Bildegalleri

TRYSILKNUT PANORAMA - 6 tomter solgt - TA KONTAKT FOR VISNING!

Kart med kartnål2430 Jordet
Prisantydning3 790 000 kr
Omkostninger
50 000 kr
Totalpris
3 840 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Soverom
4
Meter over havet
770

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Det nye hyttefeltet Trysil Knut Panorama ligger vakkert til i den nordvestlige delen av Trysil kommune, omtrent en halvtimes kjøretur fra Trysil sentrum.

Trysil Knut Panorama er bare en tre timers kjøretur fra hovedstaden, men allikevel er du sikret den gode høyfjellsfølelsen – blant annet på grunn av den lave tregrensa i området. Hyttefeltet ligger ca 700-800 meter over havet og her vil du kunne kjenne på frisk fjelluft når
du åpner hyttevinduet.
Hyttetomtene ligger flott til i naturskjønne omgivelser som er midt i blinken for å nyte deilige ferier og fridager. Her vil du finne roen langt borte fra hverdagens mas.
Skogen og fjellet innbyr til utendørsaktiviteter året rundt, og du finner både skiløyper og turstier i umiddelbar nærhet til hyttetomtene. Setter du deg i bilen er heller ikke slalåmbakker eller fiskemuligheter langt unna.

Selv om det føles som man er langt til fjells, er det ikke langt til nærmeste dagligvarebutikk. Tettstedet Jordet ligger ca. 16 km unna hyttefeltet, og her finner du nærbutikk med posttjeneste.
Hyttefeltet består av 30 byggeklare selveiertomter med panoramautsikt i sydlig og vestlig retning.

Vi nordmenn elsker hytteliv, og mye av grunnen er vår kjærlighet til friluftsliv og natur. Ei hytte på fjellet er det perfekte utgangspunkt for å dyrke friluftsinteressen, gjerne sammen med resten av familien.
I vinterhalvåret er ei hytte i Trysil Knut Panorama et godt område for å få maksimalt ut av skisesongen. Det kjøres opp flere skiløyper i området og legges til rette for både korte og lengre turer i skisporet. Her nyter man vintersol, en kopp kakao og kanskje en Kvikk Lunsj sammen med familien.

For den som søker mer fart og action er det mulig å ta en dagstur til slalåmbakkene i Trysil – Norges største skianlegg. En halvtime i bil er alt som skal til, så er du klar til å sette utfor de velpreparerte bakkene.
Når solen titter frem og sommeren står for tur, er det gode forhold for korte og lengre fotturer i området. Kjører du mot Trysil sentrum kan du gå den populære ruta opp til Trysilfjellet, eller du kan utforske stiene rett utenfor hyttedøra di. Området har et rikt dyreliv, og du skal ikke se bort ifra at du er heldig og får se villrein, elg, rådyr eller rype i området rundt hytta.

Ikke langt unna hytteområdet ligger også det fiskerike vannet Eltsjøen. Dette er et ideelt sted for fluefiske fra mai måned til isen legger seg i slutten av oktober. Her finner du en stor bestand av ørret, men også harr, abbor og lake. Alle kan fiske i dette området, og det er lett å gå rundt vannet for å finne en god fiskeplass – eller man kan dra ut i båt. Det er også tilrettelagt for at bevegelseshemmede skal kunne komme seg ned til vannet.

Uansett om dere er en liten eller stor familie, er det noe spesielt med å kunne samles på hytta i ferier og høytider. Det er her minner skapes og tradisjoner føres videre.

Generelt

For nærmere beskrivelser av området, tomteinfo, reguleringsbestemmelser etc se prosjektets hjemmeside https://www.trysilknutpanorama.no/ eller ta kontakt med Jean eller Andreas for en hyggelig prat.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

LEVERANSEBESKRIVELSE

Alle prosjekekterte priser tar utgangspunkt i tomt 18 (900.000,-). Tomtepriser vil variere ihht til prisliste på prosjektets hjemmeside.

KJØP AV TOMT OG NØKKELFERDIG HYTTE TRYSILKNUT PANORAMA: Trysilknut Panorama AS (TP) og Saltdalshytta Entreprenør AS (SE) samarbeider i dette prosjektet. TP selger tomt og SE står for øvrig del av leveransen. Utlagte tomter har bygge-klausul opp mot Saltdalshytta og det utarbeides 2 kontrakter, en for salg av tomt Norsk Standard Byggblankett NS3429A og en for oppføring hytte Norsk Standard Byggblankett NS3429B og Budstadoppføringslova.

GRUNN- OG UTOMHUS ARBEIDER: Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate.

INNVENDIGE OVERFLATER: Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av beiset Sprekkpanel i fargen skigardsgrå, tykkelse 12mm. Liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelet. Det vil bli et utvalg av farger som kunde kan velge i. Vegger på bad leveres med hvite baderomsplater med flismønster. Gulv i bad, vaskerom og evt sauna leveres flislagt, std str flis 20x20cm grå. Gulv i vf leveres flislagt med flis str 30x60cm grå. Boder leveres med betonggulv/spon. Øvrige gulv leveres med en 3-stavs eikeparkett. Trapp og innerdører (1-speils) leveres gråmalt. Utvendige boder leveres uinnredet. Hvite ventiler i vegger for tilluft.

YTTERVEGGER OG TAK: Yttervegger med stående Låvepanel ferdig grunnet. Isolert med 200mm Glava(150mm+50mm). Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandlet. Farge NCS S7500-N. Tak isolert (200mm + 50mm) og tekkes med Isola pappshingel. Takrenner, nedløp og pipebeslag leveres i sort lakkert stål.

INNERVEGGER: Leveres med 73mm isolert bindingsverk, liggende panel på begge sider. (Baderomsplater vegger i bad.) Teknisk vegg utføres med 148mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk.

ILDSTED OG PIPE: Std Jøtul stålpipe og Jøtul F163 ovn. (brannmur / forblending leveres ikke)

FLISLEGGING: Avretting og legging av flis på gulv VF/bad/evt sauna/vaskerom. Flis str. 20x20cm som std i bad, vaskerom og evt sauna 30x60cm std i vf.

ELANLEGG: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler (unntatt sauna). Std hvite stikk/brytere

RØRLEGGERARBEIDER: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

TERRASSER/BALKONGER: Terrasse/balkong leveres ikke som en del av grunnleveransen

KJØKKEN- OG BADEINNREDNINGER: Prosjektert pris inneholder et verdikort på 60.000,- på kjøkken. Baderomsinnredning tegnet og speil, leveres av rørlegger.

Saltdalshytta tar forbehold om skrivefeil i annonsen.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Saltdalshy­tta

Jean Erik Gaundal

Selger Saltdalshytta

Send melding

Andreas Odden

Selger Saltdalshytta

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode263903992
Sist endret30. juni 2022 17:26

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.