Bildegalleri

Myrkdalen, Hagamyra trinn 1

Helårsdestinasjonen og snøsikre Myrkdalen. Ski inn/ut på solrik utsiktstomt. Kun 2t fra Bergen!

Kart med kartnålHagamyri 16 - tomt 4, 5713 Vossestrand
Prisantydning5 646 000 kr
Omkostninger
8 092 kr
Totalpris
5 654 092 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
77 m²
Bruksareal
88 m²
Tomt
Eiet
Soverom
3
Rom
8
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til helårsdestinasjonen Myrkdalen!
Myrkdalen er kjent for vinter med mer enn solide snømengder, til glede for store og små!
Er du glad i å ri på puddersnøen nedover fjellsiden, eller kjøre store svinger i nypreparert cord - da er Myrkdalen stedet for deg. Med den godt utviklede infrastrukturen og servicetilbudet har man alle muligheter for gode opplevelser på dagtid og kveldstid.

Er det langrenn som frister, er det muligheter for fine skiturer i preparerte løyper for både skøyting og klassisk. Om du vil tråkke dine egne spor, er dette en opplevelse i seg selv når man befinner seg i omgivelser med fjell og daler.

Men: Myrkdalen er så mye mer enn bare snø og ski!

Når snøen takker for seg og sommersesongen tar fatt, er det utallige muligheter for aktiviteter til fjells og til vanns. Her er det muligheter for vakre fjellturer til fots eller med sykkelen. Er det vannet som frister kan du ta kajakkturer i fjorder og vann, eller ta en forfriskende dukkert.

Vi har åpnet ny Vy-visningshytte på feltet!
Ta gjerne kontakt for å avtale privat visning.

Se finn-annonse for tomter for mer kontaktinfo:
https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=183742921

Beskrivelse

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning, som gir tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen, for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hyttemodell Vy 12UH inkl. tomt 4, graving og grunnmur. I prisen inngår også påkoblingsavgift veg samt byggestrøm og avfallskostnader i byggeperioden.

På andre tomter i trinn 1 kan hyttemodellene Vy14UH og Vy16UH bygges. Ta kontakt med hyttekonsulent for pris og nærmere info.

Følgende kostnader tilkommer:
Byggesaksbehandling kommune, kr 19 245,-
Tilknytningsavgift VA, kr 28 125,-
Strømkabel m skjøt fra grense til utv.skap kr 7 000,-
Tilknytning bredbånd/kabel TV, kr 7 000 (frivillig)

Overnevnte priser er fra 2022. Det tas forbehold om endringer i gebyrer og avgifter.

Ikke inkludert i leveransen:
Hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 80 000 og 200 000 kr.

Standard

Grunn- og betong
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus.

Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov,stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendig overflater
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn
Stålpipe og peisovn er inkludert

Beskaffenhet

De første hyttene i byggetrinn 1 er på vei opp og tomtene er klare for overlevering. I trinn 1 er det nå kun 5 ledige tomter.
Dette er selveier hyttetomter med vei, vann, avløp, fiberkabel og strøm til tomtegrensen. Det er satt en begrensning på maks størrelse hytte på hver tomt og hvilken type Vy-hytte som kan bygges på de enkelte tomter (se bilde situasjonsplan).

Ski inn /ut :
Til skisesongen 2024/2025 er det planlagt at 2 skiheiser og tilfartsløyper blir ferdigstilt. Disse vil gi ski inn/ut mellom Hagamyra og Storhaugløypa, som er en del av alpinanlegget i Myrkdalen (se vedlagt bilde). Fra dd og fram til heiser og tilfartsløyper er ferdigstilt, blir ski inn/ut til alpinanlegget ivaretatt med gratis skyttel mellom Hagamyra og Myrkdalen skisenter.

Beliggenhet

I det nye hytte- og tomteområdet i Mørkveslia, 2,5 kilometer sør-vest fra Myrkdalen Hotell, ligger Hagamyra. Her er det planlagt totalt 44 tomter. I byggetrinn 1 er det totalt 16 tomter, hvorav det nå er 5 ledige.

Hyttene ligger sørover i dalen i et fantastisk, sørvendt område med flott utsikt over dalen. Det vil være store friarealer og uberørt natur rundt feltet.

Beskrivelse (type bolig)

Vy med underetasje er skapt for å gjøre tomter i skrånende terreng til en stor fordel. Å bygge i bratt terreng gir mulighet for både utsikt og god utnyttelse av tomta sitt areal.
Løsningen er en underetasje, som ganske enkelt forvandler en bakke til mye bedre plass inne. Også i underetasjen har vi store vindusflater, for oss som er glad i å få mye naturlig lys og naturen inn i hytta.

I Hagamyra trinn 1 kan du nå velge mellom tre varianter av vår sokkelhytte; Vy 12UH, Vy 14UH og Vy 16UH.
Se forøvrig situasjonsplan for hvilke tomter de forskjellige hyttemodellene er prosjektert inn.

Vy 12UH:
BRA 88m2 / BTA 128m2 + 22m2 hems, opptil 3 soverom og løsninger med 1 bad, 1 bad + WC eller 2 bad.

Vy 14UH:
BRA 104m2 / BTA 114m2 + 26m2 hems, opptil 3 soverom og løsninger med 1 bad, 1 bad + WC eller 2 bad.

Vy 16UH:
BRA 121m2, BTA 121m2 + 38 m2 hems, opptil 4 soverom og løsninger med 1 bad, 1 bad + WC eller 2 bad.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt, hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt, samt hytten i egen kontrakt.

Leve Hytter AS står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter AS oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konseptmodellene i prislisten.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggeblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart av grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 138,7 fra februar 2022. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid i alt" frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Planløsning kan justeres innenfor arkitektens retningslinjer for Vy. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger og at byggesøknad godkjennes.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Myrkdalen Fjellandsby AS vedrørende tomt, med Lirhus Maskin og Transport AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte, så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget hos Myrkdalen Fjellandsby AS, Lirhus Maskin og Transport AS og Leve Hytter AS.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Leve Hytter AS

Hytteglede i hver minste detalj

Annonseinformasjon

FINN-kode254154708
Sist endret30. mars 2024 05:00
Referanse66376

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.