Bildegalleri

Inaktiv

SOLGT!!!!! Blefjell - Fjellstova 2, innflytningsklar!! Visning etter avtale!!

Kart med kartnålBekkekolstubben, 3620 Flesberg
Prisantydning4 390 000 kr
Omkostninger
100 000 kr
Totalpris
4 490 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
P-plasser
2
Tomteareal
612 m² (festet)
Festeavgift
12 000 kr
Bruttoareal
114 m²
Byggeår
2022
Soverom
4
Sengeplasser
8
Meter over havet
580

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Ta kontakt for vinterkupp!! Norske Fjellhus har nøkkelferdig Fjellstova 2 hyttemodell, beliggende på Rustand Fjellgrend. Hytta har hele 4 soverom, hvor 2 er på hems. Stor stue, spisestue og oppgradert kjøkkenløsning – hvor den åpne løsningen gjør det til en veldig sosial del av hytta. Fra stua kan du gå ut til en romslig og delvis overbygget terrasse. Det er to bad i 1. etasje, hvor det ene er ved masterbedroom. Hytta har et romslig vindfang. To soverom i 1. etasje og to store soverom på hemsen gir soveplass til mange. På hemsen finnes også en hemsestue. Utvendig er det en bod og overbygget inngangsparti. 

Dette er hytta for de som ønsker en hytte som har alt, men fortsatt har minimalt vedlikeholdsbehov, lavt energiforbruk, smarte løsninger og topp kvalitet!

Tømmerhytte av grovt senvokst tømmer, laftet i Flesberg av Norske Fjellhus som har levert over 3000 hytter i over 60 år!

Hytta har beliggenhet på Rustand Fjellgrend, et flott hyttefelt på Blefjell. Hytta ligger på solrik og usjenert tomt mellom Blestua og Blestølen, med fantastisk utsikt i retning Norefjell og Blefjell.

Sol fra morgen til sein kveld, fantastisk utsikt, familievennlig terreng og skiløyper rett i nærheten - rett og slett idyllisk.
Her får du en nøkkelferdig hytte med hvitevarer – hvor strøm, vann og avløp er tilkoblet og ikke minst vei til døra - alt komplett! Flytt rett inn, sett deg i sofaen og nyt utsikten på fjellet! Med enkel adkomst og logistikk ligger forholdene til rette for mye bruk og utleie.

Helårspanorama 1,5 time fra Oslo – Blefjell er en av landets vakreste helårsdestinasjoner – i umiddelbar nærhet til både fjell og vann, jakt og fiske, skitrekk og de fleste tenkelige naturopplevelser.
Et skiparadis – hyttene befinner seg i flott tur terreng både sommer og vinter. Oppkjørte skiløyper fra hytteområdet leder til hoved løypenettet. Fjellet byr på flotte vinterforhold med milevis med dobbeltspor i et stort nettverk av traseer. For den ivrige langrennsløper er det et eldorado av muligheter, både klassisk og skøyting, lange eller korte turer. Blefjell Løypeforening har til sammen 170 km oppkjørte skiløyper som binder de forskjellige områdene på Blefjell sammen! Hjemmesiden: https://www.bleloyper.no/

Blefjell er et av Østlandets flotteste og nærmeste høyfjell, hvor du finner store urørte områder med villdyr og vidder. Et stort nettverk av oppmerkede turstier, hvor selve Bletoppen på 1.342 m.o.h. kan være målet for turen? Store Ble gir deg alt fra langrenn til fine randonee turer opp de største toppene, som byr på panoramautsikt til Gaustatoppen og Tinnsjøen av de sjeldne.
Blefjellheisen er et lite og familievennlig skisenter som ligger sentralt på Blefjell. Kanskje er det er her barna får sitt første møte med alpinbakken? Hjemmesiden: https://blefjellheisen.com/
Nå er det mulig å sykle eller gå sammenhengende fra Blefjell Sør til Fagerfjell. Her er det traseer for alle, enten du skal på en kort sykkeltur med barna eller teste kroppen fullt ut! Den 1,8 kilometer lange stien står Blefjell Løypeforening bak, og ble tatt i bruk høsten 2020!

Blefjell Lodge ligger i nærområdet av hytten med nyåpnet selvbetjent butikk som er åpen fra 8-23 alle dager! Der er det også en hyggelig kafe med god mat og alle serveringsrettigheter - i tillegg til utleie av splitter nye fritidsleiligheter!
Hjemmesiden: https://www.blefjell-lodge.no/

Blestua ligger også i nærområdet av hytten, hvor det er mulig å kjøpe det mest nødvendige av dagligvarer, hjemmelaget mat og bakervarer.
Grunneier bidrar gjennom medlemskap i Blefjell utvikling SA til felleskapet med kr.10 000,- per tomt som festes bort og kr 25 000,- (5% av tomtekostnaden) pr. tomt som selges.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst/tomteforhold:

Fra Kongsberg: Kjør Numedalsveien RV 40 til Grettefoss Bru i Svene. Fortsett mot Søndre Blefjell i ca 11 km (skiltet Blestølen, Blestua og Blefjell Lodge). Ta av til venstre ved skiltet BLEFJELL og følg Søre Blefjellvei. Når du kommer mot toppen av bakkene på Blefjell, kjør til venstre i krysset mot Blestølen. Følg denne veien til du får tomta på høyre hånd. Ta kontakt med selger, så tar vi deg med på en visning.
HUSK OG LEGGE KJØRERUTE OM SVENE/LAMPELAND VED KJØRING MED GPS. 

Avstander:

Oslo              120km
Tønsberg       135km
Fredrikstad    180km
Asker              99km
Moss             150km

 
Tomten har utsikt mot Norefjell og deler av Blefjell. Noe grøntareal rundt hytta, dels naturtomt. Vei frem til opparbeidet parkering ved hytta.


Standard:

Alle arbeider og leverte varer holder god standard og følger norsk kjøpslov. Det gjennomføres 1. års befaring og leveres FDV dokumentasjon.

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode274120750
Sist endret11. jan. 2024 07:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.