Bildegalleri

Solheim B - Vår bestselger - Saltdalshytta- Montert byggesett pluss - Løvsjølia i Lierne

Kart med kartnålLøvsjølia hytteområde, 7882 Nordli
Prisantydning2 083 000 kr
Omkostninger
0 kr
Totalpris
2 083 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Bruksareal
132 m²
Grunnflate
101 m²
Soverom
4
Meter over havet
604

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Utsikt
Fiskemulighet
Turterreng

Visning

Ta kontakt for visning

Om eiendommen

Beliggenhet

Løvsjølia hyttegrend ligger sørvendt med panoramautsikt mot Hestkjølen (1375 moh) og Storbursklompen (1117 moh). Området byr på gode muligheter for jakt, fiske og flotte turer i et praktfullt fjellterreng. I tillegg ligger området vel til rette for kajakk og kanoturer. Merket skiløyper starter ved tomtegrensen, og går inn i Nasjonalparken. I kort avstand fra hyttegrenden, ca 15 minutter å kjøre, ligger Holand alpinanlegg og Sandvika sentrum med butikker og kommunesenter. En hytte her vil gi deg mer enn et fristed, det vil være et ypperlig rekreasjonssted for deg og familien

Generelt

Saltdalshyttas modell Solheim B er klar for salg levert montert byggesett pluss.

Prisen er eks grunngrunnarbeid, betongarbeid og eks tomt.
Tomten eies av Heidi Totsås Weglo og Olav Weglo.  Saltdalshytta har rett til å annonsere og selge hytte i deres hyttefelt. Kjøp av tomt kan også gjøres direkte med eierne.

Det har pågått hyttebygging i dette feltet fra 2007. Idag er det ca 5 ledige tomter. Totalt har området 42 tomter.

  • Tomtene selges som festetomter, punktfeste
  • Prisen er inklusive strøm, vann, avløp og bilvei til tomtegrensen.

For nærmere informasjon, ta kontakt med Olav og Heidi Totsås Weglo, tlf 99 51 00 15/ e-post: olav.weglo@ntebb.no,Solheim er Aurora-utgaven av vår populære Jubileumsmodell vi lanserte i 2019 , med et oppgradert og moderne eksteriør. Her er stua er plassert i vinkelen, med god takhøyde og store vindusflater. To gode soverom og et flott kjøkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder to boder som etter behov kan oppgraderes til WC, sauna eller vaskerom. Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten. Prisen i annonsen tilsvarer en standardmodell uten tilvalg levert elekroklar, noe som vil si at diverse oppgraderinger av for eksempel type kledning etc kommer mot et pristillegg.

Kort beskrivelse av leveransen

Montert byggesett m/innvendige materialer, klar for el-installasjon. Vi monterer råbygget, og besørger også isolering av yttervegger og tak, samt montering av reisverk til innvendige skillevegger (rominndeling). Hytta er da klar til at elektrikeren kan gå i gang med el-anlegget. Det følger med en innvendig materialpakke med bl.a. isolasjon, panel og listverk til vegger og tak, m.m. Du kan velge å gjøre resten av tømrerarbeidet selv, eller sette det bort. Du koordinerer selv når elektrikere og rørleggere skal komme inn for å gjøre sitt. Som egen prosjektleder har du fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode.

Hva gjenstår?

Når elektrikeren har gjort sitt,  gjenstår det å legge gulv, panel og flis, samt vvs-arbeid, montering av trapp og gjennomføring i tak for pipe. Kjøkken og annen innredning er ikke inkludert i denne pakken. Har du tid og lyst til å snekre, kan du velge å gjøre alt eller deler av det resterende innredningsarbeidet selv. Men også uten fysisk egeninnsats, har du som egen prosjektleder fleksibilitet til å fordele kostnader utover en lengre periode. Da styrer du selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille bygget.

Bilder på denne anonnse viser oppgradert kledning inn og utvendig, Saltdalshyttas har i sin leveranse ubehandlet kledning for inn og utvendig bruk.
https://saltdalshytta.no/inspirasjon/produkt/tilvalg


Mester Bygg Namsos AS har forhandleravtale med Saltdalshytta i Midtnorge, vi setter gjerne opp et tilbud med alle underleverandører og kundetilpasninger som måtte ønskes.Adkomst/Tomteforhold

Kjør RV 74 mot Lierne kommune. Ta deretter av til Sørli, RV 765. Etter å ha kjørt ca 5 km vil du se et skilt som viser veien til Løvsjølia. Passer dette skiltet, og ta av første avkjørsel til venstre hvor du har parkeringsplassen til Løvsjølia hyttegrend.

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode233688557
Sist endret09. nov. 2023 14:10
ReferanseLøvsjølia Hyttefelt

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.