Bildegalleri

EGGEDAL VESTFJELL - Ny hytte m hems ved Trillemarka på solrik tomt, tur og skiløyper!

Kart med kartnålBarlindostjenn, 3359 Eggedal
Prisantydning3 895 000 kr
Omkostninger
20 585 kr
Totalpris
3 915 585 kr
Felleskost/mnd.
1 700 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Tomteareal
1 000 m² (eiet)
Grunnflate
117 m²
Bruttoareal
84 m²
Byggeår
2022
Soverom
4
Meter over havet
830

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

På en flott tomt med nydelig utsyn mot snaufjell og Madonnaen ved Trillemarka skal vi igang med å bygge en ny hytte som ferdigstilles årsskiftet 23/24. Det er en romslig hytte med hems og all komfort!  Ta kontakt for avtale om visning på tomt og se tilsvarende hytte. 

EGGEDAL VESTFJELL har flott tur- og skiterreng i store uberørte naturområder. Hytteområdet grenser i sør til Norges største naturreservat TRILLEMARKA. Det betyr at store deler av naturområdene (fjell, fjellskog og annen uberørt natur) vil forbli urørt i generasjoner. Området fremstår i dag som et unikt og spennende turområde med mange vann og kontrastfylt natur. Du er midt i Theodor Kittelsens villmark hvor det er ro og stillhet! Stillhet som sannsynligvis vil verdsettes om mulig enda høyere i fremtiden, og som for mange av oss er en nødvendighet for å kunne fungere i en hektisk hverdag. I Trillemarka får man den rette villmarksfølelsen, samtidig som du har snaufjell for dager du ønsker det.

 

Avstand til Eggedal fra Oslo er bare 14 mil, dvs. vel 2 timers kjøring. Dermed kan du få med deg peiskosen på hytta fredag kveld etter turen opp, og søndagen kan benyttes fullt ut i fjellet. Veien opp til fjellet går gjennom vakre Sigdal og Eggedal, trollbygda hvor Skredsvik og Kittelsen søkte ensomheten og fjellet. Naturen tok slik tak i kunstnerne at de flyttet fra byen og bosatte seg i bygda. Kunstnerne har hentet svært mange motiver fra Eggedal og her bygget de sine hjem Laulia og Skredsvikhagan som er åpne for besøk i sommerhalvåret. I bygda finnes også mange gamle velholdte gårder plassert i harmoni med naturen.

 

Om vinteren er det preparerte skiløyper ut fra og i hytteområdet. Disse løypene ligger i praktfullt turterreng i det vesentligste fra 700 og opp mot 1100 m.o.h. Løypene er også knyttet sammen med løypenettet på Norefjell hvor høyeste punkt er 1460 m.o.h.

 

Det er gode multeområder i nærheten av hyttene, og det er adgang til stangfiske av ørret i mange av vannene i området. Etter nærmere avtale er det anledning til bruk av båt og kjøp av jakt- og fiskekort i større skog og fjellområder.

Generelt

Flott turområde både sommer og vinter. Eiendommen ligger vestvendt og usjenert med lang solgang. Preparerte skiløyper med spor like ved hytta. Om sommeren unike turmuligheter med mange vann og unik fjellsti steinsatt av Sherpaer opp til Bjørneskårnatten/"madonnaen ved Trillemarka". Området grenser til Trillemarka, Sør Norges største vernede naturområde.

 

Adkomst/Tomteforhold

Kjør Oslo-Drammen-Hokksund. Ta av til Åmot, forbi "Blaafarveværket" opp gjennom Sigdal til Eggedal sentrum. (ca. 60 km.fra Åmot) Kjør videre 1 km, ta så av til venstre mot Vestbygda. Følg denne veien 2,5 km, ta av til venstre, skiltet "Frøvoldseterveien" Følg denne 8,5 km til skiltet "Storvassåsen" og granittbauta "Trillemarka" Fortsett veien rett frem, etter ca 2 km passerer du skilt "barlindostoppen" til høyre, hold til venste der og følg veien videre noen hundre meter og du kommer til området der hyttene bygges.  (se kart)

Tomt og området kan besiktiges etter avtale med grunneier.  For visning ring 99715077 eller 90945881

Nettside

Flere bilder og mer informasjon om området finner du på vår hjemmeside www.eggedal.com

Vi bygger et par hytter i året - ta kontakt om du har spesielle ønsker så bygger vi drømmehytten for deg

Innhold

Hytte med bebygd flate på 117,7 kvm inkl. overbygde terrasser.  Brutto areal er 83,7 kvm.   I tillegg kommer hems med gulvareal 24 kvm.  Hytten består av romslig stue/kjøkken i åpen løsning med kjøkkeninnredning fra N. Eggedal hyttemøbel. Moderne peisovn med mye glass. Bad med baderomsinnredning med heldekkende servant, dusj, wc og høyskap med 200 l vv bereder -varmekabler/fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin. Romslig sportsbod . (deler kan evnt. innredes til badstue om ønskelig - med inngang fra badet - alternatvt kan deler innredes som toalett nr2 med inngang fra hall). Hall med fliser og varmekabler, videre tre soverom med mulighet for tilsammen f.eks. 8 sengeplasser.  I tillegg soveplasser og/eller ekstra stue på romslig hems med bruttoareal på 24 kvm hvor det er ståhøyde og 2 vinduer som muligjør avdeling til 2 rom om ønskelig.  Hvitmattlakkert eikeparkett på alle gulv som ikke har fliser i hovedetasjen, behandlet furugulv på hems. Ferdig malte vinduer og terrassedør samt malte kjøkken og baderomsinnredninger.  Hytta har all komfort med innlagt vann og strøm, bilvei helt fram.  Torv på taket, som alle hytter i området.  Flott utsikt og solrik tomt.  Velkommen på visning!

Siden hytten er nyoppført vil det IKKE være dokumentavgift (normalt 2,5% av kjøpesum) for kjøper på kjøpesummen for hytten, kun på tomteverdien! Dette betyr ca 70.000 kroner spart for kjøper! 

 

Visning etter avtale - ta kontakt.  

 

Ta kontakt også om dere har spesielle ønsker så har vi flere flotte tomter hvor vi kan skape deres drømmeeiendom av ulik størrelse!

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode285560010
Sist endret05. apr. 2023 21:11
Referansex 137- T60 x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.