Bildegalleri

MOSETRA - Flott hyttetomt på ca 1 dekar. Nydelig beliggenhet i idylliske fjellområder.

Kart med kartnålTrysilfjell Hytteområde 2084, 2420 Trysil
Prisantydning2 850 000 kr
Omkostninger
86 892 kr
Totalpris
2 936 892 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hyttetomt
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 073 m² (eiet)
Grunnflate
1 m²
Rom
1

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Adresse

Trysilfjell Hytteområde 2084
2420 Trysil

Matrikkel

Gnr. 59 bnr. 103 i Trysil kommune

Beliggenhet, adkomst

Velkommen til Trysilfjell Hytteområde 2084 på Mosetra:

Beliggenheten på Mosetra gir deg flotte naturområder med kort reisevei til Trysilfjellet og Innbygda. Eiendommen passer derfor utmerket til familier som ønsker flott hytte i et rolig område, samtidig som kort reisevei til blant annet alpinanlegg og en rekke andre aktivitetstilbud. Mosetra er et attraktivt hytteområde under utvikling med en beliggenhet som gir en flott utsikt utover landskapet. Hyttefeltet ligger sør-øst for Trysilfjellet og har adkomst fra Vestbyvegen.

Det er ca 3 km fra Mosetra til alpinanlegget på sørsiden. For å komme seg dit kan man ta en kjapp biltur eller gå på ski på langrennsløype, før man kommer til skisenteret. Det er også skibussrute som går innom Mosetra (forbehold om endringer/begrensninger i rute). Trysil har et enormt aktivitetstilbud hele året, med Norges største alpinanlegg om vinteren og terrengsykling, golf og klatrepark om sommeren. Det er også mange flotte turmuligheter i Trysil, ikke bare i nærområdet men rundt omkring i hele kommunen. Det anbefales å utforske det som finnes her, da det finnes noe for enhver smak.

Type, eierform og byggeår

Hyttetomt Selveier

Flott hyttetomt med godt potensiale til å bygge din drømme hytte.

Bygninger og byggemåte

Areal: Maksimalt tillatt bruksareal (BRA) skal ikke overstige 140 m2. Se tomt for begrensninger i BYA. (Bebygd areal). Frittliggende sidebygning skal ikke i tilfelle ikke være større enn 40 m2 BRA.

Tillatt maksimal mønehøyde:
- Hovedbygning: 5,5 m
- Sidebygning: 4,0 m

Det henvises til reguleringsplan for videre spesifikasjoner av hva man kan bygge på tomta.

Antall rom (evt. senger)

Antall rom: 1

Arealer og fordeling per etasje

Tomta er på 1 073 kvm.

Parkering

Parkering skal skje på egen tomt. Det skal opparbeides minimum 3 parkeringsplasser som kan vinterbrøytes for hver boenhet (18 m3 pr. plass).

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 073 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Maksimal bebyggelse av tomt skal ikke overstige 17% BYA.

OMRÅDET RUNDT TOMTA:
Det er avsatt areal til lekeplass bak tomta, samt at det er et friareal mot tomta på sørsiden.

Vei, vann og avløp

Avløpsnettet er kommunalt.
Vannforsyningsanlegg er privat (Trysilfjell Utmarkslag).

Prisantydning

2 850 000,-

Boligkjøperforsikring fra Help

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 1 400 / 2 100 / 2 100,- (avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 3 100,- / 3 100,- i kostnadsgodtgjørelse for Boligkjøperforsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Det henvises til prospekt for mer informasjon om eiendommen.
Eventuell bygging på tomt forutsetter godkjent byggetillatelse fra kommunen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Advokat Jostein Morønning

Jostein Morønning

Advokat

Send melding

Håkon Morønning

Eiendomsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode287495577
Sist endret17. juli 2023 00:15
Referanse87220169

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.