Bildegalleri

Hersjøen hyttefelt Prosjektert hytte på tomt. Hyttetomter med innlagt hvilepuls!

Kart med kartnålHersjøen, 7580 Selbu
Prisantydning3 490 000 kr
Omkostninger
0 kr
Totalpris
3 490 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
89 m²
Bruttoareal
79 m²
Soverom
3

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

FASILITETER

 • Naturskjønn og fredelig område, med gode solforhold.
 • Romslige tomter
 • Flott utsikt mot Hersjøen
 • Oppkjørte skispor i umiddelbar nærhet
 • Milevis med turstier og sykkelstier.
 • Jakt og fiskemuligheter
 • I umiddelbar nærhet til Skarvan og Roltdalen nasjonalpark
 • Bilvei frem til hytten

Følg denne linken for å se den flotte videoen fra hyttefeltet: https://vimeo.com/738891472/019fee8814

BELIGGENHET

Er du på utkikk etter et sted hvor du kan finne hvilepulsen, så er Hersjøen hyttefelt den rette plassen!

Her finner du 47 solrike og flotte utsiktstomter ved vakre Hersjøen (herav 13 solgte). Du kommer deg hit med bil på ca 50 min fra Stjørdal og 1 time og 15 min fra Trondheim. Hyttefeltet ligger kun noen kilometer fra inngangen til Skarvan og Roltdalen nasjonalpark.

Området kan by på turterreng i umiddelbar nærhet både sommer og vinter, med fine friområder med gapahuk, turbenker og badestrand. Er du glad i å sykle, kan du benytte deg av sykkel-løpene som ligger i området. Det er også gode jakt og fiskemuligheter i området.

På vinteren kan Hersjøen by på et fantastisk løypenett med milevis av skispor rett utenfor hyttedøra. Midt i hyttefeltet finner du skihytten Hersjøhytta, som har åpent på søndager på vinters tid. Her kan du få kjøpt deg nystekte vafler, kaffe, brus, sjokolade med mer, altså et flott samlingsted for store og små.

Se hyttefeltets egen facebook side – Hersjøen hyttefelt og                                   
Instagram konto – hersjoenhyttefelt 

Generelt

Sande Hus og Hytter AS har levert kvalitetshytter siden 1956, og er med det landets eldste hytteprodusent. Vi kan tilby tidsriktig arkitektur eller tradisjonelle løsninger, alt ettersom hva som er ønskelig. Det benyttes materialer av høy kvalitet i hyttene. Selskapet er hjemmehørende i Rennebu Kommune. Bruk av kun lokale håndverkere samt solid oppfølging gjennom hele prosessen, fører til at byggeprosjektene blir vellykket.

Prospektert pris gjelder nøkkelferdig hytte på tomt med noen forbehold:

 • Dokumentavgift og tinglysningsgebyr i forbindelse med tomtekjøp ligger inn i tomteprisen.
 • Det tas forbehold om endring i gebyrer.
 • Området er opparbeidet med strøm, det vil tilkomme byggestrøm og anleggsbidrag!
 • Prisen forbeholder en direkte kontrakt mellom kunde og underentreprenør. Det kan gjøres en avtale med Sande hus og hytter for totalleveranse, men da kommer det et faktureringspåslag på 15% på alle prisene til underentreprenørene.
 • Sande hus og hytter kan tilby mange forskjellige modeller i både tradisjonell og moderne stil. Ved bytte av tomt eller hyttemodell, vil prisene endres. Ta kontakt for et konkret tilbud basert på dine ønsker.
 • Hytter fra Sande Hus og Hytter as kan leveres i ulike grader av ferdigstillelse, fra kun byggesett med monteringsanvisning til totalprosjekt.

Området har en aktiv hytteforening, og alle hytteeiere i Hersjøen hyttefelt er pliktige til å være medlem i Hersjøen Hytteforening.
Hersjøen Hytteforening har til formål å ivareta medlemmenes felles interesser overfor kommunale myndigheter, grunneiere og andre aktuelle interessepartnere, samt etablere best mulig samarbeid med disse.
(Medlemskontingent er P.t des 2022: 300,-)
For mer info, se hytteforeningens egen hjemmeside: www.hersjøen.no

Adkomst/Tomteforhold

Fra hyttefeltet er det ca 50 min til Stjørdal, 1 time og 15 min til Trondheim og 15 min til Selbu sentrum.
Det er romslige og uberørte naturtomter som ligger luftig og fint til med bilvei helt frem. Hytteområdet er tilknyttet Hersjøvegen, og er en bomveg. Fra Hersjøvegen og inn til hyttefeltet er det private veger, eiet av grunneier. Veiene er nylig etablert/oppgradert og fremstår i god stand.

(OBS: Den private vegen (eiet av grunneier) blir pr dags dato ikke brøytet. Det er vinterparkering ca 2 km fra hyttefeltet)

Tomtene vil i utgangspunktet være på ca 1000 kvm. Det vil være mulig å kjøpe opp til ca 2000 kvm tomt.

Det må legges vann fra brønn, som ligger i området. Kjøper må dekke rør fra brønn til hytte, samt vedlikeholdskostnader etter overtagelse.
Avløp i henhold til godkjent VA-plan, se vedlegg i annonsen. 

Tomteeier står fritt til å rydde vegetasjon på egen tomt, men det er ønske om å ikke snauhaug tomten, for å bevare hyttepreget.

Innhold

Tomt 19 i reguleringsplanen er utgangspunktet i annonsen.
Vi ser på Trollhøtta som et godt alternativ til denne tomten, men passer ikke denne modellen dine behov eller økonomiske rammer, ser vi gjerne på alternativer og finner den beste løsningen innen reguleringsbestemmelsene sammen med deg.

Trollhøtta har en spennende kontrast mellom det tradisjonelle og moderne.

Åpen stue - kjøkkenløsning 3 soverom romslig bad, entre og bod løsning. Trollhøtta er direkte inspirert av kunstgalleriet på Håggåsetra i Gisnadalen, en spennende kontrast mellom det tradisjonelle og det moderne. Fasader med mye glass gir en følelse av nærhet til naturen. I utgangspunktet er det ikke hems på denne hytta, men det er et svært populært tilvalg hos mange kunder. Trollhøtta er utviklet i samarbeid med Børge Dahle og Selberg Arkitekter.

Bruksareal: 89.4m2
Bruksareal innvendig: 73.9 m2
Bebygd areal: 103.8 m2
Terrasse: 16.5 m2

Lengde: 14.4 m
Bredde: 5.7 m
Mønehøyde: 4.1 m

TEGNINGER AV HYTTEMODELLEN LIGGER MED SOM VEDLEGG I ANNONSEN 

Prisoppsett

Prisene er basert på lignende prosjekter som er oppført i nærområdet den siste tiden, så prisene er ikke 100% nøyaktige på dette området. Vi vil likevel anstrenge oss for å avdekke små og store kostnader før avtale inngås. Ta kontakt for nærmere informasjon om dette.

Inkludert i prisoppsettet: Tomt, graving, fundamentarbeid, komplett byggesett inkludert montering, elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, flisarbeid, sort stålpipe, Foss kjøkken med hvitevarer, byggesak og byggeledelse.

Kan nevne noen detaljer som: Eikeparkett, beiset stående furupanel med bestemt fargevalg, shingel på tak, liggende utvendig furukledning, komplett belysning og el-pakke, komplett VVS-leveranse på bad og kjøkken (inkludert baderomsinnredning), oppvarmet flisgulv på bad og vindfang.

Tomt til 385.717,- er lagt inn i totalsummen. Oppmålingsgebyr er lagt inn i tomteprisen.

Tomtene kjøpes direkte av Hersjøen Hyttefelt. Dokumentavgift og tinglysningsgebyr i forbindelse med tomtekjøp ligger inn i tomteprisen.

Pris på grave/tomtearbeid er et estimat, da det taes forbehold om at graving- og fundamenteringsprisen er basert på at det ikke må sprenges eller forflyttes unormalt mye masse på tomten. Konkret pris kan gis etter endelig plassering av hytte på tomt.

Kunne du tenkte deg en annen tomt eller hytte i Hersjøen hyttegrend? Det finnes flere ledige tomter på feltet, samt Sande hus og hytter kan tilby mange forskjellige modeller i både tradisjonell og moderne stil. Ved bytte av tomt eller hyttemodell, vil prisene endres.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

NB! VI TAR FORBEHOLD OM FEIL ELLER MANGLER I ANNONSEN. 

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Sande Hus og Hytter AS

Kristoffer Østhagen

Selger

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode283770020
Sist endret15. mai 2024 06:09

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.