Bildegalleri

Inaktiv

Visning etter avtale!! Blefjell - Fjellstul 2, elektriker klar - er du handy og vil gjøre egeninnsats?

Kart med kartnålBekkekollstubben, 3620 Flesberg
Prisantydning3 290 000 kr
Omkostninger
100 000 kr
Totalpris
3 390 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Tomt
Festet
Festeavgift
12 000 kr
Bruttoareal
72 m²
Byggeår
2022
Soverom
3
Meter over havet
580

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Norske Fjellhus har bygget ferdig utvendig tømmerhytte Fjellstul 2, på flott festet tomt på Rustand Fjellgrend! Her har du mulighet til egeninnsats, da hytta står ferdig utvendig og klargjort med gulv i 2 etg og elektriskkabler er på plass. Her får du mulighet til å designe ditt eget uttrykk innvendig. 

Norske Fjellhus kan også leveres med solcelleanlegg!! 

Hytta har beliggenhet på Rustand Fjellgrend. Hytta er prosjektert på usjenert tomt mellom Blestølen og Blestua, med fantastisk utsikt i retning Norefjell og Blefjell. Denne er beregnet for festet tomt. Vi kan også tilby selveier tomt mot ett tillegg i pris.

Sol fra morgen til sein kveld, fantastisk utsikt, familievennlig terreng og skiløyper rett i nærheten - rett og slett idyllisk.

Helårspanorama 1,5 time fra Oslo – Blefjell er en av landets vakreste helårsdestinasjoner – i umiddelbar nærhet til både fjell og vann, jakt og fiske, skitrekk og de fleste tenkelige naturopplevelser.

Et skiparadis – hyttene befinner seg i flott turterreng både sommer og vinter. Oppkjørte skiløyper fra hytteområdet leder til hovedløypenettet. Fjellet byr på flotte vinterforhold med milevis med dobbeltspor i et stort nettverk av traseer. For den ivrige langrennsløper er det et eldorado av muligheter, både klassisk og skøyting, lange eller korte turer. Blefjell Løypeforening har til sammen 160 km oppkjørte skiløyper som binder de forskjellige områdene på Blefjell sammen! https://www.bleloyper.no/

Blefjell er et av Østlandets flotteste og nærmeste høyfjell, hvor du finner store urørte områder med villdyr og vidder. Et stort nettverk av oppmerkede turstier, hvor selve Bletoppen på 1.342 m.o.h. kan være målet for turen? Store Ble gir deg alt fra langrenn til fine randoneeturer opp de største toppene, som byr på panoramautsikt til Gaustatoppen og Tinnsjøen av de sjeldne.

Blefjellheisen er et lite og familievennlig skisenter som ligger sentralt på Blefjell. Kanskje er det er her barna får sitt første møte med alpinbakken? Hjemmesiden: https://blefjellheisen.com/

Nå er det mulig å sykle eller gå sammenhengende fra Blefjell Sør til Fagerfjell. Her er det traseer for alle, enten du skal på en kort sykkeltur med barna eller teste kroppen fullt ut! Den 1,8 kilometer lange stien står Blefjell Løypeforening bak, og ble tatt i bruk høsten 2020!

Blefjell Lodge ligger i nærområdet av hyttene med nyåpnet selvbetjent butikk som er åpen fra 8-23 alle dager! Hyggelig kafe med alle rettigheter - i tillegg til utleie av splitter nye leiligheter! Hjemmesiden: https://www.blefjell-lodge.no/ 

 

Arealbeskrivelse:

Fjellstul 2 med bod:
1. etasje 60,7 m² + hems 16,5 m² (målbart areal hems ca. 9,4 m²). BRA 70,3  / BYA 77,0


Innhold:

Ny tømmerhytte - ferdig utvendig Fjellstul 2 hyttemodell, vår mest solgte hyttemodell med oppgradert uttrykk. 1. etasje inneholder stue og kjøkken, to soverom, bad, gang og en utvendig bod. På hems er det to soverom og et oppholdsrom.

 

Generelt:

Norske Fjellhus har bygget ferdig utvendig Fjellstul 2 hyttemodell, beliggende på Rustand Fjellgrend – Blefjell. Hytta har 4 soverom, hvor to er på hemsen. Romslig stue og kjøkken med utgang til overbygget terrasse. I gangen finnes trapp opp til hemsen, og dør inn til bad. Hytta har også en utvendig bod. Dette er hytta for de som ønsker en hytte som har alt, men fortsatt har minimalt vedlikeholdsbehov, lavt energiforbruk, smarte løsninger og topp kvalitet!

Tømmerhytte av grovt senvokst tømmer, laftet i Flesberg av Norske Fjellhus som har levert over 2600 hytter i over 60 år!


Standard:

Sort stålpipe.

På taket legges shingel.

Avløp levert av Bleva AS.

 

Adkomst/tomteforhold:

Fra Kongsberg: Kjør Numedalsveien RV 40 ca. 17 km, mot Geilo. Ved Grettefoss bru i Svene følg Fv98 og skilt mot Blestua/Blestølen/Blefjell Lodge. Ta av ved bomvei til Blefjell S, og følg Søndre Blefjellvei. Når du kommer mot toppen av bakkene på Blefjell, ta til venstre i krysset (mot Blestølen). Følg denne veien ca. 3 km til du får Bekkekollstubben på venstre side, tomten ligger ned denne veien.
HUSK OG LEGGE KJØRERUTE OM SVENE/LAMPELAND VED KJØRING MED GPS. JONDALSIDEN ER VINTERSTENGT.

Avstander:

Oslo              120km
Tønsberg       135km
Fredrikstad    180km
Asker              99km
Moss            150km


Tomten T27 har utsikt mot Norefjell og deler av Blefjell. Noe grøntareal rundt hytta, dels naturtomt. Vei frem til opparbeidet parkering ved hytta.

Grunneier bidrar gjennom medlemskap i Blefjell utvikling SA til felleskapet med kr.10 0000,- per tomt som festes bort og kr 25 000,- (5% av tomtekostnaden) pr. tomt som selges.


Standard:

Alle arbeider og leverte varer holder god standard og følger norsk kjøpslov. Det gjennomføres 1. års befaring og leveres FDV dokumentasjon.


Omkostninger ved kjøp:

Dokumentavgift, attester, tinglysninger og fradeling av tomt. 

Byggesøknadsgebyr, byggeavfall og byggestrøm.

 

Årlige kostnader:

Avløp, renovasjon, brøyting og medlemskap velforening.

 

Med forbehold om feil i annonsen

 

Visning:

Ta kontakt for visning i dag! Vi møter deg på fjellet.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode273985085
Sist endret15. feb. 2023 09:43

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.