Bildegalleri

Vikerfjell - Prosjektert fritidsbolig i et flott område med nydelig utsikt og gode solforhold.

Kart med kartnålKillingtjernhaugen, 3516 Hønefoss
Prisantydning4 190 000 kr
Omkostninger
25 000 kr
Totalpris
4 215 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
113 m²
Tomteareal
2 234 m² (eiet)
Byggeår
2024
Soverom
3
Sengeplasser
10
Meter over havet
550
Energimerking
C - Oransje

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

DET ER VISNINGER PÅ VIKERFJELL I HELE PÅSKEN - TA KONTAKT FOR Å AVTALE TIDSPUNKT!

Denne hytten er prosjektert på tomt 134 som er på hele 2234kvm.


Velkommen til vinter- og sommereventyr på sjarmerende Vikerfjell, hyttefelt Killingtjern Panorama. Her bygger vi flotte Saltdalshytter på romslige tomter.

Hytta som presenteres i denne annonsen er en Smart 3 ark hytte fra Saltdalshytta. 

Dette er en klassisk, pen og prisgunstig arkhytte med overbygd terrasse og stort oppholdsrom. Stue og kjøkken danner en vinkel som gir utsyn i flere retninger, og som har ildstedet strategisk plassert midt i mellom. Hytta har ett soverom på hovedplanet og to soverom oppe, på hver sin side av den sjarmerende loftstuen som strekker seg framover i arken. Totalt vil du få ca. 10 sengeplasser i denne hytta med både dobbeltseng og familiekøye. I tillegg har SMART 3 Ark bad med sauna, og flere boder og kott.

Priseksempel på denne hytta med ledig tomt nr. 134: 

Tomt nr. 134 har kampanjepris på kr 790.000,- og Vikerfjell spesial Smart 3 Ark (K24) har kampanjepris på kr. 3.400.000,- (ihht. leveransebeskrivelse).

Dette gir en totalpris på kr. 4.190.000,-, kr 240.000,- under ordinær prisliste.

I tillegg kommer dokumentavgift/omkostninger på ca. kr. 25.000,-. 

Med hytta følger det tilpasningsmuligheter, slik at hyttedrømmmen kan bli akkurat slik det passer for deg og din familie. 

TA KONTAKT MED HENNING FOR VISNING - MOBIL 92 24 03 79 ELLER EPOST henning.strom@saltdalshytta.noBeliggenhet: 

Vikerfjell på Ringerike er et snøsikkert skieldorado med sine ca. 70 km oppkjørte skiløyper. Her er det hvite topper rett nord og sør. Værbitte furuer og snødekte myrvann. Her kan det fiskes, pilkes og jaktes. 

Området er et flott hytteområde med en fantastisk utsikt mot Vikerfjell og Killingtjern, det har et godt etablert veinett, flotte turstier, bade- og fiskemuligheter og oppkjørte skiløyper om vinteren. 

Her kan hele familien lage tradisjoner og kose seg med kortspill, kvikklunsj og hyggelige turer!

Alle kjenner Norefjell, mens Vikerfjell kanskje ikke er like godt kjent som turområde for folk fra Oslo, Asker, Drammen eller til og med Ringeriksregionen. Dette til tross for at Vikerfjell bare ligger 10 mil fra Oslo og du kan kjøre bil helt til fjells på en av de fem skogsbilveiene som tar av fra veien på vestsida av Sperillen.

Vikerfjellområdet er en del av Ådalsfjella vest for Sperillen med Urdevassfjell og Høgfjell i sør og toppene Treknatten og Gyranfisen i nord. Som en kuriositet kan nevnes at Høgfjell (1010 m.o.h.) er den 1000 meter-toppen som ligger nærmest Oslo, men det er Gyranfisen som rager høyest med sine 1127 m. 

Ellers består Vikerfjell av store vide skogsområder. Tregrensa går høyt, og i det øverste skogsbeltet er det gammel fjellskog med forvridde graner og trollfuruer samt mye myrlendt terreng. Til tross for rundt 800 hytter, de fleste på østsida mot Sperillen, har mye av området et klart villmarkspreg, og er du heldig, kan du møte både skogsfugl, rovfugl, og de fleste dyrearter som hører skogen og fjellet til. Den legendariske hvite Trollelgen, som naturfotografen Nils Viker filmet, hørte hjemme på Vikerfjell, og den samme Nils Viker har tatt fantastiske bilder av kongeørn og annen storfugl på Vikerfjell.
Det finnes nesten et ubegrenset antall turstier i området, og naturen har mye å by på både for bærplukkeren, turgåeren og den som foretrekker en forfriskende sykkeltur i nydelig natur.

Se nettsider for informasjon om Vikerfjell og løypenett / forhold. 

http://www.vikerfjellski.no/Loeypekart2

http://www.nsol.no/ski/ski.html

Ringerud skitrekk ligger en kort kjøretur unna med et lite skitrekk med rails, funbox, quarterpipe, og lite og stort big jump. Skitrekket er åpent lørdager og søndager fra kl. 11-15. Samt hver dag i vinter- og påskeferien. 

Se Ringerud.no. Med forbehold om endringer.

Kjøretid til Oslo ca. 1,5 time. 
Kjøretid til Hønefoss ca. 45 min. 

Adkomst/Tomteforhold

Følg E-16 nordover fra Hønefoss, retning Fagernes. Ta til venstre ved Ringmoen mot Vikerfjell. (ca. 26 km fra Hønefoss) Kjør over broen og deretter straks til høyre. Følg veien nordover rett frem ca. 15 km til Elsrud (bygg med bussgarasjer). Ta av til høyre her (skilt mot Killingtjern Panorama - ca. 10 min igjen) og følg grusveien ca. 0,9 km - følg skilting til venstre ved veiskille og kjør 1,4 km oppover. Ta så til venstre ved stor oppslagstavle - følg skilting - og kjør 2,0 km oppover bakken. På toppen av bakken tar du til høyre over brua "Brøttet" - følg skilting - og kjør til veien ender i en parkeringsplass. I enden av parkeringsplassen går Killingtjernveien inn til høyre - følg skilting - og du ankommer nå feltet.

Innhold

Hytta er innholdsrik med en arealeffektiv og gjennomtenkt planløsning. Det er lagt opp til en god takhøyde og store vindusflater - noe som gir mye lys inn i hytta. Store vinduer gir også en flott følelse av kontakt med naturen utenfor. Alle hyttene på feltet blir oppført med gresstak, jordfarget panel, samt element av stein i fasaden. Vi ønsker et felt som er helhetlig og gjennomtenkt. 


Hytta leveres helt nøkkelferdig med blant annet stålpipe og peisovn, fliser og varmekabler i gulv på bad og vindfang. Det vil bli brukt materialer av høy kvalitet. 

Vi tilpasser gjerne hytta etter deres ønske slik at dere kan sette deres preg på rominndelingen. Kanskje det er behov for ekstra plass til besteforeldre eller en ekstra familie....

Standard

Man kan lese mer om dette flotte hyttefeltet - Killingtjern Panorama - ved å bestille nøkkelinformasjon, denne kan bestilles ved å sende en melding direkte fra denne annonsen.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Blink Hus Bokvalitet Hus & Hytter

Henning Strøm

Avdelingsleder Saltdalshytta

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode285330206
Sist endret18. mars 2024 09:46
ReferanseKillingtjern Panorama felt 1

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.