Bildegalleri

Solgt

Vestre Berget Tomt 120 og 152- Prosjektert hyttedrøm ferdigstilles i 2022 - 194 kvm med høy standard

Kart med kartnålSjuvasskleiva 25, 3623 Lampeland
Prisantydning8 890 000 kr
Omkostninger
53 870 kr
Totalpris
8 943 870 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
194 m²
Bruksareal
194 m²
Tomteareal
1 000 m² (eiet)
Bruttoareal
215 m²
Byggeår
2022
Soverom
7
Rom
8

Les mer om bruksareal her

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Blefjell Hytteutvikling har gleden av å presentere hyttemodellen Utsikten Moderne! Hyttene ligger på tomt 120 og 152.
Hytta som er avbildet i denne annonsen er et eksempel på hvordan hytta kan fremstå.

Prosjekterte nye utrolig flotte høykvalitets hytter med meget god planløsning. Innredet med 7 soverom, 3 bad, der det største badet har badstue. To stuer og et fantastisk flott spisekjøkken. Hytta kan leveres med grå, sorte eller hvite vinduer, dører listverk.

Kvalitetskjøkken fra anerkjent leverandør med integrerte hvitevarer, 2 komfyrer og 2 kjøleskap, vinskap, platetopp og oppvaskmaskin.

Hovedsoverommet har eget bad.

Vannbåren gulvvarme.

Mulighet for å inngå avtale med Blefjell Hytteutleie vedr. utleie av eiendommen. Estimerte årlige leieinntekter i størrelsesorden ca kr 800 000 ,- Tallene er basert på tidligere leienivå for tilsvarende hytter.

Det vil være mulig for kjøper å gjøre endringer og tilvalg etter avtale med utbygger. Hytta kan om ønskelig leveres ferdig møblert med alt av innbo og løsøre.

Se leveransebeskrivelse for mer informasjon og prisliste.

Prosjektet / Selskapet / Eiendommen

Hyttene selges av Blefjell Hytteutvikling AS, som har levert flere hytter på Blefjell de siste årene. Totalentreprenør for hyttene blir Larsson Bygg og Maskin AS og Blefjell Hytteutvikling AS.

Forventet fremdrift

Hyttene er forventet ferdigstilt fra fjerde kvartal 2022.

Beliggenhet

Hyttene får en svært attraktiv beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året!

Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell.

Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det.

Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.

Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Litt lenger unna finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.

Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Adkomst

Fra Kongsberg - kjør Rv. 40 nordover mot Flesberg/Geilo. Ved Svene bro, ta av til venstre og følg Vestsideveien (merket mot Blefjell). Etter en stund ta av til venstre, godt merket mot Blefjell på Søre Blefjellveien.

Like før Blestua er et stort 4-veis kryss. Kjør til høyre mot Gvelven og følg veien i ca. 860 meter. Hyttefeltet blir liggende opp til venstre.

Areal

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 194 kvm.

Primærrom:
1. etasje: Vindfang med garderobe, entré, bod/garderobe, vaskerom, tre soverom, tre bad, ett med badstue og utgang til Jacuzzi og badstue. Stue, kjøkken og spisestue. Det er også en entré (kjøkkeninngang) ved siden av kjøkkenet Hovedsoveromemt har eget bad: 128 kvm

2. etasje på skip 1: Soveromsgang med lesekrok og 3 soverom.: 27 kvm

2. etasje på skip 2: Tv stue og soverom: 27 kvm

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Tomten blir eiet og får et areal på ca. 1.000 kvm.

Leveres ferdig gruset og tilsådd - minst mulig inngrep i terreng.

Eksakt tomteareal vil foreligge etter fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Parkering

Det opparbeides to parkeringsplasser på eiendommen.

Internett / TV

I forbindelse med opparbeidelse av hyttefeltet blir det lagt trekkerør for TV og internett frem til tomtegrensen. Utbygger vil legge trekkerør fra tomtegrense og inn til yttervegg for fremtidig tilkobling. I dag brukes parabol og 4G i området.

Installering av Internett og TV er ikke inkludert i selgers leveranse. Kjøper må selv besørge og bekoste dette etter overtagelsen.

Numedal Fiber holder på med prosjektering og utbygging av fibernett på Blefjell. Det er ikke kontrollert om de kan levere til hyttene, men kjøper oppfordres til å ta kontakt for å avklare mulig leveranse/melde sin interesse.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon.
Det leveres avtrekksvifter i bad.
Det leveres gulvvarme i stue, kjøkken, sov, hall/gang og bad 1. etasje.
Plassmontert peis eller lignende 65.000,-.
Det leveres med luft til vann pumpe som reduserer strømutgiftene.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Se tilvalgsliste fra selger i prosjektbeskrivelsen vedlagt salgsoppgaven.

Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av hytta.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av hytta, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.

Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Adgang til utleie

Det er mulig å leie ut hytta privat eller om ønskelig via Blefjell hytteutleie som er en fullserviceleverandør på utleie.

Vei/Vann/Avløp

Vei: Privat. For stikkveien betales årsavgift for vedlikehold og brøyting etter selvkost. Det betales veiavgift kr. 75,- for enkelt-tur på Søre Blefjellveien - årskort koster fra kr. 1.215,-

Vann: Privat.
Vann kommer fra borehull og leveres enten med egen brønn eller felles brønn for området.

Avløp: Privat.
Eiendommen blir tilknyttet Blefjell vann og avløp AS. Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avløp AS. Per 2021 er årsavgift ca. 7.138,- For mer informasjon, se www.bleva.no

Formuesverdi

Ved første gangs verdsetting skal du fastsette formuesverdien av fritidseiendommen til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.

Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering.

Se mer informasjon på: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/formuesverdi/fritidseiendom-i-norge/

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, i reguleringsplan "vestre Berget", vedtatt 15.05.2019.

Det er planlagt skiløype like ved hyttene.

Plankart og reguleringsbestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, betales til meglers klientkonto sammen med restinnbetaling før overtagelse.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger, må hjemmel til eiendommen være overført kjøper, eller selger har stilt garanti etter bustadoppføringslova § 47.

Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges hyttene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når hyttene er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i bindende kjøpsbekreftelse.

Kontraktsmøte avholdes innen rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54.

Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 62.250,-.

Ved avbestilling etter byggestart påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Hyttene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere hytter til samme kjøper.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
-
-
-
-

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Sjuvasskleiva 25, 3623, Flesberg, Gnr. 13 bnr. 77 i Flesberg kommune

Eier

Blefjell Hytteutvikling AS

Oppdragsnummer

22-21-0387

Meglers vederlag

Kopi av tinglyst dokument (per dokument) (Kr.200)
Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Tilrettelegging prosjekt (Kr.13 950)
Meglerprovisjon prosjekt (forutsatt salgssum: 8 890 000,-) (Kr.50 000)
Finn - boost (Kr.3 530)
Finn.no Blink 23.12.22 Sjuvasskleiva 25 (tomt 120 og 152) (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.79 580)

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Leinæs & Partners

Verdien av lokalkunnskap

Annonseinformasjon

FINN-kode243992219
Sist endret17. mars 2023 14:29
Referanse22210387

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.