Bildegalleri

HAFJELL, Sæterberget II, Lisætra

Hyttedrøm på solrik utsiktstomt i Hafjell! Meget attraktivt område for langrenn og kort vei til alpinanlegget

Kart med kartnålSæterberget, tomt 3, 2636 Øyer
Prisantydning6 231 000 kr
Omkostninger
83 882 kr
Totalpris
6 314 882 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
97 m² (BRA-i)
Bruksareal
97 m²
Balkong/Terrasse
13 m² (TBA)
Tomteareal
611 m² (eiet)
Soverom
3
Rom
8
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem
Golfbane
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Lisetra i Hafjell!

Her finner du langrennsløyper og utsikt for den mest kresne.
Hyttene på Sæterberget ligger sydvestvendt på Lisetra, med optimale solforhold og skiløyper som går rett gjennom hyttefeltet. Området har et helt fantastisk langrennsterreng!

Beskrivelse

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger. Hytteserien tar utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk. Vy har enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning, som gir tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen, for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen.

Innhold

Prisen i denne annonsen tar utgangspunkt i hyttemodell Vy 14UH med inngang nede, planlagt oppført på tomt 3. Se bilder for planløsninger og vedlagt tomtekart. Tomt, grav og betong er inkl.i pris.

INKLUDERT:
Inkludert i omkostninger tomt er dok.avg. 2,5%, tinglysning, panteattest, fradeling og tilknytningskostnader vegnett.
Avfallskostnad og byggestrøm i byggetida er inkl.

Ikke inkludert i leveransen:
Hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 70 000 og 150 000 kr.

I tillegg til pris tilkommer også:
Byggesaksgebyr Øyer kommune: pr.dd. 44 480 kr
Tilknytningsavgift V/A: kr 50 000
Tilknytningsavgift Gudbrandsdal energi: tilkommer og faktureres direkte til kunde.
Eventuell tilknytning fiber (Eidsiva).
Det tas forbehold om endringer i gebyrer og avgifter. Overnevnte priser er fra 2023.

Se priser, tomteoversikt og andre hyttemodeller for Sæterberget II
https://levehytter.no/hyttefelt/seterberget-lisetra

Standard

Grunn- og betong:
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekkerarbeider:
Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har bred beiset furu Vy-limtrepanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro:
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger:
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad:
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn:
Stålpipe og peisovn er inkludert

Beskaffenhet

Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd. Det er helårsvei til området. Inntil hyttefeltet går langrennsløypa. Det er eiendomstomter. Tomtens endelige plassering og størrelse kan bli justert i forbindelse med kartforretning. Hver tomt har 2 egne parkeringsplasser. Det er opprettet en hytteeierforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette. Se mer her: https://www.lisetra.net/
Alle hyttene må beises i samme farge. Fargen bestemmes av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter.

Tomtekontrakt og oppgjør for tomta gjøres av megler.

Beliggenhet

Få plasser i Norge finner du bedre langrennsløyper enn på Hafjell. Sæterberget, Lisetra ligger nord i Hafjell og du har tilgang til hele løypenettet i Øyerfjellet rett utenfor. De som kjenner Øyerfjellet best foretrekker nettopp disse løypene. Løypenettet her er en del av løypene som knytter Hafjell sammen med Trolløypa, Nordseter og Sjusjøen.

Her får du utsikt ut over Rondane og Jotunheimen, og skiløyper så lange og mange at selv en landslagsløper ville blitt svett.
Om heis og nedoverbakker skulle friste, har du Hafjell Alpinsenter i nærheten.
Og sist men ikke minst; Lisetra har Hafjells beste solforhold!

Adkomst

Ta av E6 ved Hafjell og kjør Lie/Hornsjøveien opp til Lisetra. Etter bommen, ta første vei til venstre, deretter andre avkjørsel til høyre. Følg veien rett fram ca 300 meter og du kommer fram til Seterberget.

Beskrivelse (type bolig)

Vy med underetasje er skapt for å gjøre tomter i skrånende terreng til en fordel!
Å bygge i bratt terreng gir mulighet for både utsikt og god utnyttelse av tomta sitt areal. Løsningen er en underetasje, som ganske enkelt forvandler en bakke til mye bedre plass inne. Også i underetasjen har vi store vindusflater, for oss som er glad i få dagslys og naturen helt inn i hytta.

Hyttemodell Vy 14UH inneholder romslig stue/kjøkkenløsning på hele 37m2, 3 soverom, 1-2 bad/WC, overbygd balkong og terrasse, samt bod. I tillegg kommer den romslige hemsløsningen på 26m2, som fint kan romme 2-3 sengeplasser, eller en TV-stue om du ønsker det.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Leve Hytter AS står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter AS oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontrakt-sum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunn-mur og 10 % ved ferdig-befaring av grunn- og betong-arbeider.

Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 147,1 pr nov. 2022. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid" frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta.

Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Vestsia Eiendom AS vedrørende tomt, med Hafjell Maskin AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Vestsia Eiendom AS, Hafjell Maskin AS og Leve Hytter AS.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i salget.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode245620807
Sist endret07. juni 2024 08:36
Referanse66326

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.