Bildegalleri

Gautefall, Drangedal - Rytterspranget Horisont - Prosjektert Saltdalshytta, Solheim B med 35g tak

Kart med kartnålRytterveien, 3750 Drangedal
Prisantydning4 200 000 kr
Omkostninger
23 500 kr
Totalpris
4 223 500 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
92 m²
Tomteareal
976 m² (eiet)
Grunnflate
101 m²
Soverom
4
Meter over havet
550

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Hyttemodellen – Solheim B

Våre hyttemodeller i Aurora-serien gir deg følelsen av å være i ett med naturen med store vindusflater som skaper en luftig og lys atmosfære på hytta. Her får du gulv-til-tak -vinduer og små kvadratiske vinduer som skaper overraskende lyseffekter og spennende fasader. I Aurora-serien kan man også velge hytte med hems for å utnytte arealet maksimalt med et ekstra soverom eller oppholdsrom.

Solheim er Aurora-utgaven av vår populære Jubileumsmodell vi lanserte i 2019 , med et oppgradert og moderne eksteriør. Her er stua er plassert i vinkelen, med god takhøyde og store vindusflater. To gode soverom og et flott kjøkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder to boder som etter behov kan oppgraderes til WC, sauna eller vaskerom. Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten.

Vinkelen med de takhøyde vinduene lar hytta fange solens gang gjennom hele dagen og ut i de små timer. Derfor var det naturlig for oss å gi den navnet Solheim.

Denne modellen er også utstilt på Norsk Hyttesenter utenfor Oslo og har åpent for visning hver uke fra torsdag til lørdag.

Prisen i annonsen tilsvarer en standardmodell uten tilvalg, noe som vil si at diverse oppgraderinger av for eksempel fargevalg, gulv/vegg-typer og dører kommer mot et pristillegg.

 

Rytterspranget horisont – Gautefall Skisenter

Gautefall er en populær ferie og fritidsdestinasjon i Drangedal kommune i Telemark.

Gautefall egner seg spesielt godt for familier, mye på grunn av det brede aktivitetstilbudet,

men ikke minst den korte kjøreveien fra de store byene på Sør- og Østlandet. Innenfor 2 timers

kjøreavstand fra Gautefall kommer man til Kristiansand i sør eller Tønsberg i nord. Se kartet for kjøreavstand til utvalgte byer.

Har du hytte på Gautefall har du både sommer- og vinterhytte i ett.

Med hytte på dette hyttefeltet, tror vi med hånden på hjertet du vil oppleve følgende bonuseffekt: Hytta brukes mye! Ja, den vil sannsynligvis bli brukt en hel masse, – og ikke bare om vinteren, men året rundt!

Det er det som er så suverent med Gautefall: Det er et vintersportssted om vinteren og forvandles til noe helt annet så fort snøen går.

Helga etter du har lagt skia bort kan du gå ut i et flott turterreng og oppleve en unik fjelltopografi. Milevis med DNT-merkede turløyper og ikke minst over 10 mil med merkede stisyklingsløyper gjør at du ikke rekker å kjede deg på Gautefall om sommeren heller.

Hytta blir ikke billigere i kroner og øre av å benyttes året rundt, men regner du investering opp mot bruk, er det langt mer forsvarlig og ikke minst hyggelig å ha lagt pengene i noe som alle elsker å bruke! Familien blir raskt glad i Gautefall og alt hva Gautefall har å by på.

Den flotte hytta blir stedet man samles i helger og ferier.

 

Kjøreavstander:
Skien:                    1t 15min
Arendal:                 1t 30min
Kristiansand:          1t 50min
Tønsberg:               2t   0min
Oslo:                     3t   0min

Gautefall Skisenter:

Gautefall skisenter er hyttefeltets nærmeste nabo, og har gjennom de siste fem årene gjort en rekke oppgraderinger for å kunne tilby et moderne skisenter med mange løyper, effektive skitrekk, topp moderne snø produksjonsanlegg og flere sosiale samlingsplasser.

Gautefall Skisenter har i alt 5 heiser og 2 skibånd som tar deg opp fjellsidene slik at du kan nyte totalt 16 nedfarter. Den nyeste heisen er en 6 seters expressheis som frakter deg til toppen på 3 minutter. Skisenteret tilbyr også utleie av topp moderne alpin-utstyr, skiskole og skiverksted.

Gautefalltomter og Gautefall Skisenter har et godt samarbeid, og begge aktører søker å tilrettelegge for ski inn/ut til alle hytter. Dette gjøres blant annet ved å flette alpintraseer inn blant feltene på Rytterspranget. Mange steder renner du rett ut i løypene, andre steder kommer du dit ved litt hjelp av stavene.

Se hjemmesiden for mer informasjon om området:

https://gautefalltomter.no/omrade/

 

Tomt:

Rytterspranget horisont – Gautefall Skisenter

Tomt nr 106. til en verdi av         Kr: 940.000,-


Utover tomteprisen kommer følgende i tillegg:

Dokumentavgift på tomt, Byggesaksgebyr og tilkoblingsavgift til Drangedal kommune.

Totalt vil tilleggskostnadene beløpe seg til kr 210.000 – 250.000, - +/- 10% avhengig av hyttestørrelsen og tomtepris.

Grave- og betongarbeider er ikke inkludert i prisen.

 

Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt.

Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-

Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-

Gebyr for pantattest kr. 206,-

 

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme, og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

 

Årlige gebyrer:

Brøyting, drift og vedlikehold er pr 28.11.22 kr: 8.100,- pr år

 

Standard

Innhold

Prisen inkluderer:

Prosjektert budsjettferdig Saltdalshytta modell Solheim B m/35g tak: Kr. 3 261 000  

Selveiertomt på Gautefall Horisont tomt H2 - 106: 940 000,- 

( https://gautefalltomter.no/hyttefeltene/rytterspranget-horisont/ )

 

I tillegg til dette må grunnarbeid utføres på tomten før hytten kan bygges. Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser og ytterligere opparbeidelse er ikke inkludert i pris.

 

Leveransebeskrivelse

Innvendige overflater: Alle innvendige overflater er priset med vegger og himlinger av ubehandla sprekkpanel, liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres Ubehandlet. Vegger på bad leveres med våtromsplater av typen Fortissimo Denver White 60x40 fliser.

Gulv i bad, wc og evt. sauna leveres flislagt, standard størrelse flis 20x20cm Arc Grey. Gulv i vindfang leveres flislagt med flis i størrelse 30x60cm.

Boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv er priset med 3-stavs eikeparkett, hvit Concerto. Innerdører, trapp og rekkverk leveres ubehandla.

Yttervegger og tak: Yttervegger med stående låvepanel med brunfarget grunning, kappflater vil være ubehanlet, Vinduer, ytterdører og verandadører leveres etter Tek 17, ferdig overflatebehandla Farge S0502-Y. Tak tekkes med torv. Takrenner, nedløp og pipebeslag leverast i svart lakkert stål.

Innervegger: Leverast med 73mm isolert bindingsverk, paneleres på begge sider. Teknisk vegg utføres med 198mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk. Evt. utvendig bod leverast uisolert.

Ildsted og varme: Std Jøtul ventilert stålpipe. Std Jøtul F163 ovn.

El-anlegg: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leverast 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler (ikke i sauna).

Rørleggerarbeider: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

Kjøkken: Leveranse og montering er priset inn med et verdikort på kr. 60.000, -. Ved nøkkelferdig leveranse så har vi vår faste leverandører Sigdal på kjøkken.

FØLGENDE ER IKKE INKLUDERT I KJØPESUMMEN

Illustrasjoner i dette prospektet kan inneholde tilvalg som ikke er med i standard leveranse. Eksempelvis tørrmur på fasade.
• Belysning utover det som beskrevet over er ikke inkludert.
• Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv.    og plassering av disse. Dette er ikke inkludert i leveransen.
• Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og tinglysningsgebyrer
• Stiplede innredninger på tegninger
• Byggestrøm, avfallshåndtering under byggeperioden og byggesaksgebyrer

KJØP AV TOMT OG NØKKELFERDIG HYTTE

Det utarbeides 2 stk kontrakter. Kjøpesum på tomt utføres av en tredjepart med grunneier av tomt. Byggleveransen skjer med kontrakt mellom Saltdalshytta BVT AS og kjøper ihht. Byggeblankett NS 3425 og Bustadoppføringslova.

BETALINGSBETINGELSER

Vedlagt for hver hytte er egen betalingsplan. Betaling skjer etter fremdrift og tilført verdi. Det opprettes strømabonnement direkte på kjøper i byggeperioden. Stipulert strømforbruk i byggeperioden er kr. 15.000,- og leie av skap kr. 3000,-

FORBEHOLD

Entreprenøren (SH-BVT) forbeholder seg retten til forandringer av planer, detaljer og beskrivelse. Som følge av detaljprosjektering og/eller offentlige krav kan det forekomme endringer i prosjektbeskrivelse og kontraktstegninger. Slike endringer skal ikke forringe kvaliteten av hytten.

Saltdalshytta forbeholder seg retten til å gjøre prisjusteringer på usolgte enheter uten varsling.

Gjeldene pris pr 28.11.22

Generelt:

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Vi har elementproduksjon av våre hytter som gjør at hyttene blir ført opp på kort tid og blir raskere tett. Dette er en fordel med tanke på vær og vind under byggeprosessen.

 

Det er visse kvaliteter man må ser etter når dere skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene, utsikten og generell beliggenhet. Mulighetene for langrenn, sykkel, fotturer og andre naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted.

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer.

Se i vår vedlagte tilvalgskatalog for alle muligheter til oppgraderinger Se også vedlagt leveransebeskrivelse for hva standard leveranse inneholder.

 

Dette er kun ei prosjektert hytte, og man kan fritt velge en annen type i hytte i fra vår katalog, se mer på Saltdalshytta.no

 

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Saltdalshy­tta BVT AS

Anders Bjerregaard

Selger

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode282671282
Sist endret16. mars 2023 11:21
ReferanseXGautefallRyttersprangetX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.