Bildegalleri

Nydelig hytte tilpasset Savalen

Kart med kartnålSavalkletten, 2500 Tynset
Prisantydning3 400 000 kr
Omkostninger
0 kr
Totalpris
3 400 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 300 m² (eiet)
Byggeår
2023
Soverom
3
Meter over havet
800

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen inn i hytta "Savalkletten" - en moderne hytte som er spesialdesignet for Savalkletten Fjellgrend.

Hytta har et totalt bruksareal på 81 kvadratmeter. Her finner du tre soverom, bad/vaskerom, og et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde. De store vinduene både slipper inn mye lys og gir deg godt utsyn til naturen utenfor. "Savalkletten" har også en ekstra bonus - den smarte 2. etasjen. Her oppe finnes det ekstra utsiktsplass eller bibliotek om du vil og to soverom. At hytta er høy og luftig gjør at rommene her opp blir svært anvendelige og lette å møblere. 

Ønsker om privatvisning av hyttefeltet, klikk deg inn på "Visningspåmelding" til høyre på siden.

BoligPartner leverer hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

"Savalkletten" er priset med følgende leveranse:

  • Tomtekostnad for tomt 29 
  • Grunnarbeid, estimert pris 
  • Betongplate 
  • Hytte inkludert rør, elektro og kjøkken
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy din leveranse.

Prosjektering: * Byggesøknadstegninger * Situasjonsplan * Arbeidstegninger inkl. fundamentplan * Tegninger og beskrivelse av byggedetaljer * Ansvarlig prosjekterende * Ansvarlig søker, inkludert selve søknadsprosessen * Koordinerer og innhenter ansvarsretter utvendig arbeider Kontrakt og garantier: * Kontrakt ihh. til Norsk Standard basert på Bustadoppføringslova * Forsikring i byggeperioden * Reklamasjonsrett 5 år * Forsikring i byggeperioden og 5 års reklamasjonsrett etter overlevering

Generelt

Tomten ligger i den familievennlige hyttegrenda Savalkletten, sentralt plassert på Savalen, og nærmest de gode skiløypene og turstiene.
Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytten plassert midt i smørøyet av aktiviteter. Er det langrennsski eller alpint, så er det rett ut døra og ut i 100 % snøsikre løyper. Løypenettet er av de bedre i distriktet, og her har mange gode skiløpere lagt ned mange treningstimer.
Utallige mil med lite trafikkerte og fantastiske sykkelveier er tilknyttet feltet, så her er det gode muligheter både på sommer og vinter for en aktiv familie.
Den viktigste grunnen for å velge Savalen ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Se www.savalkletten.no for mer informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode285185860
Sist endret02. mai 2024 10:36

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.