Bildegalleri

Saltdalshytta Johannesbu prosjektert i Okseliene hyttefelt, Indre Risør Skjærgård tomt 37

Kart med kartnålOkseliene 1, 4990 Søndeled
Prisantydning2 561 920 kr
Omkostninger
67 000 kr
Totalpris
2 628 920 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Tomt
Eiet
Grunnflate
49 m²
Byggeår
2023
Soverom
1
Sengeplasser
4
Meter over havet
55

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Arealbeskrivelse - "Elektroklar" Johannesbu hytte fra Saltdalshytta

Johannesbu er en kompakt og stilren juvel, som med sine godt planlagte kvadratmeter er perfekt for deg som ønsker ei lita hytte med store kvaliteter. Stue og kjøkken har rause vindusflater og skråtak som gir deg lys og luft i overflod. I bakkant har vi plassert et soverom, bad, bod og vindfang, samt trapp opp til den lyse og praktiske sovehemsen som rommer ytterligere 2-3 sengeplasser. Hytta har et overbygd inngangsparti, og selvfølgelig en overbygd uteplass som forlenger stua ut i naturen. Med Johannesbu introduserer vi også et oppdatert designspråk, med rene og solide detaljer som hever helhetsinntrykket til et nytt nivå.

Beliggenhet

Indre Risør Skjærgård utbyggingstrinn 1 består av 27 høystandard hyttetomter med sør-vest vendt beliggenhet. Tomtene ligger 30 - 120 meter fra strandkanten med panoramautsikt over Skarvann, nær Øysang i Agder. Skarvann er en av de vakreste innsjøene på Sørlandet og nærheten til sjøen med båtplasser og bademuligheter gjør området svært attraktivt. 

Tomtene ligger i terrassert hellende terreng ned mot vannet med meget gode solforhold. De fleste tomtene har sol fra tidlig morgen til ca 22.00 midtsommers. Størrelsen på tomtene varierer fra 600-1200 kvm. Det kan søkes om hytte på inntil 130 m² (utenfor 100-meters beltet) / 125 m² (innenfor 100-meters beltet), derav kan 20m2 være anneks og 8 m2 bod. I tillegg er det mulig å bygge ut kjeller/underetasje på enkelte tomter. Inkludert i tomteprisen er vei, vann, avløp og strøm.

 Skarvann er et stort og vakkert innlandsvann som byr på fine friluftsopplevelser for både store og små. Vannet er rikt på fisk og det er ideelt for kanopadling. Friluftsinteresserte vil også sette pris på de mange turmulighetene i nærområdet. Det er oppmerkede turstier i vekslende turterreng som byr på fantastisk havutsikt. 

 Fra Øysang går MF Øisang, en av Norges eldste bilferger bygd av tre, i fast rutetrafikk til Risør. Risør, Den Hvite By Ved Skagerrak, anses å være en av de eldste trehusbyene i Europa og er kjent for sine små hvite trehus. Det er også gode muligheter for dagstur til Portør med sine glattskurte svaberg og idylliske badeplasser. Har du mer tid til overs, kan reisen fortsette videre til Stabbestad hvor ferge tar deg over til Kragerø og flere kystperler som Jomfruland og Skåtøy.

Alle tomtene har gruset innkjøring og finavrettet område til hyttene ut over dette blir tomtene grovplanert med fin sprengstein. Skråninger blir plastret med masser fra området.

Adkomst/Tomteforhold

Kjøretid: fra Oslo 2t 45 min, fra Kristiansand 1t 40 min, fra Porsgrunn 1t 20 min. For mer informasjon om tomtene og området se www.Indrerisørskjærgård.no.

Innhold


Omkostninger i tillegg til kjøpesummen for år 2021:

-      Dokumentavgift til staten 2,5% av kjøpesummen

-      Omkostninger i forbindelse med delingsforretning (oppmåling av tomt):25.000,-

-      Tinglysingsgebyr for skjøte til staten 585,-

-      Attestgebyr 202,-

-      Tinglysingsgebyr for hvert panterettsdokument 585,-

-      Påkoblingsavgift til kommunen for vann:9200,-

-      Påkoblingsavgift til kommunen for avløp:9200,-

-      Påkoblingavgift for strøm: 3000,-

-      Det tilkommer også en årlig avgift til hytte velforeningen som pdd. er 6000.-, dette dekker sommer- og vintervedlikehold på veier, og drift av pumpestasjoner.

Standard

Hytten leveres med støpt isolert såle. Bunnledninger og varmekabler lagt i støp (VK på bad og vindfang) Hytten leveres utover dette, elektroklar ihht Saltdalshytta sin leveransebeskrivelse vedlagt (std) Kan prises "nøkkelferdig" på forespørsel.

Priseksempel på denne hytta med ledig tomt nr. 37: 
Tomt nr. 37 har en pris på kr 850.000,- og med tilhørende opparbeidelseskostnad på 211.000,- og Johannesbu har en pris på kr. 1,500.920,- (inkl murerarbeidet, bunnledninger og varmekabler) pr 12 april 2022.

Dette gir en pris på kr. 2.561.920,-.

I tillegg til kjøpesum kommer nevnte omkostninger på ca. kr.67.000,-. 

 
Med hytta følger det tilpasningsmuligheter, slik at hytte drømmen kan bli akkurat slik det passer for deg og din familie. 

Vesentlige opplysninger

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen, dog er endelig tomtestørrelse ikke endelig fastsatt. Hytten er ikke bygd, og illustrasjoner og bilder vil avvike fra den faktiske hytten og endelig utsikt. Utsiktsbilder er ment å beskrive området og er retningsgivende for feltet generelt. Priser pr mars 2021. Forbehold om skrivefeil i annonse.
Ta kontakt med selger for komplett salgsoppgave. Forbehold om prisendringer før kontrakt /indeksregulering frem til byggestart.

 

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Byggpartne­re AS

Christopher Heimtun

Boligkonsulent

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode239134625
Sist endret04. mai 2023 12:26

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.