Bildegalleri

Basecamp 1004, Storstøllie - Aurdalsåsen

Prosjektert Leve Hytte beliggende på noen av de beste tomtene i Aurdalsåsen. Ski inn/ut , flott turterreng hele året!

Kart med kartnålStorstølvegen, 2910 Aurdal
Prisantydning5 360 000 kr
Omkostninger
24 592 kr
Totalpris
5 384 592 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
101 m²
Bruksareal
108 m²
Tomteareal
650 m² (eiet)
Soverom
3
Rom
9
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Basecamp 1004 skal bygges på noen av de beste tomtene på toppen av Aurdalsåsen, nærmere bestemt i Storstøllie. Det skal bygges seks Vy hytter med underetasje og hems. Dette er noen av de mest innholdsrike hyttene til Leve Hytter. Med to fulle etasjer og hems får du alt hva du kan ønske deg!

Beskrivelse

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning, som gir tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen, for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hyttemodell Vy 14UH med inngang nede inkl. tomt B4, graving og grunnmur. I prisen inngår også påkoblingsavgift veg samt byggestrøm og avfallskostnader i byggeperioden. Omkostninger ved tomtekjøp tilkommer.

Hyttemodell Vy16UH kan også bygges på tomten. Ta kontakt for pris og nærmere info.

Følgende kostnader tilkommer (basert på 2023 tall):
Byggesaksbehandling kommune, kr 19 450,-
Tilknytningsavgift VA, kr 70 560,-
Tilknytningsavgift strøm kr 12.000,-
Tilknytning bredbånd/kabel TV, kr 5.000 (frivillig)

Ikke inkludert i leveransen:
Hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 70 000 og 150 000 kr.

Standard

Grunn- og betong
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus.

Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov,stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendig overflater
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn
Stålpipe og peisovn er inkludert

Beskaffenhet

Basecamp 1004 består av 6 fritidstomter i skrånet terreng. Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur, som innebærer vei, vann/avløp, strøm og fiber.

Alle 6 tomtene er prosjektert bebygd med hyttetypene Vy14UH eller 16UH fra Leve Hytter.

Tomtekjøp foretas direkte med grunneier Eivind Akervold.
Tlf 901 81 595, mail ea@golhus.no

Beliggenhet

På Aurdalsåsen i Valdres ca. 2,5 timers kjøring fra Oslo området finner du Storstøllie.
Her har du alle fasiliteter du kan ønske deg rett utenfor hyttedøra.
Skiløyper som kan ta deg helt til Beitostølen, milevis med fantastisk turterreng og bare 250 meter til skitrekk / tilfartsløype til Valdres Alpinsenter. Alpinsenteret er et av Valdres største med 5 skiheiser og 14 nedfarter med ulik vanskelighetsgrad.
Området er preget av fjellterreng, og turer til Bjørgovarden, Binnhovdsknatten og Fjellenden kan varmt anbefales. Høyt oppe er det utsikt mot Hemsedalsfjellene og Jotunheimen.

Her er også flere fjellvann hvor man kan prøve fiskelykken eller ta seg et bad på varme sommerdager.

Området har de senere årene blitt oppdaget som en naturperle og har blitt et attraktivt hytteområde. Fra feltet er det kort vei bort til Danebu Kongsgård som serverer deilige matretter i vakre omgivelser.

I Valdres regionen finner du et rikt utvalg av fjelltopper som du kan utforske på langrennski, randonèe, sykkel eller til fots. Det er bare å velge og vrake!

Beskrivelse (type bolig)

På Basecamp 1004 kan du velge mellom Vy 14 UH eller Vy 16UH. Dette er sokkelhytter med hems. Inngangen kan være enten oppe (IH) eller nede (IN) alt ettersom hva som passer best på den enkelte tomt. Alle hyttene kan speilvendes hvis man ønsker terrasse på motsatt side. Ta kontakt med vår hytterådgiver for din optimale hytte på Basecamp 1004.

Vy 14UH har BRA 104m2 / BTA 114 m2 + 26m2 hems, opptil 3 soverom og løsninger med 1 bad, 1 bad + WC eller 2 bad.

Vy 16UH har BRA 121m2, BTA 121 m2 + 38 m2 hems, opptil 4 soverom og løsninger med 1 bad, 1 bad + WC eller 2 bad.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt, hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt, samt hytten i egen kontrakt.

Leve Hytter as står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter as oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger. Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og fortrinnsvis hyttemodell Vy14UH og Vy16UH.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggeblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart av grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 150,6 fra okt 2023. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid" frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Planløsning kan justeres innenfor arkitektens retningslinjer for Vy. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger og at byggesøknad godkjennes.

Kontraktene er først gyldig for selger når den er signert av signaturberettiget i Storstøllie Alpin AS, Kroon Maskin AS og Leve Hytter AS.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode253962030
Sist endret21. des. 2023 13:30
Referanse66374

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.