Bildegalleri

Prosjektert nøkkelferdig Gapahuk fra Rindalshytter, Høybulie, Veggli

Kart med kartnål3628 Veggli
Prisantydning6 760 000 kr
Omkostninger
51 170 kr
Totalpris
6 811 170 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Tomt
Eiet
Soverom
3
Meter over havet
800

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her på Høybulie, med panoramautsikt mot fjellheimen, kan din nye hytte ta form. Tomta har en av Vegglifjellfjells råeste beliggenheter, på ca. 800 moh. med meget gode solforhold. Tomta ligger nært på skiløyper og variert turterreng. Med ca to timers kjøreavstand fra Oslo og Vestfold-byene, vil du ha kort vei til flotte naturopplevelser året rundt.Generelt

Det er prosjektert en nøkkelferdig Gapahuk fra Rindalshytter på tomta. Gapahuk er designet i samarbeid med Snøhetta, og viser hvordan arkitektur kan være en hyllest til landskapet. Formen på den moderne hytta er skapt for å passe inn i et hvert terreng og vendt mot himmelsetning du selv ønsker. Dette er arkitektur i verdensklasse!

I 1. etasje finner entre, 3 soverom, bad, toalettrom, bod/teknisk rom, og romslig kjøkken og stue. På hems er det gulvflate som gir god mulighet for ekstra soveplasser. 

Hytten leveres nøkkelferdig med kjøkken fra Fossline, varmekabler i våtrom, gang og kjøkken/stue, peis, og nydelig 1-stavs furuparkett på gulv. 

Ta kontakt med selger Even Nerland for nærmere informasjon om hytta, mob: 466 30 372.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Tomt gnr. 32, bnr. 481 er utgangspunktet for annonsen. Pris som er satt for denne annonsen gjelder hytte og tomt. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier. Vei, vann, avløp, bredbånd og strøm er etablert frem til tomtegrense. 

Kommunale avgifter, avfallshåndtering og byggestrøm er ikke inkludert i pris. 
Omkostninger er 2,5 % av tomtekostnad + tinglysingsgebyr på 585 kr, og tinglysingsgebyr av skjøte på 585 kr. Tomtepris er 2 000 000 kr. 

Totalprisen vil bli indeksreglert i hht Byggjekostnadsindeks for bustader, Einebustad av tre, heile bygget, alle utgifter, fra SSB.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Rindalshytter AS

- bygger drømmer

Annonseinformasjon

FINN-kode290809583
Sist endret09. juni 2023 12:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.