitno i Bordalen. Panoramautsikt til Vossevangen og omkringliggende fjellområder. Her kan man nyte stillheten, solen og utsikten på terrassen til sent på kveld. Kvitno på Bordalen ligger idyllisk til med nydelig natur på alle kanter hvor man har utallige turmuligheter både sommer og vinter. Området passer perfekt for dem som vil ut og nyte naturen året rundt.

Dersom man ønsker å kjøre alpint er det ca. 25 min. til Voss Resort med sin fantastiske beliggenhet i Bavallen, med flotte utsiktsforhold, nydelig natur og et mangfoldig aktivitetstilbud for liten og stor. Voss Fjellandsby Myrkdalen er også et meget flott og attraktivt skianlegg.

Vestlandets største skibygd, Voss, ligger ca. 1 time og 15 min. kjøring fra Bergen.
Voss som destinasjon har et bredt aktivitetstilbud med bl.a. golfbane, fjellvandring, jakt og fiske, rafting og elvepadling, fjellklatring, vindtunnel, bading i elver, vann og basseng, samt et mangfold av luftsportsaktiviteter. Bygden har et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud.

Voss har også en rekke velkjente festivaler og arrangement rettet mot barn, voksne og ungdom. Mest kjent er fotballturneringen Voss Cup, Ekstremsportveko, VossaJazz, Smalahovesleppet og Osafestivalen

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Fra Voss sentrum kjører en rett frem i lyskrysset mot Hardanger og over Langebrua før en tar til høyre så til venstre inn på Bordalsvegen.
Følg veien inn over Bordalen i ca. 8 km. til Kvitno. Ta til venstre ved skilte Kvitno ved Husdyrparken.
Følg veien oppover i ca. 3,2 km til en kommer frem til tomten Litrane 301 på toppen.
Det vil bli skiltet med Proaktiv skilt på tomten.
Eiendommen kan besiktiges på egenhånd

Veridier for generasjoner

Hytta kan bli din beste investering. 
Bolig og fritidsbolig har steget gjevnt og trutt i verdi. Verdien for familien kan ikke måles i kroner og øre, men er med å knytte bånd mellom generasjoner og skape opplevelser og minner som er uerstattelige. 

Ta kontakt for å realisere DIN hyttedrøm.

Innhold

Planløsningen er meget godt utnyttet med god sengekapasitet, og tilrettelagt for at familie og gjester, små og store skal ha rikelig med boltreplass.

Som standard løsning har hytta 4/5 soverom og 2 bad , hvorav det ene badet kan integreres i hoved soverommet om ønskelig.

Sonedelt stue og kjøkken med åpen himling. Forøvrig vaskerom, hall og hems med disponibelt rom som kan benyttes som soverom og 26 m2 hemsestue samt kott.

Det  er glass i gavl fra hemsestue ut til kjøkken og stue i første etasje, som gir godt lys inn i andre etasje og flott romfølelse fra stue og kjøkken osv osv.

Standard

Gjennomgående høy standard på hele leveransen. Mulighet for oppgraderinger og endringer etter avtale. 
Leveres etter TEK 17 for fritidsbolig.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Krohn Hytter As

Drømmer er til for å oppfylles

Annonseinformasjon

FINN-kode290945669
Sist endret21. feb. 2024 10:32
ReferanseLitrane panoramatomt

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.