Bildegalleri

Fagerhøy, Tapptjern hyttefelt

Prosjektert hytte inkl.tomt og grunnarbeider. 1000 moh ved rolige og vakre Fagerhøy. Milevis med flotte langrennsløyper!

Kart med kartnålVestre Sjøsjålivegen, 2647 Sør-Fron
Prisantydning4 334 300 kr
Omkostninger
24 250 kr
Totalpris
4 358 550 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
76 m²
Tomteareal
1 439 m² (eiet)
Soverom
3
Sengeplasser
8
Meter over havet
1000

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Fredlige og vakre Fagerhøy

Ønsker du å tilbringe fritiden i fredlige og rolige omgivelser med vakker natur i alle himmelretninger er Tapptjern på Fagerhøy et godt valg.

Fagerhøy ligger 55 km nord for Lillehammer, midt i Peer Gynts Rike. Den kjente Peer Gynt veien går fra Skeikampen til Espedalen og knytter dette området sammen på sommertid. 600 km med løyper og alpinalnlegg på Gålå, Kvitfjell og Skeikampen har gjort Peer Gynts Rike kjent som et av verdens beste kombinasjonsområder for alpint og langrenn. Sommerstid er det et nett av stier og seterveier som gjør området til et eldorado for vandrere og syklister. To fine utsiktstopper i nærheten heter Dørdalsknappen og Kantliknappen på ca 1100 moh. Innover høyfjellsområdet mot Skei kommer man opp til Gråkampen 1212 moh. Det finnes tre lavvoer i området som er fine turmål for familien i all slags vær.

Alpint i Kvitfjell, Skei eller Gålå
Innen for en liten radius har du tre store alpinanlegg. Om du ønsker en tur i alpinbakken er det kun en liten biltur unna. Hva med en dag i det olympiske anlegget i Kvitfjell? Her kan du nyte store svinger i preparerte løyper eller kjøre pudder i "Pudderdalen"

Sykkel på flytstier
Trives du på sykkelsetet om sommeren, så er mulighetene for å sykle både på stier og de mange fjellveiene i området rundt Fagerhøy mange. I sykkelmiljøet er området rundt Fagerhøy og Skei viden kjent for alle flytstiene.

Generelt

Prisen i annonsen tar utgangspunkt i  hyttemodell Vy 19AH planlagt oppført på tomt 49 i Tapptjern hyttefelt. Se bilder for planløsninger og vedlagt tomtekart. Tomt, grav og betong er inkl.i pris. Tomt 49 er priset til kr 970.000,- + omkostninger. 
I tomteprisen er tilknytning til VA/vann og avløp og strøm til tomtegrense inklusiv (40.000) samt tilknytning til Søre-Lia seterveg (7.500). Byggestrøm og renovasjon i byggeperioden er inkludert.

Ikke inkludert i leveransen:
Hvitevarer, garderobeskap og utvendig beising. Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 60 000 og 130 000 kr. 

I tillegg til pris tilkommer også:

  • Tinglysning/panteattest tomtekjøp: Ca 1500 kr
  • Byggesaksgebyr Sør-Fron kommune: pr.dd. 15.148 kr
  • Kvernpumpestasjon til avløpssystemet koster for tiden ca. kr. 80 000,- (hytteeiers eiendom). Det vil variere fra hytte til hytte, ulike lengder fra eiendomsgrensa inn til hytteveggen.
  • Skjøting av strømkabel fra tomtegrense til utv.målerskap ca fra 5-15.000 kr

Andre hyttemodeller kan også bygges på tomta.Her har du mulighet til å finne en hytte som passer dine ønsker og behov. Innenfor hver modell vil det være mulige alternativer for planløsning.
Vi har plukket ut fem forskjellige hyttemodeller som vil passe fint inn på Tapptjern. Blant disse er det tre modeller med hems; Vy 19AH, Vy 23ATHS og Vy 26CTH, og to modeller er uten hems; Vy 23CT og Vy 24AT.
I disse modellene kan du få inntil 4 soverom og 2 bad. I en Vy-hytte skal alt ligge til rette for å ta med seg venner og familie på hytta.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst
3 timer fra Oslo.
Sommerstid om Skeikampen. Avstand fra Oslo 225 km.
Avstand fra Lillehammer til Fagerhøy er ca 55 km.
Vinterstid om Hundorp. Avstand fra Oslo 250 km på E6, via Hundorp til Fagerhøy.

Kontraktsforhold

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. 

Leve Hytter as står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter as oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger.  Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS.  

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. 

Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 137,2 fra august 2021. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for ”Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid” frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta. 
Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. 

Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/ tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med tomteselger vedrørende tomt, med grunnmursentrepenør vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget hos tomteselger, grunnmursentrepenør og Leve Hytter AS

Innhold

Hyttemodell Vy 19AH inneholder romslig stue/kjøkkenløsning på hele 30,9 m2, 3 soverom, 1 bad og bod. I tillegg kommer den romslige hemsløsningen på 36m2, som fint kan romme 3-4 sengeplasser. Se vedlagte plantegninger for hytta for mer detaljer.

Standard

Grunn- og betong 
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus.

Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov,stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv. 

Innvendig overflater
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv. 

Elektro
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn
Stålpipe og peisovn er inkludert

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode231980291
Sist endret26. des. 2023 11:00
ReferanseTapptjern

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.