Vestersia

Øksendal - Sand. Eiendom med sentral beliggenhet til elva Vefsna. Eldre tømmerhus med behov for oppussing.

Vestersidvegen 1588, 8658 Mosjøen

Prisantydning 350 000 kr
Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
65 m²
Tomteareal
700 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Turterreng

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1824
Gårdsnr: 24
Bruksnr: 13

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Adkomst

Eiendommen Sand ligger 15km sør for Mosjøen på vestre side av elven Vefsna. Sand grenser til eiendommen Moen som også består av eldre tømmerbyggninger. Eiendommen ligger på grensen til Njaarke/Lomsdal-Visten Nasjonalpark. Det er veiforbindelse til dalføret Eiterådal og det er kort vei til Grane.

Beskaffenhet

Egen innkjørsel og parkering foran huset. Huset ligger tett inntil Vestersidvegen. Det er kort vei ned til elva Vefsna og en ideell plass for laksefiskere. Ingen fiskerett tilknyttet eiendommen, men sentral beliggenhet i forhold til fiske og friluftsliv, samtidig kort vei til tettstedet Mosjøen og Grane/Trofors.

Standard

Huset er et eldre tømmerhus av uvisst alder antageligvis fra 1800- tallet. Innvendig er det påbegynt noe restaurering med belegg på gulv og trepanel på vegger. Unik mulighet for noen med interesse for eldre tømmerhus. Plassen gir en indre ro i sjela som er vanskelig å forklare. Her er fredfullt og et perfekt sted for avspenning ved stress. Her sover man hele natten og føler seg uthvilt om morgenen. Det har vært koblet strøm til huset, men det elektriske anlegget må totalrenoveres før tilkobling. Det vil nok være mulighet for uttak til arbeidsstrøm. Ildstedet er ikke kontrollert og derfor frakoblet. Tidligere ble dette brukt uten problemer, men de siste årene har ikke huset vært i bruk. Det har kommet inn vann ved pipe, lekkasjen er utbedret. Det er lagt ned septiktank med rør inn til kjeller, men her har aldri vært noe bad eller toalett. Ikke innlagt vann. Huset står delvis på grunnmur, østre del av tømring på pilarer. Det er ikke gjort vesentlige endringer på boligen. Utvendig er den delvis bordkledd og taket er eldre bølgeblikktak. I østre del av bygget er det en redskapsbod, denne er ikke tømret. Det finnes ytterligere to redskapsboder som er i dårlig forfatning. Den ene har blitt brukt som smie (ca. 1930-tallet) og lager for trevirke.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Vestersidvegen 1588, 8658 Mosjøen

Du må være logget inn for å se profilen
Rettigheter og plikter når du kjøper bolig av en privatperson

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 224668018
Sist endret 12. jul. 2021 18:20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.