Bildegalleri

Skorgedalen - Prestsetra | Prosjektert nøkkelferdig Aasebu, 35 grader takvinkel, 3 soverom

Kart med kartnål6320 Isfjorden
Prisantydning3 394 000 kr
Omkostninger
16 250 kr
Totalpris
3 410 250 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Grunnflate
59 m²
Soverom
3
Meter over havet
400

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Skorgedalen ligger ca. midt i Møre og Romsdal. Til Molde er det ca. 50 km, til Kristiansund er det ca. 110 km og til Ålesund er det ca. 120 km. Tomtefeltet ligger i nærhet til attraktive fasiliteter som gir gode muligheter for skiturer, alpinkjøring,
fjellturer, toppturer, fisketurer og bær og soppturer. Særlig fjellene Smørbotn og Skarven er populære topper å bestige. Det er også gode forhold for både fiske og bading i vann, elver og i Romsdalsfjorden.

Hyttefeltet sin hjemmeside: www.skorgedalen.net
NB: Hovedbildet er fra ferdig hytte i annet hyttefelt.

Tomtefeltet ligger CA 600-900 meter sør for Rauma Skisenter i Skorgedalen i Rauma kommune. Feltet ligger vestvendt i solsiden av Skorgedalen og nyter derfor godt av lengre sol kveldstid.  Området er særlig kjent som vinterdestinasjon med både skitrekk og flotte oppkjørte langrennsløyper innover i dalen og på Strandafjellet. I tillegg har området mye å by på også på sommerstid med muligheten for flotte fotturer i vakre omgivelser. Fra Skorgedalen er det også kort vei til andre, flotte og spektakulære destinasjoner i Rauma Kommune – Verdens beste kommune for naturglade mennesker.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

LEVERANSEBESKRIVELSE

Prosjektert pris tar utgangspunkt i tomt (650.000,-). Tomtekart er vedlagt annonsen.

KJØP AV TOMT OG NØKKELFERDIG HYTTE PRESTSETRA HYTTEFELT: Prestsetra Hyttefelt og Saltdalshytta samarbeider i dette prosjektet. Prestsetra Hyttefelt selger tomt og Saltdalshytta står for øvrig del av leveransen. 

GRUNN- OG UTOMHUS ARBEIDER: Det er estimert en pris på grunnarbeid og betong på kr. 450.000,-. Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate.

INNVENDIGE OVERFLATER: Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av beiset Sprekkpanel i fargen skigardsgrå, tykkelse 12mm. Liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelet. Det vil bli et utvalg av farger som kunde kan velge i. Vegger på bad leveres med hvite baderomsplater med flismønster. Gulv i bad, vaskerom, leveres flislagt, std str flis 20x20cm grå. Gulv i vf leveres flislagt med flis str 30x60cm grå. Boder leveres med betonggulv/spon. Øvrige gulv leveres med en 3-stavs eikeparkett. Trapp og innerdører (1-speils) leveres hvimalt. Utvendige boder leveres uinnredet. Hvite ventiler i vegger for tilluft.

YTTERVEGGER OG TAK: Yttervegger med stående Låvepanel. Isolert med 200mm Glava(150mm+50mm). Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandlet. Farge NCS S7500-N. Tak isolert (200mm + 50mm) og tekkes med Isola pappshingel. Takrenner, nedløp og pipebeslag leveres i sort lakkert stål.

INNERVEGGER: Leveres med 73mm isolert bindingsverk, liggende panel på begge sider. (Baderomsplater vegger i bad.) Teknisk vegg utføres med 148mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk.

ILDSTED OG PIPE: Std Jøtul stålpipe og Jøtul F163 ovn. (brannmur / forblending leveres ikke)

FLISLEGGING: Avretting og legging av flis på gulv VF/bad/evt sauna/vaskerom. Flis str. 20x20cm som std i bad, vaskerom og evt sauna 30x60cm std i vf.

ELANLEGG: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler (unntatt sauna). Std hvite stikk/brytere

RØRLEGGERARBEIDER: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

TERRASSER/BALKONGER: Terrasse/balkong leveres ikke som en del av grunnleveransen

KJØKKEN- OG BADEINNREDNINGER: Prosjektert pris inneholder et verdikort på 100.000,- på kjøkken. Baderomsinnredning tegnet og speil, leveres av rørlegger.

Saltdalshytta tar forbehold om skrivefeil i annonsen.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Saltdalshy­tta

Frode Teige

Selger Saltdalshytta

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode285090498
Sist endret10. okt. 2023 09:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.