Sjonhagen

Hytteperle m/ strandlinje og 6,8 mål tomt. Ny garasje og anneks.

Sjonhagenveien 91, 8725 Utskarpen

Prisantydning 3 500 000 kr
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
86 m²
Tomteareal
6865 m² (eiet)
Byggeår
1965
Renovert år
2021
Meter over havet
10

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Strandlinje
  • Turterreng

Arealbeskrivelse

Stue, kjøkken, tre soverom, kjellerrom, dusj, bad og ny garasje med innredet anneks. Innlagt sommervann. Har også brønnvann tilgjengelig. Jets vakuumtoalett med vanntank er montert.

Dette er en forhåndsinformasjon og samtidig en unik mulighet til å komme i forkjøpsmodus for den spesielt interesserte.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 8729
Gårdsnr: 192
Bruksnr: 43

Visning

Visning på forespørsel, tlf 40482585 . Hytta er utleid mesteparten av sommeren, men det er mulig å få visning før 23. juni. Fra og med 24. juni til 31. juli kan vi kun ha visning når det er mellom utsjekk og ny innsjekk.

Beskrivelse

Fantastisk flott hytteperle vurderes solgt til rett pris. Hytta er godt etablert som air bnb utleiested, og eiere kan dokumentere over kr 100 000 i utleieinntekter for sommeren 2021.

Garasjen og annekset er helt nytt, annekset ble ferdigstilt/ innredet 2020. Annekset har vært brukt som ekstra soverom for storfamilier/ vennegjeng som har leid eiendommen.

Det ble tatt verdivurdering i fjor i juni, men vi har gjort mange oppgraderinger av hytta etter dette. Blant annet byttet kjøkken og hvitevarer, pusset opp masse, montert Jets vakuumtoalett (garanti/kvittering på toalettet medfølger). Ny takst vil bli tatt i forbindelse med salg. Møbler kan selges om ønskelig, mot tillegg i pris.

Beskaffenhet

Hytta skulle på 60-tallet egentlig bli en SjøCafe. Det ble ingen sjenkebevilgning og prosjektet falt i grus. Etter dette forfalt eiendommen som nå er totalrestaurert. I tillegg er det bygd ny garasje med innredet anneks (fullført 2020) oppe ved veien. Det er mulig å kjøre helt ned til hytta, samt at det er privat parkering ved garasje, med bom. Lang privat strandlinje med unike fiskemuligheter. Fantastisk turterreng rett ved hytta. Eiendommen er 6,8 mål.

Standard

Hytte med to etasjer. Tre soverom i andre etasje med pr i dag 7 sengeplasser i tillegg til opp til 4-5 ekstra sengeplasser i annekset. Varmepumpe, peis og elektriske ovner. Nytt kjøkken montert vinteren 2021 og integrerte hvitevarer: stekovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, stort kjøleskap samt fryser. Hvit induksjonskoketopp. Gulv stue/kjøkken nyslipt. Toalett nyrenovert, nytt gulv. Jets vakuumtoalett nylig installert. Nylig lagt etterisolering og vindsperre under glassveranda/vinterhage. 1. etasje samt gulv i 2. etasje er nymalt i 2020/2021.

Vesentlige opplysninger

Badestampen har en skade i innvendig plastkar. Den er midlertidig tettet, men dette bør utbedres ordentlig for en mer langsiktig løsning.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Sjonhagenveien 91, 8725 Utskarpen

Du må være logget inn for å se profilen
Rettigheter og plikter når du kjøper bolig av en privatperson

Visning

Visning på forespørsel, tlf 40482585 . Hytta er utleid mesteparten av sommeren, men det er mulig å få visning før 23. juni. Fra og med 24. juni til 31. juli kan vi kun ha visning når det er mellom utsjekk og ny innsjekk.

Annonseinformasjon

FINN-kode 221565144
Sist endret 23. jun. 2021 00:49

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.