Bildegalleri

Strøken og ny (2023) hytte på romslige 148 kvm - Stort spisekjøkken, to stuer, fem soverom & to bad - Høy standard

Kart med kartnålSjuvasskleiva 35 B, 3623 Lampeland
Prisantydning6 890 000 kr
Omkostninger
186 150 kr
Totalpris
7 076 150 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
143 m²
Bruksareal
148 m²
Tomteareal
982 m² (eiet)
Byggeår
2023
Soverom
5
Rom
6
Energimerking
C - Gul

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Garasje/P-plass
Innlagt vann
Innlagt strøm
Alpinanlegg
Bilvei frem

Visning

Velkommen til visning etter avtale med megler. Dersom du planlegger å delta på annonsert visning bes du som kunde om å gi beskjed i forkant til eiendomsmegler, trykk på påmeldingsknappen i annonsen. Passer ikke tiden for fellesvisning? Ring megler på tlf 959 94 044 eller utbygger/selger på tlf. 930 21 900 så avtaler vi en tid som passer deg. Velkommen til visning!

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Visningspåmelding

Om eiendommen

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere Sjuvasskleiva 35B, en strøken og ny (2023) hytte av hyttemodell Kikut 147 med oppløft, på et fantastisk nytt tomtefelt på Vestre Berget syd/øst for Blefjellheisen. Hytta ligger i umiddelbar nærhet til skiløype, og det er kort vei til skiheisen.

Energieffektiv hytte isolert i hht TEK 17.

Hytta har en veldig god planløsning med bla: Entre med garderobe, delikat kjøkken med mørk innredning, integrerte hvitevarer og praktisk kjøkkenøy - kort avstand til langbordet for sosiale måltider. Videre er det koselig stue med plass til sittegruppe, peis og flott utsikt mot naturen.
Hovedsoverom og flislagt bad på en side av hytta og soveromsfløy med fire soverom, delikat bad og loftstue på den andre siden av kjøkkenet. Isolert bod/teknisk rom. God og lun uteplass på begge sider av hytta - her er det klart for å finne frem bålpanna og nyte hytta i naturskjønne omgivelser.

Innebildene i prospektet er bilder tatt fra en tilsvarende møblert hytte.

Velkommen til visning!

Innhold

Hytta inneholder:

1. etasje:
Entré: 4,8 m2
Gang: 11,9 m2
Soverom: 11,8 m2
Soverom: 9,3 m2
Soverom: 13,2 m2
Bad: 8,5 m2
Bad: 5,9 m2
Kjøkken og stue: 49,9 m2
Bod 4,7 m2

Hems:
Hemsrom 1: 6,8 m2
Hemsrom 2: 8 m2
Hemsrom 3: 7,3 m2

Standard

Hytta er nyere og er bygd i henhold til gjeldende forskrifter. Den har gjennomgående høy standard på både materialer, innredninger og arbeid.

Kjøkken
Kjøkken og hvitevarer fra Woodart, farge sort. Kjøkkenvask, ett-greps Hans Grohe blandebatteri. Integrerte hvitevarer fra Siemens el.l:
Kjøleskap, komfyrtopp (keramisk) med avtrekk, stekeovn, oppvaskmaskin.

Bad
Innredning i sort farge, 1 stk 120 cm og 1 stk 100 cm bredde inkludert speil. Kraner og dusjgarnityr leveres med ettgreps batterier og kraner. Gustavsberg toaletter eller tilsvarende. Dusjvegger i sort/glass utførelse. Gulv lagt med 60x60 flis, 5x5 cm i dusjsone. Panel på vegger, 30x60 cm stående flis i dusjsone.

Beliggenhet

Hytten har en svært attraktiv beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året! Skiløypa løigger i umiddelbar nærhet - her kan du spenne på deg skiene på utsiden av hytta.

Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper rett utenfor døren med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell.

Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det. Gangavstand fra hytta til alpinbakken.

Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.

Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Litt lenger unna finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.

Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Løpende kostnader

Vei: Søndre Blefjellveien: Vegavgift er kr 90,- for enkelttur, årskort koster kr 1.500,- for en bil og kr. 2.250,- for to biler.

De interne adkomstvegene vil bli organisert som privat veglag med egen årsavgift for vedlikehold og brøyting av veg.
Selger betalte 5.375,- for strøing og brøyting av Sjuvasskleiva forrige sesong (2023). Det avhenger av snømengde pr. sesong.

Vann: Vannforsyning besørges av grunneier (Øyvind Berget). Godkjent vannforsyning leveres fra borebrønner.
Årlig kostnad for drift av felles pumpehus tilkommer, stipulert til kr. 5.625 pr. år. Selger tar forbehold om evt. økning/endelig avregning.

Avløp: Avløp besørges av Blefjell vann og avløpsselskap AS som er eid av grunneierne i området. Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avløpsselskap AS. I 2024 er årsavgift på kr 11.250,-. For mer informasjon se gjerne www.bleva.no.

Løypeavgift: Løypeavgift er obligatorisk og er pt kr 1.000,- til Blefjell Løypeforening som har grunneiere, hytteeierforeninger og næringsdrivende på Blefjell som medlemmer. Avgiften øremerkes oppkjøring av skiløyper. Vellaget innkrever dette og betaler samlet til Blefjell løypeforening.
Leder velllaget er Yngvar Hette tlf: 930 16 620
For mer informasjon se www. bleva.no eller www.bleloyper.no.

Kommunale avgifter: Kr. 2.684 for 2024.
Dette er for hytterenovasjon, miljøavgift og brannforebyggende avgift.
Årlige avgifter til Flesberg kommune betales i hht gebyrregulativ som fastsettes årlig.

Eiendomskatt for 2024 er ifølge Flesberg kommune kr. 5.913,-. Eiendomskatten er på 4 promille.

Hytta er ny i 2023 og det foreligger ikke oversikt over strømkostnad for fjoråret.

Kostnadene til strøm vil variere avhengig av bruk av hytta, antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 147,80 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 125,5 m².
Primærrom: 120,7 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad.

2. etasje:
Bruksareal: 22,8 m².
Primærrom: 22,8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue

Adkomst

Fra Kongsberg - kjør Rv. 40 nordover mot Flesberg/Geilo. Ved Svene bro, ta av til venstre og følg Vestsideveien (merket mot Blefjell). Etter en stund ta av til venstre, godt merket mot Blefjell på Søre Blefjellveien.
Like før Blestua er et stort 4-veis kryss. Kjør til høyre mot Gvelven og følg veien i ca. 860 meter. Hyttefeltet blir liggende opp til venstre.

Tomt

Areal: 982 kvm, Eierform: Eiet tomt.

Eiet tomt på ca. 982 kvm ihht matrikkelbrev. Opparbeidelse av gruset stikkvei, grunnarbeider tomt og to parkeringsplasser er inkludert. Tomten ligger høyt på oppsiden av Sjuvasslivegen. Tomten vil bli oppmålt innen 18.10.2024.

Garasje / Parkering

Biloppstilingsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

Fundamenter:
Tomt graves/traues ut og masse utskiftes med stabilt underlag som stein, pukk og grus. Bunnledninger samt kabler legges inn og såle komprimeres. Bygget fundamenteres med armert betong. Ringmurs-elementer med Steni plater og støpt plate på mark. Det legges varmekabler i alle rom i hovedetasje, utenom soverom.

Bærekonstruksjoner/yttervegger:
Tradisjonelt reisverk 48x148 mm kryssisolert med 48x48, totalt 198 mm isolering. Utvendig kledd med Nord kledning.

Innervegger:
Innvendige vegger bygges i tre med nødvendig isolasjon, glatt panel og beiset overflate i farge Skumre.

Vinduer:
H-vinduer med 2 lag glass.

Beslag:
Utvendige beslag/takrenner leveres iht. til illustrasjoner.

Takverk og taktekking:
Bærende takkonstruksjon med isolasjon. Taket tekkes med underlagspapp, knotteplast og torv på taket.

Terrasser:
Støpte terrasser.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 22.09.2023 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Utbygger eier også Blefjell hytteutleie AS og er gjerne behjelpelig med utleie om dette er ønskelig. De har svært gode resulteter å vise til. Se www.blefjellhytteutleie.no.

Oppvarming

Oppvarming av boligen ved bruk av gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad og vedfyring i stue.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Eiendomsskatt

Det er i Flesberg kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes.
Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for sekundærboliger, f.eks fritidsbolig, skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Vestre Berget. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Det er utskilt to tomter som skal bebygges med hytte - ny eier må forvente byggeaktivitet i den forbindelse.

Reguleringsplaner i området rundt hytta:
Det er igangsatt planlegging av reguleringsendring for reguleringsplan Sjuvasslia Hyttefelt. PlanID: 2021001. Det går ut på bla. fortettning av tomter i eksisterende reguleringsplan og oppføring av 2-mannhytter.
Dette er et område som ligger nordøst for denne hytta og er under en annen reguleringsplan enn denne hytta.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På hovedeiendommen som eiendommen er fradelt fra, er det tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler. Ved fradelingen ble heftelser fra hovedeiendommen oveført til denne eiendommen, disse vil ikke bli slettet. Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp.
Vann kommer fra borrehull, og spillvannsledninger blir tilknyttet Bleva som drifter og vedlikeholder avløpssystem i området.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet/opplyst av selger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Sjuvasskleiva 35 B, 3623, Lampeland, Gnr. 13 bnr. 80 i Flesberg kommune

Eier

Blefjell hytteutvikling as

Oppdragsnummer

22-22-0026

Meglers vederlag

Meglerprovisjonen 50.000,-
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Markedspakke (Kr.17 900)
Oppgjørshonorar (Kr.6 900)

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Leinæs & Partners

Verdien av lokalkunnskap

Annonseinformasjon

FINN-kode250240076
Sist endret30. mars 2024 01:17
Referanse22220026

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.