Bildegalleri

HOVET / HALLINGSKARVET

Laftet tømmerhytte. Gode årlige leieinntekter. For visning ta kontakt på tlf: 92 27 99 99

Kart med kartnålStrønde 276, 3577 Hovet
Prisantydning3 500 000 kr
Omkostninger
100 572 kr
Totalpris
3 600 572 kr
Kommunale avg.
2 584 kr per år
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
100 m²
Bruksareal
110 m²
Tomteareal
991 m² (eiet)
Bruttoareal
118 m²
Byggeår
2012
Soverom
3
Rom
4

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Barnevennlig
Alpinanlegg
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng
Lademulighet

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.
Visningspåmelding

Om eiendommen

Om boligen

Hytta ble utleid for over 100 000,- i sesongen 2023...

Og mange bookinger også i 2024, booket for ca kr 90 000,- allerede...

Utleie gjennom Novasol gjennom over 7 år og meget populær hytte som full bookes om man ikke reserverer for eget bruk.
Utvask og evnt nøkkelutlevering foretas av Storestølen Fjellhotell som ligger rett ved slik at alle kan fortsette utleien og spare MYE penger på at hytta blir brukt når man ikke bruker den selv. Eller man kan selvsagt si opp leieavtale med Novasol om man ønsker å administrere selv eller ikke ønsker utleie videre...

Røroshytte bygget i 2011/2012 laftet tømmer og torv på tak. En eier siden ny.

Er særdeles velholdt og ser ut som den gjorde ved overlevering i 2012. Har en fantastisk utsikt fra stue, kjøkken og stor terrasse på ca 49 kvm på fremsiden. God planløsning og standard med tre soverom, bad med varmekabler, dusj og WC, kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, plate topp og stekeovn, eget helautomatisk renseanlegg. Varmekabler i gulv i stue, gang og teknisk rom. Teknisk rom med utslagsvask, og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, egen hems for lagring av utstyr. Innvendig vedbod også med hems for lagring av utstyr. utvendig bod for f.eks skiutstyr osv.

Hva som evnt følger med av inventar etter særskilt avtale med selger.

Beliggenhet

200 m fra Storestølen fjellhotell ligger denne hytta med fantastisk utsikt til Strandevann, Hallingsskarvet nasjonalpark og Skarveheimen.
Bilvei helt frem med to parkeringsplasser og ytterligere gjesteparkering rett ved hytta.
Kun 13-14 min kjøretur til Hallingskarvet skisenter og Skibyen, samt Fjellbadet. 6-7 min unna, på Myrland er det oppkjørt milevis med trikkeskinne spor for langrenn både klassisk og skøyting vinterstid og er du den som ønsker å tråkke spor selv så er det bare å ta fatt på turen over Strandevann til Ynglesdalen og videre til Geiterygghytta.

På sommertid er det mulig å få båtfrakt over vannet og fiske i de fire vannene som ligger på rekke i Ynglesdalen, eller kjøre til Raggsteindalen og gå over fjellet til Finnebotn og videre til Geiterygghytta, her er turmulighetene ubegrensede.

Aurland ligger en flott kjøretur unna ned den spektaulære bilveien med 13 tuneller ned til Vassbygdi ca 50 min og her er mange attraksjoner med Flåmsbanen, Stegastein, Aurlands skofabrikk eller ta turen gjennom Lærdalstunellen eller over Aurlandsfjellet til Borgund og gå Kongeveien og besøk Borgund Stavkyrkje.
En gåtur i Lærdal er også å anbefale. Veien til Voss er ikke lang, eller ta turen til Bergen om du vil.
Geilo med sine flotte og varierte skibakker er kun ca 35-40 min unna i bil. Så her er du midt i smørøyet midt mellom Bergen og Oslo.

Annet

Hytta er bygget av min far og har således kun en eier siden ny.
Hytta har de siste 7 årene vært brukt som egen fritidsbolig, men utleid gjennom Novasol for de ukene vi ikke har brukt den selv. Den er nå svært godt innarbeidet i markedet og gjestene som hovedsakelig er fra Tyskland, Nederland og Belgia er svært begeistret for hytta og dens fasiliteter og mangler ingenting. Gjester kommer igjen år etter år og stortrives.
Avtalen gir en inntekt til eier på ca 80-100 000,- pr år og det er gjort en avtale med Storestølen om at de foretar utvask og klargjøring av hytta i høysesong/sommer og rengjøringsgebyr går uavkortet til Storestølen, de kan også levere ut nøkler, men vi har nøkkelboks i tillegg.

Vi leier ikke ut til ungdomsgrupper eller noen under 28 år og det har aldri blitt ødelagt noen ting og med Novasol avtalen følger også med egen utleieforsikring.

Avtalen og utleie gjør at hytta nesten betaler seg selv med normal belåning og eier bestemmer selv når de vil sperre for utleie og benytte hytta selv.

Avtalen kan selvsagt sies opp med Novasol dersom man IKKE ønsker utleie og den inntekten dette gir.

En rundtur i Høljebu - Strønde 276

Når du ankommer med bil så parkerer du 15 m fra hytteveggen på oversiden av hytta og når du går ut av bilen og kjenner den rene friske fjell lufta vet du at du er kommet til det beste stedet i verden akkurat nå.
Inngangsdøren åpnes og på venstre side har du en kommode der du kan legge fra deg nøkler og luer, votter osv og henge fra deg yttertøy i entreen, her er også døren til innerboden til høyre som inneholder masse tørr og fin bjørkeved, veldig kjekt å ha dette innendørs når det blåser litt og du trenger mer ved til peisen. Løfter du blikket så er det en lagringshems over veden i boden, der vi lagrer akebrett, sklimatter, barnestol osv.
Ved siden av vedboden er teknisk rom/vaskerommet med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og her finner du også el sentralen, med sikringsskap og styring av gulvvarme. Her er også hyller til verktøy og ting og tang det er kjekt å ha, plass til støvsuger og vaskemidler og på hemsen over er det lagringsplass til vintertøy, sko, papir og påske og julepynt.
Det er også en utebod som det er plass til skiutstyr i og alt annet som kan oppbevares
kaldt
I entreen er det også dør inn til det ene soverommet der du pr i dag finner sengeplass til 4 stk, en enkeltseng og en familiekøye, men dette bestemmer du selv hvordan du vil innrede.

Videre kommer du inn i stua, der takhøyden er stor og store kraftige stokker holder taket på plass og du har panorama utsikt ut over Strandevann og Ynglesdalen og i det fjerne det mektige Hallingskarvet i nasjonalparken og Skarveheimen.
Her finner du god plass til alle i sofaen og en peis som varmer godt på kalde dager og vi har også valgt å ha et par gode stoler som man kan sitte å kose seg i og se ut eller snu mot TV på sene mørke kvelder. Hytta har Allente TV signaler og trådløst 5G bredbånd til de som vil eller må på nett. Her kan du jobbe fra hyttekontor og nyte pausene på den 49 kvm store terrassen nesten uansett vær, da deler er overbygget. Her har vi bålpanne og en lun og god kjøkkenkrok med direkte dør inn til kjøkkenet for lett servering ute.

Beskrivelse Strønde 276

Fra stua er det inngang til soverom 2 og her finner du soveplasser for 4 stk, vi har valgt enkeltseng med oppbevaring i og familiekøye.
Fra stua er det en dobbeldør til spisestue og kjøkken, der du har plass til hele familien rundt spisebordet og dette brukes ikke bare til mat, men spill og moro også. På kjøkkenet finnes alle fasiliteter og her kan du lage den fineste julemiddagen eller barnas favorittmat, du har alt du trenger her. Under kjøkkenet befinner det seg en kjeller med lem og trapp ned til renseanlegget og varmtvannsbereder, her har du full kontroll på vannkvaliteten og dette er hel automatisk og med serviceavtale for påkrevde kontroller. Fra kjøkken/spisestue går døren opp inn til hoved soverommet der du finner god plass til en dobbeltseng med nattbord og skaper til klær og sengetøy. Inngang fra spisestuen også til badet der du finner en bred og god vask med underskap med skuffer og overskap til toalett saker, her er toalett og dusjkabinett og god plass til å f.eks tørke tøy på det gode varme gulvet.
Det er varmekabler på bad, i gang og teknisk rom og selvsagt i stuen.

Dette er et sted du vil trives og er du lei av å lage mat, så ta turen bort på Storestølen Fjellhotell og spis en fantastisk middag her, i et veldig koselig gammelt miljø og med veldig hyggelige drivere.

Her arrangeres det Quiz og Påskerenn, turer og omvisninger, skredkurs og turer i fjellet med lokale guider i Venner av Storestøl grenda.

Her finnes båthavn og du kan bli medlem i den lokale båtforeningen og leie deg båtplass hvis du vil ha din egen båt og utforske Strandavatnet og ta turen over vannet og fiske i fjellvannene f.eks i Ynglesdalen, eller gå på fjelltur og plukke multer og andre bær eller bare nyte høyfjellet...

Siden hytta er så godt som fullbooket i sommersesongen så må visning avtales innenfor gitte tidsrammer der det ikke er gjester på hytta og et evnt salg og overtakelse og evnt videreføring av leieavtaler osv må avtales i forhold til de avtaler som er inngått pr d.d.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt :-)

Omkostninger

500 kr (Tinglysingsgebyr skjøte)
500 kr (Tinglysingsgebyr pantedokument)
87 500 kr (Dokumentavgift)
172 kr (Pantattest)
11 900 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

---

100 572 kr (Omkostninger totalt)

---

3 600 572 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses én låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

500 kr (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode261527628
Sist endret18. mars 2024 19:27

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.