Bildegalleri

"SOLGT" MEN VI HAR FLERE UTSIKTSTOMTER KLARE TIL BYGGING.

Kart med kartnål4990 Søndeled
Prisantydning6 500 000 kr
Omkostninger
162 000 kr
Totalpris
6 662 500 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
129 m²
Tomteareal
797 m² (eiet)
Grunnflate
85 m²
Byggeår
2021
Soverom
4
Meter over havet
30

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Om hytta:

Denne hytten er solgt, men vi har flere tomter klar til bygging.

Nøkkelferdig moderne og innholdsrik hytte fra Signaturhytten AS, modell Kyrkjøy. Totalt 129 m2 BRA fordelt på to plan.

Første etasje: Entre med trapp, stor stue/kjøkken i åpen løsning, ett soverom, bad med WC, bod.
Andre etasje: Tre soverom, hemsstue, bad med WC, kott.

Alle innvendige vegger, gulv, tak/himlinger, listverk, dører og vinduer har ferdig behandlede overflater. Detaljert romskjema med beskrivelse av alle flater er tilgjengelig. Utvendig er taket tekket med takstein type Skarpnes Edel sort. I stue/kjøkken er det en sort vedovn (Contura 510:1) med stålpipe. Vinduer og ytterdører fra Gilje ferdig malt utvendig og innvendig. Kvalitets innerdører type Scanflex Trend 1. Kjøkkeninnredning type AUBO Nordic hvit.

Utover Signaturhyttens standard grunnleveranser for modell Kyrkjøy er det medtatt:

-          Utvendig kledning av malmfuru 95% kjerneved behandlet med jernvitrol som ikke skal males eller beises.

-          Terrasse - 36 m2 royalimpregnert 28x120 royal duo grå lagt på 48x98 tilfarere

-          Takvindu i hemsstue type Velux 114x118 med lukking

-          Kjøkken med Electrolux hvitevarer (oppvaskmaskin, kombiskap kjøl/frys, platetopp, to stekeovner hvorav en kombinert med mikrobølge), avtrekksløsning type plasma made

-          Varmekabler som standard i entre og begge bad, medtatt ekstra varmekabler i kjøkken/stue i første etasje, samt i hemsstue i andre etasje

-          Varmestyringssystem (ring hytta varm)

-          Røropplegg for kabler til el-bil lader

-          Ekstra baderomsmøbler på begge bad

-          Utekran med varmt og kaldt vann

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst og avstand til småbåthavn, kystlinje/badeplass og Risør by

Letteste nåværende adkomst til småbåthavn og sjø er til Vrangsund båthavn øst for hyttefeltet. Dette er et flott havneanlegg for småbåter med fortsatt ledig kapasitet og mulighet til å inngå leiekontrakt for båter av ulik størrelse. Adkomst med sykkel eller gange på koselige småveier og stier, ca 15 minutter hvis man går. Alternativt 3 minutter med sykkel eller bil til romslig parkering ca 150 meter fra havna.

Med egen båt tar turen inn til Risør by ca 10 minutter, hele turen innaskjærs om det skulle være behov for en bytur en dag med grovere sjø utaskjærs. Alternativ adkomst til Risør by sjøveien er med den gamle fergen Øysang som går fra Øysang brygge ca 2 km unna. I sommersesongen er det mange daglige avganger, inkludert stopp på brygge med badeplass på en øy som fergen passerer på vei til Risør.

Fra sommeren 2022 vil det være opparbeidet adkomst til sjøen vesentlig nærmere i syd- vestlig retning. Dette blir en gangadkomst (ikke bil) med mulighet for et forfriskende bad i umiddelbar nærhet, anslagsvis maks 10 minutter å gå fra hytta. På stien ned mot badeplassen tilrettelegges med hyggelige steder å stoppe og sette seg ned for å nyte den flotte utsikten mot Risør by.

Aktivitetsmuligheter på hyttefeltet

I utkanten av hyttefeltet er det etablert bane for frisbee-golf. En fin aktivitet som passer for store og små uavhengig av styrke, kondisjon og ferdigheter. Dessuten er ball-binge og lekeplass under etablering inne på hyttefeltet.

Skjærgården og andre steder og attraksjoner i nærheten

Jegertunet med servering av mat og drikke ligger bare ca 2 km unna. Gamle ærverdige Portør med Portør Pensjonat er en 15-20 minutters kjøretur unna, men hit kan du også dra med egen båt. Koselige Lyngør kan du også nå med egen båt på ca 45 minutter de dagene du kan gå utaskjærs. Ellers er Risør skjærgård med friområder og tilliggende fjorder stor og variert med mange båtturmuligheter enten du vil reise innaskjærs eller utaskjærs.

Butikker i nærheten

De to nærmeste dagligvarebutikkene er på Levang (10 minutter å kjøre) og på Søndeled (15 minutter å kjøre). Flere og større butikker og polutsalg er det både i Risør (10 min med båt, 45 minutter med bil) og på Brokelandsheia ved E18 (25 minutter med bil).    


Om tomten:

Eiet tomt på 797,5 m2. Opparbeidet med pukk og singel der hytta (86 m2 grunnflate) og terrassen (36 m2) er plassert/anlagt, samt i et belte på ca en meters bredde rundt hytta. I tillegg er adkomst og parkering opparbeidet med singel. Tomten forøvrig er grovplanert. Tomten er grensende til friområde mot nordvest med hyggelig og åpent skogsterreng der en del karakteristiske, vridde, gamle, nokså grove men ikke veldig høye furutrær er beholdt.

Fra hytta vil det være sjøutsikt i flere sektorer som gjør at du både kan se småbåttrafikken innaskjærs og trafikken med større båter lengre ut i Skagerak. I luftlinje er avstanden til sjøen bare ca 300 m

Innhold

Fremdrift, ferdigstillelse og overlevering

Hytten er ferdig og klar til innflytting og bruk. Entreprenørens kontraktsfestede garantier (5 års garanti for oppfølging av feil og mangler) i samsvar med Bustadoppføringsloven videreføres til kjøper i forbindelse med gjennomføringen av salget. 
"SOLGT"

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Vindvik Tomteutvikling As

Vindvik Tomteutvikling AS

Annonseinformasjon

FINN-kode219928207
Sist endret17. sep. 2021 07:17

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.