Bildegalleri

Melandsjø

Innflyttingsklar hytte til sommeren. Koselig laftet hytte på Hitra selges.

Kart med kartnålSmågeveien 36., 7250 Melandsjø
Prisantydning539 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
1
Primærrom
38 m²
Bruksareal
45 m²
Renovert år
1993
Tomteareal
833 m² (eiet)
Grunnflate
50 m²
Byggeår
1985
Soverom
2
Sengeplasser
3
Meter over havet
2

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Visning etter avtale

Om eiendommen

En unik mulighet for å kjøpe seg ei billig hytte i et attraktivt og populært kystmiljø. Hytta har innlagt strøm og muligheter for innlegging av vann. Opplegg for sommervann men kommunalt vann ligger bare 50 unna hytta. Hytta ligger usjenert til med kun noen få hyttenaboer, ca 60 meter til hovedvei. Hytta selges "as is" ferdig møblert, et eldre salgs prospekt kan sendes på mail til interesserte. Noe vedlikehold/rydding av tomt og hytte må på-beregnes. Eldre båt med motor kan følge med salget. Hytta kan overtas fortløpende. Kan være åpen for innbytte i veteran kjøretøy som delbetaling eventuelt Japansk 4x4.

Adkomst

Hytta ligger ca 3,5 km fra nærbutikk på Melandsjø og den kjente Hopsjøbrygga, Dolmsundet er ca 5 km unna. Parkeringsplass ca 60 meter fra hytta med sti ned til hytta. Hytta ligger ca 400 meter fra havet og 500 meter fra Aunvatnet med fiskemuligheter.

Beskaffenhet

Laftet Sandehytte med torvtak i naturskjønne omgivelser midt i hjortens mekka. Yrende dyreliv og kort vei til hav/vann/fiske. Meget solrik tomt. Stor terrasse på ca 50 kvm. Kort vei til jaktterreng og havfiske.

Standard

Hytta er i grei brukstandard og klar for innflytting. Lakkert tregolv og tak innvendig, nye overskap på kjøkken ellers enkel hyttestandard på det meste. Det finnes ikke noe energiattest på hytta men den virker til å være lun og varm. Både vedfyring og elektrisk oppvarmingmuligheter. Hytta er av typen Laftet Sandehytte med torvtak.

Vesentlige opplysninger

To små vinduer på vestveggen bør byttes, disse er innkjøpt.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode252605573
Sist endret17. juni 2024 07:51

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.