Bildegalleri

Svartskard - Imponerende beliggenhet, imponerende kvalitet! Ta kontakt for å avtale visning gjennom sommeren

Kart med kartnålSvartskardvegen 422, 2634 Fåvang
Prisantydning8 590 000 kr
Totalpris
8 590 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Annet fritid
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
63 m²
Bruksareal
95 m²
Tomteareal
2 918 m²
Byggeår
2023
Soverom
3
Rom
5

Les mer om bruksareal her

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Visningspåmelding

Om eiendommen

Visninger i sommer!

Ta kontakt for å avtale visning på din neste drømmeleilighet

Svartskard - prime location, prime quality

På en av Kvitfjells mest attraktive tomter ligger Svartskard, 16 meget eksklusive alpinleiligheter fra LHM.
Svartskard har en unik beliggenhet midt i bakken på Kvitfjells vestside og byr på fantastisk utsikt og de beste solforholdene. Her får du virkelig følelsen av å være på fjellet!

Prosjektet, som er utviklet av LHM, består av to moderne bygg med 8 leiligheter i hvert bygg, og har sin arkitektoniske forankring i tradisjonelle sveitsiske chaleter. Prosjeket er tegnet av Logg Arkitekter og bygget av Stenumgård Bygg. Alle leilighetene er spesialdesignet av LHM Interiør og utført av LHM sine egne håndverkere.
Det er dette teamet som sammen har gjort det mulig å bygge et prosjekt helt i særklasse!

Svartskard ligger rett inntil Kvitfjell-løypa, med umiddelbar ski-inn/-ut.
Med en beliggenhet på 870 meter over havet har man også optimale solforhold og en meget flott utsikt!

Besøk www.svartskard.no
Her finner du leilighetsvelger og all informasjon om prosjektet.

I Svartskard har vi ønsket å legge til rette for en komfortabel livsstil på fjellet. Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme, levert fra et bergvarmeanlegg. Det er et felles skiprepperom, hvor du kan sette de nypreparerte skiene dine før neste dag i bakken. Her finner du også din private skibod slik at du ikke trenger å dra med skiutstyr opp i leiligheten. Leilighetene får også egne skiskap med plass til ski samt for tørking av skistøvler.

Genuint håndverk - Individuell luksus

Helt i tråd med måten LHM alltid har gjort det med sine spesielt lekre hytter, tar de ingen enkle snarveier på Svartskard heller!
Hver leilighet er unik. De er individuelt utformet med stolthet for det genuine håndverket for å sikre svært høy bokomfort og maksimal utnyttelse av arealet. Individuelle løsninger, påkostet innredning, fokus på detaljer og delikate fargekombinasjoner gir en stilsikker og eksklusiv atmosfære i hver eneste leilighet.

Individuelle kjøkken
Kjøkkenet er skreddersydd i beste kvalitet av LHM Interior og kombinerer holdbarhet med et stilfullt design. Den naturtro grå benkeplaten fra Dekton har underlimt oppvaskkum og armatur i høy kvalitet. Den delikate og gjennomtenkte innredningen har fronter i grå eikefinér, sorte moderne håndtak og LED-belysning i skuffer og vitrineskap, samt under veggskap. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer fra Miele og vinkjøler fra Temptech.

Delikate og påkostede baderom
Leilighetens baderom er skreddersydd spesielt for Svartskard og har et helhetlig og moderne uttrykk med store fliser i matt naturtro finish. Den delikate innredningen har fronter i grå eikefinér og sort benkeplate fra Dekton, med keramisk servant og kvalitetsarmatur integrert i veggen. Badet kommer med både regndusj og håndholdt dusj, vegghengt toalett med soft-close sete og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innflyttingsklar på bestilling
For deg som ikke ønsker å bruke tid på innkjøp til din nye leilighet kan vi ordne slik at du får den fullt utstyrt og innredet av en interiørarkitekt. Svartskard sørger for en komplett leveranse slik at alt av møbler, kjøkkenutstyr, servise, bestikk, håndklær, sengetøy, etc. er på plass når du tar over leiligheten..

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger AS / Hallvard Brekke Klingen

Selger/Utbygger

Svartskard AS

Betegnelse

Gnr. 104 Bnr. 221 i Ringebu kommune

Eierform tomt: felles festet tomt

Byggeår

2023

Beliggenhet

På en av Kvitfjells mest attraktive tomter kommer nå 16 meget eksklusive alpinleiligheter for salg. Svartskard har en unik beliggenhet midt i bakken på Vestsiden og byr på fantastisk utsikt og de beste solforholdene. Her får du virkelig følelsen av å være på fjellet!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Kvitfjell er kjent for å være et paradis for alpinentusiaster, brede og perfekt preparerte løyper for alle nivåer.

Du har Østsidens bratte og utfordrende løyper, med blant annet utfortraséen hvor det årlig arrangeres World Cup.

Vestsiden, hvor denne leiligheten ligger, er et eldorado for alle nivåer. Her finner man røde og grønne løyper, utfordrende skogskjøring og et perfekt barneområde med skålheis og rullebånd for de minste. Fra leiligheten sklir man rett inn i et variert og fantastisk nett av langrennsløyper på omlag 600km. Her kan man velge alt fra korte og lette runder, til de lengre og mer krevende, alt i et fantastisk naturlandskap.

På den nye Varden-siden finner man to helt nye blå bakker for dem som ønsker å cruise nedover, og et utfordrende og morsomt skogsområde for barn og voksne. Denne siden er også et flott utgangspunkt for langrennsturen. Fra toppen av Varden-heisen er det i overkant av 1 mil til Skeikampen og 2,5 til Gålå, og man har kortere turer til Skardbua og Fagerhøi.

Sommerstid er Kvitfjell det perfekte utgangspunktet for toppturer, sykkelturer og fotturer i skog og fjell. Legg turen til en av de mange toppene i området, eller nyt en dag med stisykling i fantastisk natur. Ønsker du en adrenalinfyllt dag er Hafjell Bike Park å anbefale. Kvitfjell er også et godt utgangspunkt for turer i Rondane og Jotunheimen.

Kvitfjell er også kjent for god mat. Tyrihanstunet må oppleves. Med fantastisk hjemmelagede lunchretter, eget pizzeria, afterski med gourmetpølser og kveldsservering med Raclette, har Tyrihanstunet blitt en institusjon på Kvitfjell, som i tillegg tilbyr hjemkjøring for dem som behøver det. I gangavstand finner man også Lettvint, et uhøytidelig serveringssted med god mat og drikke samt shuffleboard og dart for litt ekstra moro. Videre finner man Lettvint Gondolen Fjellbistro på vestsiden og nyåpnede Beite på Østsiden. Begge med perfekt hjemmelaget mat. Koia, på østsiden, er Kvitfjells svar på den østerrikske afterskien. I en 300 år gammel tømmerkoie, med gamle ski og startnummer på veggene, de beste gourmetpølser og god drikke er Koia et perfekt sted for en rast i bakken. Fôr på Østsiden serverer også nydelige lunchretter og tilbyr gourmetmat med 5- og 7-retters middager. På Varden-siden finner man også den nyåpnede Varden Restaurant, et serveringssted på toppen av stolheisen. Stedet holder et meget høyt nivå på mat og servering som ellers på Kvitfjell! Kort fortalt er Kvitfjell også matentusiastenes vintersportssted.

Byggemåte

Bygget blir reist på søyler som strekker seg opp fra betongdekke, som er direkte fundamentert til fast grunn. Yttervegger vil bli oppført etter gjeldene forskrifter med treverk som hovedmateriale. Alle etasjeskiller vil bestå av hulldekkeelement i betong med brann og lydkrav etter gjeldende forskrifter. Vegger mellom enhetene utføres med brann- og lydkrav i henhold til gjeldene regler. Innvendige vegger i leiligheter utføres som lette stenderverksvegger.

Utvendige fasader utføres med trekledning Malmfuru fra kvalitetsleverandøren Svenneby Sag el. tilsvarende. Tak utføres som sperretak med tretak også i Malmfuru. Dette er et miljø- og vedlikeholdsvennlig kvalitetsprodukt, hvor kjerneveden fra naturens side er mettet med stoffer som gir treverket en naturlig beskyttelse mot sopp og råte. Innvendige takrenner med varmekabler.

Se vedlagte leveransebeskrivelse for utfyllende informasjon.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 62,80 kvm - 114,40 kvm
Bruksareal: 69,10 kvm - 125,70 kvm

Oppvarming

Oppvarming ved vannbåren gulvvarme.
Elektriske varmekabler på flislagte gulv.
Enkelte leiligheter vil få biopeis i stuen.

Parkering / Garasje

I kjøpesummen er det inkludert én garasjeplass til hver leilighet i felles garasjekjeller under bygget.
Garasjeplassene vil tinglyses som tilleggsdel til de enkelte seksjonene.
Fellesutgifter for drift av garasjen er inntatt i de stipulerte felleskostnadene.

Adkomst

Fra E6:
Ta av ved Fåvang, og følg skilting til Kvitfjell. Ta så av mot Kvitfjell Vest. Etter du har passert skianlegget følger man Svinslåvegen ca. 1 km og tar så til høyre inn på Svartskardvegen. Følg denne oppover mot toppen, og etter man har passert under to skibroer fortsetter man gjennom en tunnel/kulvert.
Prosjektet ligger i siste sving før veien stopper.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen, og vil følge ved salg:

Tinglyst på 104/221:
2012/13692-2/200 Festekontrakt - vilkår
gjelder fra dato: 02.01.2012
TOMTEVERDI: NOK 1.500.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 3.396
Bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder feste
Festekontrakten er evigvarende og festeavgiften kan justeres årlig iht. KPI

Tinglyst på 104/222:
2012/13637-2/200 Festekontrakt - vilkår
gjelder fra dato: 02.01.2012
TOMTEVERDI: NOK 1.500.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 2.943
Bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder feste
Festekontrakten er evigvarende og festeavgiften kan justeres årlig iht. KPI

Vei / Vann / Avløp

Fritidsboligen skal kobles til offtentlig vann- og avløpsnett.

I tillegg til det offentlige nettet vil deler av Vann- og Avløpsnettet mellom tomtene kunne være i privat sameie mellom hyttene. Stikkledninger fra tomtegrense frem til bebyggelse er private, og fremtidig vedlikehold av disse bekostes av eier. Alle bygg som knyttes til vann og avløp skal ha montert vannmåler som leies av Ringebu kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar og fremskaffe ferdigattest og midlertidig brukstillatelse på boligene. Kjøper plikter å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, selv om seksjoneringen ikke er tinglyst. Selger vil i så fall besørge seksjonering så snart som mulig etter overtakelsen.

Kjøper er gjort oppmerksom på at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil kjøper ha rett til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesummen for uferdig utomhusareal.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsformål og byggeområde for fritidsboliger iht. reguleringsplan med ID Kvitfjell Panorama, felt H25; tomt 48, siste endring datert 23.01.2019 og sist revidert 11.03.2020. Tillat utnyttelse 75% BRA.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader:
Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester eierseksjonssameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. sameierbrøken for leilighetene slik dette er angitt i vedtektene. Månedlige fellesutgifter er stipulert til kr 35,- pr. kvm BRA pr. måned, hvor man har lagt til grunn at fyring, festeavgift, forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, serviceavtaler og brøyting er inkludert.
Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i eierseksjonssameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for fellesutgifter.
Fiber leveres av Eidsiva og det er skrevet avtale mellom sameiet og Eidsiva. Fiber er inkludert i fellesutgifter
Driftskostnader for garasjeanlegg er inkludert i fellesutgiftene og fordeles pr p-plass.

Eiendomsskatt:
For 2023 har Ringebu kommunestyre vedtatt en skattesats på 4,0 promille og faktureres fra kommunen direkte til hver seksjonseier

Årlige kostnader/Pliktig medlemskap i hytteeierforening:
I tillegg plikter hytteeier å betale en andel av årlige drifts og vedlikeholdsutgifter for felles vei, opparbeidet felles vann- og kloakkledninger m.m., samt kommunal renovasjonsavgift og eventuelle andre kommunale avgifter. Beløpet vil kunne variere avhengig av snømåking og strøing. For året 2022 beløpet dette seg til kr. 5000,- per år.

Videre er det plikt for kjøper til å betale et årlig løypebidrag til hytteeierforeningen. Det årlige løypebidraget skal dekke oppkjøring av blant annet langrennsløyper og er per tidspunkt for inngåelse av Kontrakten NOK 950, og kan indeksreguleres hvert tredje år. Beløpet innkreves av hytteeierforeningen.

Kommunale avgifter for 2023 :
Årsgebyr vann: kr. 6 161,-
Årsgebyr kloakk: kr. 5 379,-
Forbruk pr. m3 vann, målt eller stipulert:, ca. kr. 700,-
Forbruk pr. m3 kloakk, målt eller stipulert, ca. kr. 1 100,-
Vannmålerleie pr. måler og år: kr. 893,-
Årsavgift renovasjon: kr 1 600,-
Feie og tilsynsgebyr: kr. 539,-

Øvrige kostnader:
I tillegg vil det påløpe kostnader til strøm, innboforsikring og tv/internett-abonnement. Kostnader forbundet med dette er avhengig av den enkelte kundens valg/forbruk.

Oppgjør

I forbindelse med kontraktsinngåelsen skal det innbetales 10 % av kjøpesummen for leiligheten og evt. garasjeplass etter påkrav med syv dagers betalingsfrist så snart selger har stilt garanti iht. buofl. § 12. For profesjonelle kjøpere utgjør beløpet 20 % av kjøpesummen og evt. garasje. Innbetalingen må være fri egenkapital. Beløpet blir stående på meglers klientkonto frem til overskjøting, med mindre selger stiller garanti etter buofl. § 47.

Frem til garanti etter buofl. § 47 stilles, anses beløpet som et depositum iht. buofl. § 46 (2). Ved utstedelse av forskuddsgaranti utbetales beløpet av megler til selger mot dokumentasjon av garanti. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til garanti etter § 47 er stilt, eller seksjonen er overskjøtet, forutsatt at de overstiger en ½ R. Resterende del av kjøpesummen, tilvalg/endringer og kjøpsomkostninger innbetales til megler senest 3 virkedager før overtakelsen. Selger forbeholder seg retten til å stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret, altså i perioden fra overtakelse til tinglysing av skjøtet/den formelle hjemmelsovergangen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (fritidsboligformål)

Leilighetene kan leies ut i sin helhet til fritidsformål.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon eller odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Tilvalg

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre enkelte tilvalg til boligene mot tillegg i pris. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat skriftlig avtale. Etter at bygging er startet, tas det forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da innkjøpene og byggingen kan ha kommet for langt.
Ta kontakt med megler for mer informasjon omkring tilvalg.

Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, elektro, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende ved kjøp av tilleggstjenester/endringer enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet.

Planlagt overtagelse

Bygg B er ferdigstilt og leilighetene er innflytningsklare, med unntak av leilighet B13.
Kontakt megler for mer info om ferdigstillelse av leilighet B13.

Bygg A planlegges ferdigstilt Q1 2024.
Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha fritidsboligen klar for overtagelse, herunder slik at dette ikke gir grunnlag for å kreve dagmulkt. Selgeren kan kreve overtagelse før den planlagte ferdigstillelse. Ettersom ferdigstillelse av fritidsboligene er nært forestående, oppfordres kjøperne til å angi ønsket overtagelsesdato i sitt kjøpstilbud/bud.

Selgers forbehold

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum.
Er det motsetninger mellom prospekttegninger og leveransebeskrivelser, gjelder leveransebeskrivelser foran tegninger.

Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.
Byggene bygges ihht TEK 17.

Selger tar forbehold om å tinglyse rettigheter og forpliktelser som er nødvendige for gjennomføring av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av denne type erklæringer/servitutter.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger og mot betaling av transportgebyr for dekning av kostnader hos selger og selgers kostnader hos megler knyttet til dette.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger.

Selger forbeholder seg rettet til å fordele boder og parkeringsplasser. Selger tar forbehold om antall seksjoner i eierseksjonssameiet.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon er avtalt til 1,2% + mva av endelig kjøpesum.
Oppstartsgebyr Kr 24.900,-
Oppgjørsgebyr pr. enhet Kr 5.000,-
I tillegg kommer tillegg/lutlegg/markedsføring
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 9.900,- pr. enhet samt for alle påløpte utlegg/avt. tillegg

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

PrivatMegleren Nyeboliger Oslo

Kun det beste på dine vegne

Annonseinformasjon

FINN-kode239254872
Sist endret14. juni 2024 00:22
Referanse304219031

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.