Bildegalleri

Kvitfjell Vest - Ekslusiv tømmerhytte med garasje under oppføring - Ski in - Ski out

Kart med kartnålBjønnliskardet 2, 2634 Fåvang
Prisantydning14 500 000 kr
Omkostninger
29 642 kr
Totalpris
14 529 642 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Annet fritid
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
260 m²
Bruksareal
264 m²
Tomteareal
1 478 m²
Festeår
2081
Byggeår
2023
Soverom
5
Rom
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Garasje/P-plass
Turterreng
Utsikt
Bredbåndstilknytning

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Visningspåmelding

Om eiendommen

Faste løpende kostnader

- Velforening kvitfjell Vest kr. 3000,- per år (Inkluderer vintervedlikehold av vei, hus forsikring (ikke innbo), festeavgift for egen tomt og fellesareal, løypekjøring, vedlikehold av fellesområder).
- Løypeavgift er oppgitt til kr 950,- per
år

- Komunnale avgifter er ikke fastsatt. Kommunale satser for 2022 for fritidsboliger er fastavgift kr 5.379,- + 25,96 per m3 for vann og kr 5.114,- + 39,10 per m3 for kloakk.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Høyt og fritt beliggende tømmerhytte med stor, solrik tomt
Ski in- ski out - svært gode langrennsfasiliteter fra eiendommen
Ekslusive løsninger med flere bad og badstue
Energi effektivt med vannboren varme og luft til vann varmepumpe
Garasjekjeller på ca 50m2
Store, solrike terrasser
Oppmurt peis i stuen

Beliggenhet

Kvitfjell er en fantasisk skidestinasjon med ett av Nordens beste alpinanlegg med nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Her kan man velge mellom alt fra grønne løyper til de mest avanserte svarte løypene som hvert år blir benyttet av verdens beste alpinister i World Cup- sirkuset. I tillegg byr Kvitfjell på et rikt servicetilbud med sportsbutikk, dagligvarer, restauranter, afterski, kafeèr, skiutleie, skiskole og hotell.

På sommerstid byr Kvitfjell på flotte naturopplevelser, enten det er til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Det er også gode jakt- og fiskemuligheter i området. Kort vei til både Jotunheimen og Rondane for lengre fotturer.

Kvitfjell byr på flere hyggelige cafèer og afterskisteder. Velg mellom steder som Tyrihanstunet som består av små trehus med ulike menyer og en koselig uteplass hvor en kan nyte sola. Koia med menyen som er like enkel som god; fra gourmetpølser til velsmakende suppe, her får du også den riktige stemningen for afterski når skidagen er over. Plaza eller Ski Inn Diner på Vestsiden som er kjent for sine velsmakende menyer. Midt i bakken finner du et av landets mest særpregete hoteller; GudbrandsGard. Med svømmebasseng, bar, spisesteder og spaavdeling har du alt du trenger for å skjemme deg selv bort. GudbrandsGard har også restauranten Prepperiet som serverer fristende retter laget av lokale råvarer fra gårder i og rundt fjellet.

Det er enkelt å komme seg til Kvitfjell både med bil, tog og buss. Ca. 3 timer med bil fra Oslo. Avstand fra Lillehammer, ca. 45 min.

Innhold

Meget innholdrik og romslig tømmerhytte med garasje i kjeller. Store terrasser og uteareal. I tillegg tillater reguleringsbestemmelsene oppføring av anneks som kan leveres som tilvalg.

1.etg.: Vindfang, stor hall, stort soverom med eget bad, sauna og bad , gjestetoalett, romslig kjøkken og spisestue, stue og trapp til garasje i underetasje.

2. etg: 3 store soverom, bad, hall og garderobe.

Under hytten blir det garasje på opp mot 50 m² med egen inngang og trapp opp til 1. etg.

Standard

Kjøkken:
- Kjøkkenet er spesialtegnet og levert av Huseby Kjøkken. Se egen beskrivelse og bilder. Muligheter for tilvalg og endringer.

Gulv:
- Eik 2-stav parkett 16x 50 - 2000 gaset innsatt med 2 lag "hard-voks" i soverom, stue og oppholdsrom.
- Gulvlister Sigol limt.
- Portugisisk skifer med naturlig skiferspalte,600x 300 x 10 i inngang og alle våtrom (kan velges).
- Flislagte bad.

Bad:
3 delikate bad og separat gjestetoalett.

Sauna:
- Glass skyvedør
- Vegger, tak og sitte-benk i svartor (det beste materiale for fuktige rom).
- Isolasjon/membran
- Isolasjon 50 mm
- Badstuovn
- Portugisiske fliser

Byggemåte

Utvendig tak:
- Furu-panel 14 x 146 mm (hvit) med dampsperre (ELT-PEFOIL 200) og Rockwool Rockmin plus isolasjon 250 mm.
- Hydroventilerende duk Tyvek SOLID
- Rockwool isolasjon 300 mm
- Alle nødvendige materialer for torvtak, Rhenofol CG kvaluets-membran, eller tilsvarende.
- Takrenner av tre med innlagt metall.
- Torv fra Nittedal Torvindustri.

Innvendige tak:
- Furupanel 14 x 146 mm -valgfri farge.

Vinduer og dører:
- Norske typer vinduer og dører med rammer av furu, tre lags glass og ventilasjon, som beskrevet i tegninger, ferdig malt (velg farge).
- Profilerte omramminger ferdig malt.
- Alle dører leveres med komplett dørmekanisme, håndtak og er låsbare.

Trapp:
- Eik med malte sider og rekkverk.

Terrasse:
- Lerk terrassebord 28 x 120 mm på 50 x 150 mm underlag, og med rekkverk.

Tomt

Festet tomt: 1478 kvm.
Svært flott beliggenhet på et høydedrag med fint utsyn og direkte tilkomst til løypenettet. Her er det ingen store utfordringer med å komme til hytta på vinteren. Tomta er på hele 1.478 m2 skrånende terreng. Se tomtekart.

Ved festetomt skal det fremkomme vesentlige forhold i festeavtalen, herunder bla. festeavgiftens størrelse og når festeavgiften kan reguleres, og utløp av festeavtalen. Kopi av festeavtalen skal vedlegges.

Parkering

Stor garasje i underetasjen med plass til 2 biler samt biloppstillingsplass på gårdsplass.

Adkomst

Avkjøring fra E6 mot Kvitfjell. På første strekning, etter Fåvang Stasjon, tar man til venstre mot Rønningen/Kvitfjell Vest. Følg denne veien ca. 7 km. Ta av til høyre på vei 3, Bjønnliskardet og hytte er første hytte på venstre hånd etter skibrua.

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Kostnader rundt drift og vedlikeholdt, - brøyting vil tilkomme.

Oppvarming

Meget energieffektiv oppvarming med luft til vann varmepumpe og vannboren varme i alle gulv. Oppmurt peis i stuen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Matrikkel

Gnr. 102 bnr. 10 i Ringebu kommune

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jf. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode282179624
Sist endret21. apr. 2023 00:13
Referanse3220788

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.