Bildegalleri

Nøkkelferdig Solheim hytte fra Saltdalshytta

Kart med kartnålOkseliene, 4990 Søndeled
Prisantydning3 660 000 kr
Omkostninger
75 000 kr
Totalpris
3 735 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Tomt
Eiet
Byggeår
2024
Soverom
2
Sengeplasser
10
Meter over havet
59

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Indre Risør Skjærgård utbyggingstrinn 1 består av 27 høystandard hyttetomter med sør-vest vendt beliggenhet. Tomtene ligger 30 - 120 meter fra strandkanten med panoramautsikt over Skarvann, nær Øysang i Agder. Skarvann er en av de vakreste innsjøene på Sørlandet og nærheten til sjøen med båtplasser og bademuligheter gjør området svært attraktivt. 

Tomtene ligger i terrassert hellende terreng ned mot vannet med meget gode solforhold. De fleste tomtene har sol fra tidlig morgen til ca 22.00 midtsommers. Størrelsen på tomtene varierer fra 600-1200 kvm. Det kan søkes om hytte på inntil 130 m² (utenfor 100-meters beltet) / 125 m² (innenfor 100-meters beltet), derav kan 20m2 være anneks og 8 m2 bod. I tillegg er det mulig å bygge ut kjeller/underetasje på enkelte tomter. Inkludert i tomteprisen er vei, vann, avløp og strøm.

Skarvann er et stort og vakkert innlandsvann som byr på fine friluftsopplevelser for både store og små. Vannet er rikt på fisk og det er ideelt for kanopadling. Friluftsinteresserte vil også sette pris på de mange turmulighetene i nærområdet. Det er oppmerkede turstier i vekslende turterreng som byr på fantastisk havutsikt. 

 Fra Øysang går MF Øisang, en av Norges eldste bilferger bygd av tre, i fast rutetrafikk til Risør. Risør, Den Hvite By Ved Skagerrak, anses å være en av de eldste trehusbyene i Europa og er kjent for sine små hvite trehus. Det er også gode muligheter for dagstur til Portør med sine glattskurte svaberg og idylliske badeplasser. Har du mer tid til overs, kan reisen fortsette videre til Stabbestad hvor ferge tar deg over til Kragerø og flere kystperler som Jomfruland og Skåtøy.

Alle tomtene har gruset innkjøring og finavrettet område til hyttene ut over dette blir tomtene grovplanert med fin sprengstein. Skråninger blir plastret med masser fra området.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Kjøretid: fra Oslo 2t 45 min, fra Kristiansand 1t 40 min, fra Porsgrunn 1t 20 min. For mer informasjon om tomtene og området se www.Indrerisørskjærgård.no.

Innhold

Innhold


Omkostninger i tillegg til kjøpesummen for år 2021:

-      Dokumentavgift til staten 2,5% av kjøpesummen

-      Omkostninger i forbindelse med delingsforretning (oppmåling av tomt):25.000,-
-      Byggesaksgebyr kr 17.000 ca

-      Tinglysingsgebyr for skjøte til staten 585,-

-      Attestgebyr 202,-

-      Tinglysingsgebyr for hvert panterettsdokument 585,-

-      Påkoblingsavgift til kommunen for vann:9200,-

-      Påkoblingsavgift til kommunen for avløp:9200,-

-      Påkoblingavgift for strøm: 3000,- (eksternt oppgitt, kan variere)

-      Det tilkommer også en årlig avgift til hytte velforeningen som pdd. er 6000.-, dette dekker sommer- og vintervedlikehold på veier, og drift av pumpestasjoner.

Standard

Hytten leveres med støpt isolert såle. Bunnledninger og varmekabler lagt i støp (VK på bad og vindfang) Hytten leveres utover dette,  nøkkelferdig ihht Saltdalshytta sin leveransebeskrivelse (std) Vi kan også prise hytten til egeninnsats på forespørsel.

Priseksempel på denne hytta med ledig tomt nr. 41: 
Tomt nr. 41 har en pris på kr 750.000,- og med tilhørende opparbeidelseskostnad på 221,000- og Solheim 80 har en pris på kr. 2.689,000- (inkl murerarbeide, bunnledninger og varmekabler) pr feb 2024.

Dette gir en pris på kr. 3,660,000,.-

I tillegg til kjøpesum kommer nevnte omkostninger på ca. kr.75.000,- samt byggherrekostnader ss byggestrøm/avfallshåndtering.

 
Med hytta følger det tilpasningsmuligheter, slik at hyttedrømmmen kan bli akkurat slik det passer for deg og din familie.  

*priser hytte er fra-priser , basert på et nåprisestimat. Hytterpriser indeksreguleres frem til byggestart.

Vesentlige opplysninger

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen, dog er endelig tomtestørrelse ikke endelig fastsatt. Hytten er ikke bygd, og illustrasjoner og bilder vil avvike fra den faktiske hytten og endelig utsikt. Utsiktsbilder er ment å beskrive området og er retningsgivende for feltet generelt. Priser pr nov 2021. Forbehold om skrivefeil i annonse.
Ta kontakt med selger for komplett salgsoppgave. Forbehold om prisendringer før kontrakt /indeksregulering frem til byggestart.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode254604497
Sist endret09. feb. 2024 13:35

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.