La Cala de Mijas

La Cala de Mijas | Sørvestlige leiligheter med havutsikt| 2 - 3 soverom |500 meter til stranden. Butikk på dørstokken

La Cala, Costa del Sol

Prisantydning 298 000,–
Pris oppgitt i
EUR
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
2
Grunnflate
150 m²
Boligareal
104 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2020
Ant p-plasser
1

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Golfbane
 • Lademulighet
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Strandlinje
 • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler på Costa del Sol

 • Ny oppdatert hjemmeside: www.cdsproperty.no 
 • Søk blant over 25 000 boliger tilsalgs på Costa del Sol!
 • Størst på nybygg: Vi har absolutt alle nybygg prosjekter og tomter for utvikling på hele kysten.
 • Markedets beste ettersalg-service med egen norsk teknisk inspektør sikrer at din bolig leveres i den kvaliteten du fortjener.


Vi setter opp og utfører WEB konferanse med kunder i NorgeSpektakulært kompleks under bygging som er det eneste boligprosjektet på Costa del Sol som tilbyr alle tenkelige fasiliteter, fra en Beach club til et utendørs spa, til et  badeland og et privat sportssenter, med gangavstand til både stranden og Cala de Mijas sentrum.

La Cala de Mijas

En vakker strand og levende Town Centre innen gangavstand på noen få minutter. Beliggenheten i La Cala de Mijas er ideell, med gangavstand til en av Costa del Sols mest idylliske sandstrender. Dag-til-dag fasiliteter som restauranter, barer, butikker og banker, samt buss og taxi-tjenester finner man i sentrum av fiskelandsbyen.

Kort avstand til Málaga flyplass, Marbella og  Fuengirola
Prosjektet har en privilegert beliggenhet langs solkysten. Turen østover til flyplassen går unna på 25 min, og samme distanse vestover til Marbella sentrum. Anlegget ligger bare 10-minutters kjøretur fra Fuengirola, hvor du finner kommersielle kjøpesentre som Miramar, Carrefour og El corte Inglés.

Landsbyen er full av små butikker. Her finner du gode butikker hvor du kan smake de beste spanske viner mens du prøver noen av de typiske tapas fra regionen. De daglige behovene som tilgang til supermarkeder er ikke mer enn 2-3 min kjøretid fra eiendommen. La Cala er et paradis for golfentusiaster. Rett ved siden av landsbyen finner du Noria Golf og Calanova Golf. 4 km unna ligger Chaparral Golf og Cerrado de Aquila Golf. 7 km unna Santana Golf og La Cala Resort. Ellers ligger det rundt 70 golfbaner i en radius på 40 km. Området er også ideelt for hestesport og sportselskere. I nærheten finner du flere små rideskoler som tilbyr turer og ridetimer. På Hippodrome Costa del Sol, bare 3 km fra La Cala, arrangeres det 2 ganger i året en internasjonal sprangridning konkurranse kalt Equestrian Tour Costa del Sol. Det tilbys profesjonell opplæring i sprang og dressur. La Cala har også sportssenter, fotballbane og gode turmuligheter for fjell- og sykkelturer.

Generelt

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler på Costa del Sol

 • Ny oppdatert hjemmeside: www.cdsproperty.no 
 • Søk blant over 25 000 boliger tilsalgs på Costa del Sol!
 • Størst på nybygg: Vi har absolutt alle nybygg prosjekter og tomter for utvikling på hele kysten.
 • Markedets beste ettersalg-service med egen norsk teknisk inspektør sikrer at din bolig leveres i den kvaliteten du fortjener.

 

 Costa de Sol Property AS presenterer leiligheter og penthouse under bygging der komplekset byr på alt en familie kan drømme om på ett sted. Her vil det være utendørs spa, biljardrom, badeland og privat treningssenter med både stranden og La Cala sentrum i gangavstand.

Sørvestlig orientering
Leilighetene ligger på en sør-vestvendt bakke som skråner forsiktig ned mot havet. Det er havutsikt fra leiligheten.

Skyvedører og store gulvfliser
Hver bolig har ekstra store skyvevinduer med selvstøttende strukturer og ingen vertikale vindussprosser. Gulvflisene er i formatet 60cm x 60cm.

Hvitevarer
Hvitevarer fra Siemens og Bosch er inkludert. Inventar og sanitærutstyr er fra den spanske leverandøren Porcelanosa. Husene er utformet i en moderne og tidløs stil, komplett med åpen planløsning, bad med gulvvarme og ekstra stor dusj.

Golfbaner og andre fasiliteter på dørstokken
Golf La Noria Resort ligger mindre enn 200 meter unna komplekset. Her finner du også en kafeteria som er åpen hele året rundt. Et stort supermarked, legesenter og offentlig sportssenter med tilstøtende park ligger bare noen steinkast komplekset. Utbyggingen tilbyr prosjektets kjøpere en rekke private fasiliteter, tilgjengelig kun for eierne. Fasilitetene inkluderer et bassengområde, et sosialt område, utendørs spa, badeland med sklier og eget sportssenter hvor du finner et moderne treningsstudio. I tillegg blir det tennis og padel-tennisbaner.

24/7 Sikkerhet og privat resort transport ?
komplekset vil ha 24/7 sikkerhet og ekstra bilsikkerhet. En privat buss vil sirkulere rundt anlegget og stoppe på ulike områder for å ta beboerne til stranden eller inn til sentrum. Elektriske sykler er også tilgjengelig for boligeierne.

Privat baseng og hagetilgang for hvert kompleks
Hvert kompleks i hele prosjektet vil ha et privat flerbruksbasseng med en strand, avslapningsområde og svømmebasseng. Komplekset bygges ut med flotte private hager, med sitteplasser og lekeområder.

Prisvinnende arkitekter
Med nesten 50 års erfaring, har SB-arkitekter etablert et verdensomspennende rykte for grundighet ved planlegging og utforming av hotell, feriesteder og feriehjem. De har samarbeidet med klienter som Ritz Carlton, Mandarin Oriental and St Regis.

EDSA er godt kjent for fullskala og landskapsarkitektur. EDSA har jobbet for en rekke kunder i Resort-bransjen som Four Seasons, Hilton og Rosewood.

Utviklingsplattform
Resort´en blir utviklet av et erfarent team av lokale partnere og internasjonale investorer. Plattformen blir ledet av CTH Capital, en av de største investeringsplattformene på Costa del Sol med et flertall av skandinaviske investorer. Teamet er supplert med gode spanske utviklingsselskaper.

Breeam exelent qualification

På bakgrunn av det gjennomførte fokuset på kvalitet og bærekraftig design vil Resort´en bli anerkjent som "BREEAM Excellent".

Dette takket være utbyggers nytenkning og kvalitet i design, innovative tekniske løsninger og miljøvennlig og bærekraftige tilnærming.

 

Utleie

På grunn av beliggenheten har disse boligene et enormt utleiepotensiale. Boliger i området er ettertraktet og alltid booket i høysesongen og høsten. De er også. Om du er ute etter en feriebolig med flott beliggenhet, eller investeringsobjekt, vil denne boligen oppfylle dine ønsker. Vi tilbyr komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også key-service, utvask og innsjekk. Les mer om utleie på hjemmesiden: - https://www.cdsproperty.no/faq/?category=12879

Finansiering

Vi har kontakt med de beste låneformidlerne på Costa del Sol. Trykk på linken "finansiering" eller ta kontakt for nærmere informasjon!

Kjøpsprosess

Les mer om kjøpsprosessen på vår hjemmeside: https://www.cdsproperty.no/faq/?category=24

 

Adkomst/Tomteforhold

Lett tilgang til og fra A7

Om oss

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol

 • Norsk aksjeselskap med kontor i Norge og sør-Spania.
 • Et dedikert og profesjonelt team med norske rådgivere og norske advokater for et trygt boligkjøp. Enten du leter etter et feriehus eller en investeringseiendom, kan vi hjelpe deg.
 • Opptil 30 års erfaring med kjøp/salg av boliger og tomter på Costa del Sol.
 • Vi har spesialisert oss på nybygg av leiligheter, rekkehus og eneboliger.
 • Tilgang på alle bruktboliger på Costa del Sol, uansett prisklasse. Se vår hjemmeside: www.cdsproperty.no
 • Markedets beste ettersalg-service. Eneste selskapet i Spania som inkluderer teknisk befaring (Norsk fagmann) på boligene våre kunder kjøper for å kvalitetssikre boligkjøpet.
 • Avtaler med flere møbelforretninger, lyd- og lysforretninger, elektrikere, rørleggere, murere, rørleggere, vedlikeholdsarbeidere, vaskehjelp, hagearbeidere etc slik at kundene kan dra nytte av gunstige avtaler etter at boligen er ferdigstilt. Kunden kan med andre ord komme til en ferdig møblert bolig med strøm, vann og internettavtaler uten å stresse med noe kostnadsfritt.

 • Komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også key-service, utvask og inn/utsjekk.
 • Vi strekker oss alltid for å oppnå de beste betingelser for våre kunder.


Kjøp direkte fra oss og utbygger for beste betingelser

 • Alltid fast pris direkte fra våre utbyggere.
 • Advokat med både norsk og spansk juridisk utdannelse. utfører hele kjøpsprosessen med fullmakt.
 • Vi utfører praktisk arbeid, tilrettelegging, oppfølging av kunden under bygging kostnadsfritt.
 • Vi sørger for møblering og ferdigstillelse av boligen kostnadsfritt.
 • Vi tilbyr finansiering med DNB Luxembourg, Nykredit eller andre spanske banker. Ta kontakt for nærmere informasjon.
 • Det koster ingenting å bruke våre fordeler og kompetanse – Det er utbygger som betaler oss for den jobben vi gjør med markedsføring og støtte til kunden gjennom hele prosessen. Alle priser er faste direkte fra utbygger med eller uten megler.
 • Vi følger byggeprosessen på din bolig med dedikert side -  cdsproperty.no - BYGGEFASER


Kundereferanser

Vi selger og markedsfører alle prosjekter på solkysten og det mest ryddige for alle parter er dedikert samarbeid. Vår viktigste kjerneverdi er fornøyde kunder.
Les hvilken erfaring våre kunder har med oss. Klikk på kundereferanser eller kopier lenken; https://www.cdsproperty.no/testimonial/

 

Innhold

Alle enheter har naturlig kryss-ventilasjon og et naturlig skyggeleggingssystem for å redusere bruken av mekaniske systemer.
De mekaniske ventilasjonssystemer på prosjektet bruker den nyeste teknologien, med fornybar energi i alle leilighetene (Daikins)

Standard

 • 2 soverom og 2 bad.
 • Terrasse 46 m2
 • Avstand til strand 500m
 • Bakkeplanenheter er hevet fra bakken 7m
 • 200 kvadratmeter basseng
 • Oppvarmet basseng på 20m x 8m (160m2)
 • Skyvedører sklis inn i veggene
 • Bod og garasje
 • Innendørs basseng
 • Utendørs kjøkkenpakke (ekstra)
 • Treningssenter
 • 9 hull La Noria golf i nærheten
 • Stor fotballbane 300 m fra leiligheten
 • Home Management Office (Drifting av utleie og utvask)

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

La Cala Costa del Sol

Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY AS

Thomas Kjærrgård

Daglig leder

Send melding

Felipe Valdes Carter

Partner

Send melding

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 220149695
Sist endret 28. mai 2021 11:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.