Bildegalleri

Inaktiv
Kyrkjebygdheia

Nydelig høystandard hytte klar for innflytting

Kart med kartnålHeivegen Tomt S6, 3854 Nissedal
Prisantydning5 090 000 kr
Omkostninger
100 785 kr
Totalpris
5 190 785 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
P-plasser
2
Bruksareal
109 m²
Tomteareal
1 238 m² (eiet)
Grunnflate
95 m²
Byggeår
2022
Soverom
3
Meter over havet
723

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Hyttefeltene på Kyrkjebygdheia ligger idyllisk til på et solrikt fjellområde øst for Nisser i Nissedal kommune. En destinasjon kjent for snøsikre og vakre omgivelser 7-800 moh. Et perfekt utgangspunkt for naturopplevelser, året rundt. Rett utanfor hyttedøra finner du flotte, milelange langrennsløyper. De preparerte spora strekker seg hele 60 km gjennom det unike fjellandskapet og passer like godt til barn som erfarne skifolk. Et aktivt og erfarent løypelag og løypekjørere gjør sånn at du kan nyte skisesongen til det fulle. 
Området byr også på et hav av muligheter også på sommeren – enten du er på utkikk etter badevann, fiskevann, toppturopplevelser eller smakfulle molter.

Generelt

Kyrkjebygdheia AS og Otterlei Eiendom AS tilbyr nøkkelferdig hytte med selveiet tomt på naturskjønne Kyrkjebygdheia i Telemark.

Vi har nå vår egen  hyttemodell Grønlifjell klar for salg. Dette er en påkostet flott hytte på selveiertomt. En luftig og arealeffektiv planløsning med stor felles stue- og kjøkken i første etasje. Gjennomgående store vindusflater som gir optimale lysforhold og utsyn til natur. En romslig stue og stort soverom i annen etasje med rekkverk i glass og åpen himling ned til første etasje.
Hytta ligger i hyttefeltet Huvtjønnskarine og er klar for visning på forespørsel.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Sørlandet, Vestfold og Grenland kjører du til Treungen og videre mot Vrådal langs Nisser. Ca halvveis kommer du til Nissedal med skilting opp til Høgre mot Kyrkjebygheia. Fra Drammen/Oslo kjører du E 134 til Brunkeberg og tar av mot Vrådal.I Vrådal,følg skilt mot Arendal/Treungen.Kjør til Nissedal og følg skilt opp til Kyrkjebygheia.

Innhold

Stue med stor åpen kjøkkenløsning
3 soverom
Bad
Entre
TV-stue
Utvendig bod

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Kyrkjebygdheia AS

Eventyrlige forhold

Annonseinformasjon

FINN-kode262593564
Sist endret03. juni 2024 13:11
ReferanseXGRØNLIFJELLX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.