Bildegalleri

Inaktiv
Øverbygg Tevedal III

Gålålia, fantastisk tomt med panorama utsikt mot Jotunheimen og umiddelbar adkomst til skiløype.

Kart med kartnålGålålia 107, 2646 Gålå
Prisantydning6 970 000 kr
Omkostninger
61 222 kr
Totalpris
7 031 222 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
100 m²
Bruksareal
107 m²
Tomt
Eiet
Soverom
3
Rom
12
Sengeplasser
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Beskrivelse

Teveldal er en moderne tømmerhytte med to parallelle tømmerkasser med mellombygg. Mellombyggene rommer kjøkken og spiseplass og blir hyttas naturlige samlingspunkt.

Det er flere fordeler med tømmerhus fra Øverbygg:
- Produsert i Norge
- Et sunnere inneklima
- Energieffektive hytter
- Mindre vedlikehold enn andre hyttetyper

Bilder som fremkommer i annonsen er ment som inspirasjon. Ta kontakt med selger for nøyaktig leveransebeskrivelse av hyttemodellen Tveveldal III.

Ta kontakt med selger i Øverbygg AS for nærmere beskrivelser av tomter som er tilgjengelig i dette prosjektet og hvilke hyttemodeller fra Øverbygg som kan passe best til de ulike tomtene og ditt eget hyttebudsjett.

Innhold

3 Soverom
2 Bad/Wc
Badstue
Stor utebod
Hems

Standard

Flott og svært praktisk hytte som blir bygget etter lovpålagt standard, TEK 17. Vi (Øverbygg AS) planlegger, prosjekterer og utfører prosjektet ut fra hensyn til god kvalitet, universell utforming og teknisk krav til sikkerhet, miljø og energi. Hytta leveres med materialer fra anerkjente leverandører og som tilfredsstiller kravene i byggeforskriftene.

Innvendige overflater leveres ubehandlet, men kan behandles mot ett tillegg. Gulvene (unntatt entre, bad, wc/teknisk rom) leveres som standard med 25 mm heltre furugulv. Det er flislagte gulv og vegger på baderommet. Det er også fliser i gangen.

Hyggelig og komplett kjøkkeninnredning, med hvitevarer, fra Huseby. Romslig stue med peisovn.

Det er varmekabler på gangen og baderommet. Det elektriske anlegget er skjult etter NEK 400, ta kontakt med selger for komplett leveransebeskrivelse.

Det er dusjhjørne/kabinett på badet, servant med skap, speil og lys. Vegghengt toalett og 200l varmtvannsbereder.

For øvrig vises det til www.øverbygg.no, samt kontakt med selger for en komplett leveransebeskrivelse for mer nøyaktig informasjon om hyttens standard.

Beliggenhet

Det er mange hytteområder i fjellet som ligger ubrukt og "forlatt" med lav aktivitet utenom vinteren, slik er det ikke på Gålå!
Enten du tar turen sommer, høst, vinter eller vår vil du alltid møte turglade mennesker i terrenget, en åpen Joker- og Sport1-butikk og umiddelbar adkomst til Gålås brede aktivitets- og servicetilbud.

De eksklusive tomtene i Gålålia ligger inntil Gålås mest populære områder, i meget skjermede og tilbaketrukkede omgivelser. Beliggende vestvendt på ca. 940 m.o.h. har tomtene en vidstrakt og spektakulær utsikt ut over Jotunheimens snødekkede topper, Gålåvatn, Valsfjell og de karakteristiske Feforkampene, samt særdeles gode solforhold.

Selv om eiendommene ligger tilbaketrukket har du kort vei til Gålås brede aktivitets- og servicetilbud.
Gålå er et hyggelig og meget familievennlig tettsted beliggende 900-1000 m.o.h. Her er det tilrettelagt for at alle i alle aldre skal kunne trives og oppleve den flotte norske naturen, enten det er i skisporet, på fisketur eller i peisestuen med en god bok. Midt på Gålå finner du Gålå Handel, bestående av en kombinasjon mellom Joker Dagligvare og Sport 1. Her finner du det meste du måtte drømme om, og skulle du ønske å slippe å stoppe på vei opp til hytta for å handle inn mat har du mulighet til å forhåndsbestille varer for avhenting eller levering. Ellers finner du Wadahl Høyfjellshotell, som tilbyr basseng, hyggelig peisestue med bibliotek og spill, samt flott restaurant for spesielle anledninger.

Rekreasjon og fritid:
I sommerhalvåret har du umiddelbar adkomst til kilometer på kilometer med flotte og familievennlige tur- og sykkelstier, som tilbyr fantastiske naturopplevelser for både store og små. I tillegg til fot- og sykkelturer kan du ta med familien på kanotur i fjellvannene, fisketur med robåt på Gålåvatn, ridetur eller kanskje elgsafari. Kanskje frister det med et forfriskende bad i Gålåvatn? Om du liker jakt og fiske, finner du flere gode jaktterreng og fiskevann i nærområdet. Noe som må oppleves, er det årlige Peer Gynt spelet. I vakre naturkulisser bestående av Jotunheimen, Rondane og Gålåvatnet ser du Ibsens Peer Gynt fremført med levende Griegmusikk mens solen går ned og kveldens mørke setter stemningen.

I vinterhalvåret forvandles tur- og sykkelstiene til ca. 630 km turløyper hvor 230 km holder "landslagskvalitet". Løypene prepareres for både skøyting og klassisk langrenn, og går over fjell og vidder, gjennom fjellbjørkeskog og granskog i meget familievennlig terreng. Alpinbakkene på Gålå stiller med 6 heiser og 15 nedfarter som dekker de fleste ferdighetsgrader, eget parkanlegg for de som liker større hopp og rails samt skiklubb med instruktør for barna. I sentrum av alpinanlegget, mellom Valsfjell med stolheis og Blåbærfjell, finner du varmestuen hvor du kan nyte med en god kopp kakao eller annen servering. Både turløypene og alpinbakkene ligger innen gangavstand.

Om du ikke er født med ski på beina, eller ønsker en avveksling, tilbyr Gålå mye mer enn skiaktiviteter med bl.a.: Kjelkeaking i alpinbakken Gålågynten med spesialbygde kjelker, hundekjøring med spann på 6-8 Alaskan Huskys eller f.eks. isfiske på Gålåvatn. På Gålå er det plass til alle!

Adkomst

Ta kontakt med Christopher W. Sverdrup Onsrud tlf: 416 96 261 for veibeskrivelse og befaring.

Diverse

Løpende kostnader:
- Kontigent Gålålia Hytteeierforening 5.500,- i året
(Dekker brøyting og vedlikehold av vei samt andre fellesanlegg)
- Eiendomsskatt
- Kommunale avgifter
- Strøm
- Forsikring
- TV/internett
etc.

Viktig informasjon

Kjøpet skjer med todelt kontrakt, hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunn og betongarbeider samt hytten i egen kontrakt.

Hver av aktørene nevnt under er kun ansvarlig for sine respektive leveranser, slik at det ikke foreligger noen form for solidaransvar eller lignende felles ansvar.

Dette innebærer:

Grunneier er ansvarlig for:
Salg av tomt med infrastruktur fram til tomtegrense og er alene ansvarlig for forhold som gjelder tomten.

Hytteleverandør er ansvarlig for:
Grunnarbeider for den enkelte hytte innenfor tomta, inkl, stikk-ledninger, og er alene ansvarlig for disse arbeidene.
Betongarbeider for den enkelte hytte innenfor tomta, og er alene ansvarlig for disse arbeidene.
Leveranse av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta, innsending av søknad om igangsettelsestillatelse hos kommune og tegninger knyttet til dette.

Ta kontakt med selger for evt. avklaringer rundt kjøpsprosessen.
Kjøpet skjer med todelt kontrakt, hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunn og betongarbeider samt hytten i egen kontrakt.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Øverbygg Norge AS

Ta kontakt for mer info og visning!

Annonseinformasjon

FINN-kode274908097
Sist endret04. juni 2024 07:12
Referanse66427

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.