Benahavis - Marbella vest

Marbella vest | Luksuriøs penthouse med 3 soverom | 91 m2 terrasse | Panorama havutsikt | Gated community | Prisvinner!

Marbella/Benahavis, Costa del Sol

Prisantydning 1 299 000,–
Pris oppgitt i
EUR
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
265 m²
Boligareal
175 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2021
Ant p-plasser
2

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Golfbane
 • Lademulighet
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Strandlinje
 • Turterreng

Arealbeskrivelse

Få tilsendt planløsning på e-post

Bolig : 175 m2
Terrasse : 91 m2
Takterrasse : 138 m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler på Costa del Sol

  • Autoriserte eiendomsmeglere.
  • Ny oppdatert hjemmeside: www.cdsproperty.no 
  • Søk blant over 25 000 boliger tilsalgs på Costa del Sol!
  • Størst på nybygg: Vi har absolutt alle nybygg prosjekter og tomter for utvikling på hele kysten.
  • Markedets beste ettersalg-service med egen norsk teknisk inspektør sikrer at din bolig leveres i den kvaliteten du fortjener.
  • Se vår nye promovideo der du får en smakebit av hva Costa del Sol har å tilby: https://www.youtube.com/watch?v=TUcCZiDXksU


  Velkommen til visningleiligheten
  Spektakulær penthouse med 3 soverom under bygging - Meget høy standard! Unikt kompleks med priser fra 699.000 EUR.

  Komplekset ligger  lett adkomst via motorveien AP7 og videre til A-397 finner man dette flotte prosjektet i Benahavis kommune, plassert i åsene i Serrania de Ronda mellom Marbella og Benahavis. Det ligger kun 12 minutters kjøretur fra Puerto Banús og kun 12 minutter unna stranden og nærmeste Beach Club. Nærmeste butikker og restauranter ligger i nærområdet og man er 45 minutter unna en av Andalusias vakreste og mest besøkte byer i Spania, Ronda.

  Denne nye boligutviklingen ligger i et av de mest eksklusive områdene i Benahavis: Som ligger på Ronda-veien. Med en privilegert sørvendt beliggenhet på fjellsiden gir den en fantastisk panoramautsikt fra sine store terrasser over Middelhavet mot Gibraltar og kysten av Afrika. Fra sin forhøyede posisjon ved inngangsporten til naturreservater og Marbella's Golf daler har man banene Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas og Aloha rett utenfor døren.

  Benahavís er en av de mest fjellrike landsbyene på den vestlige delen av Costa del Sol og er en av de typiske hvite landsbyer i Andalucia. Den er kjent som spisestuen til Costa del Sol på grunn av sitt mangfold av restauranter og barer. Marbella som er få minutter unna blir stadig mer populært som et sted for permanent opphold i Europa. Tilgjengelighet, sikkerhet, utdanningsmuligheter med topprangerte internasjonale skoler, parker, lekeplasser og flotte helsetjenester er viktige fordeler.

  Gastronomien i Marbella og det yrende livet i marinaen i Puerto Banus nåes på under et kvarter, men samtidig bor du i idyllisk stillhet. Kun 10 minutter unna finner man også San Pedro Boulevard. Siden det ble innviet i desember 2014, har San Pedro Boulevard raskt vokst til å representere alt som er fantastisk om familielivet i Marbella. Dette er det perfekte reisemål for å ta familien ut for en spasertur for å nyte det flotte utendørslivet på Costa del Sol.

  Et fantastisk sted å bo for å nyte soloppgangen så mye som solnedgangen. Her kan du kan velge mellom å nyte en dag med golf, sol og strand. Mens de beste fritidsaktiviteter og aktiviteter i Marbella er tilgjengelige innen 5 km radius rekkevidde.

  Generelt

  Besøk oss på våre nye kontorlokaler i Benalmadena stranden og Marbella 

  • Vi møblerer boligene etter kundens valg eller sammen med våre interiørkonsulenter kostnadsfritt.
  • Vi dekker alltid tur og opphold til Málaga for alle være kunder/ profesjonell inspeksjon av leiligheten sammen med vår norske fagmann helt kostnadsfritt før overtagelse som sikrer at din bolig leveres i den kvaliteten du fortjener.  Eneste aktør på hele Costa del Sol som tilbyr dette eksklusivt for våre kunder.
  • Finn alle boligene på Costa del Sol - www.cdsproperty.no 
  • Vi har tilgang på alle nybygg og flere tusen boliger på bruktmarkedet.

  Følg denne linken og ta en kikk flere boliger vi også har annonsert på finn.no:

  https://www.finn.no/realestate/abroad/search.html?orgId=7420112&sort=1

  Vi gir alltid mer tilbake til våre kunder!  Leter du etter 'la crème de la crème' ? I Benahavis, nær Marbella, har vi eiendommen for deg! Leilighetene er vakkert integrert i de naturlige omgivelsene, og samtidig drar full nytte av den sydvendte panoramautsikten over Middelhavet, i et svært ettertraktet område. En ideell beliggenhet for de som verdsetter privatliv, livskvalitet, velvære og sikkerhet.

  Etter årevis med planlegging med noen av de fremste arkitektene i verden har de designet syv ikoniske bygninger i vakre hager som vil inneholde 49 moderne og romslige boliger. Hver planløsning har blitt nøye studert for å optimalisere bruken av rommene, det naturlige lyset, for å kunne nyte den fantastiske utsikten, samt å sikre privatlivet til hvert hjem. Utbygger har brukt den nyeste teknologien og håndplukket materialer av høyeste kvalitet og standard for å gi deg et hjem som en investering for livskvalitet.

  Prosjektet tilbyr leiligheter 2, 3 og 4 soverom, samt eksklusive duplex penthouse som VIL ta pusten fra deg!

  Penthousen vi presenterer har 3 soverom, hvor alle har eget bad og adgang til en 91 m2 stor terrasse for å nyte panoramautsiktene, følge solnedgangen, beundre Middelhavet og de omkringliggende fjellene. I tillegg til at alle har integrerte garderobeskap vil en spektakulær master bedroom ha en gjestesuite med omkledningsrom. I tillegg til å ha et femte bad i gangen og et eget vaskerom i leiligheten, vil den ha en svært romslig stue og åpent kjøkken med store vindusflater som vil fylle rommet ditt med naturlig lys.

  For å heve standarden vil det være en luksuriøs stue og kjøkken med moderne arkitektur og toppmoderne interiør. Kjøkkenet vil ha de nyeste og best integrerte hvitevarer. Det bygges kjøkkenøy som vil gi kjøkkenet en ekstra funksjon og fungere som en samlingsplass hvor man samtidig kan nyte utsikten.

  Via en flott designet trapp fra gangen får man tilgang til en takterrasse på 138 m2. Fra denne får man en 360 graders spektakulær utsikt av området og Middelhavet. I tillegg er det inkludert infinity pool og et oppbevaringsrom.

  Utbygger har brukt anerkjente spesialiserte landskapsdesignere for å skape elegante grønne hager med lokale trær, planter og blomster som utfyller den fantastiske arkitekturen.

  Den dedikerte concierge-tjenesten vil være tilgjengelig for å hjelpe deg med alle dine behov. Alt fra transport, renseri, privat kokk og til vedlikehold av eiendom. Din eksklusive helseklubb inkluderer et komplett SPA, treningsstudio, treningsfasiliteter, innendørs og utendørs bassenger. Barneområdet er opprettet for å gi hvert medlem av familien og alle beboerne sin egen plass til å slappe av.

  Din livsstil og velvære er prosjektet sitt prioritet. Fra det øyeblikket du går inn i komplekset, vil du føle at din livsstil er blitt tatt vare på. Ingen detaljer har blitt glemt for å sikre at du kan unnslippe den travle hverdagen i en ekte luksuriøs stil.

  Våre norske spansktalende agenter har tett dialog med utbygger for de siste oppdaterte prisene og spesifikasjonene over tilgjengelige boliger på dette komplekset.

  Ta kontakt for oppdaterte prislister over ledige enheter, samt planløsninger. Priser fra 699.000 EUR

  Utleie

  På grunn av beliggenheten har disse boligene et enormt utleiepotensiale. Boliger i området er ettertraktet og alltid booket i høysesongen og høsten. De er også. Om du er ute etter en feriebolig med flott beliggenhet, eller investeringsobjekt, vil denne boligen oppfylle dine ønsker. Vi tilbyr komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også key-service, utvask og innsjekk. Les mer om utleie på hjemmesiden: - https://www.cdsproperty.no/faq/?category=12879

  Finansiering

  Vi har kontakt med de beste låneformidlerne på Costa del Sol. Trykk på linken "finansiering" eller ta kontakt for nærmere informasjon!

  Noen av våre samarbeidspartnere:

  DNB Luxembourg
  https://www.dnb.no/lu/no/boliglan-utlandet/spania.html
  Norsk bank med avdelingskontor i Marbella 

  Banco Sabadell 
  www.bancosabadell.com
  Spansk samarbeidspartner   

  CaixaBank
  www.caixabank.com/index_en.html
  Spansk samarbeidspartner  Trykk på linken "finansiering" eller ta kontakt for nærmere informasjon!

  Kjøpsprosess

  Les mer om kjøpsprosessen på vår hjemmeside: https://www.cdsproperty.no/faq/?category=24

  Omkostningene ved kjøp av bolig i Spania påvirkes av hvilken type bolig du kjøper og hvor mye den er verdt. Som regel utgjør kjøpsomkostningene mellom 11 og 13,5 % av kjøpesummen. 

   

  Om oss

  Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol

  • Norsk aksjeselskap med kontor i Norge og sør-Spania.
  • Et dedikert og profesjonelt team med norske rådgivere og norske advokater for et trygt boligkjøp. Enten du leter etter et feriehus eller en investeringseiendom, kan vi hjelpe deg.
  • Opptil 30 års erfaring med kjøp/salg av boliger og tomter på Costa del Sol.
  • Vi har spesialisert oss på nybygg av leiligheter, rekkehus og eneboliger.
  • Tilgang på alle bruktboliger på Costa del Sol, uansett prisklasse. Se vår hjemmeside: www.cdsproperty.no
  • Markedets beste ettersalg-service. Eneste selskapet i Spania som inkluderer teknisk befaring (Norsk fagmann) på boligene våre kunder kjøper for å kvalitetssikre boligkjøpet.
  • Avtaler med flere møbelforretninger, lyd- og lysforretninger, elektrikere, rørleggere, murere, rørleggere, vedlikeholdsarbeidere, vaskehjelp, hagearbeidere etc slik at kundene kan dra nytte av gunstige avtaler etter at boligen er ferdigstilt. Kunden kan med andre ord komme til en ferdig møblert bolig med strøm, vann og internettavtaler uten å stresse med noe kostnadsfritt.

  • Komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også key-service, utvask og inn/utsjekk.
  • Vi strekker oss alltid for å oppnå de beste betingelser for våre kunder.


  Kjøp direkte fra oss og utbygger for beste betingelser

  • Alltid fast pris direkte fra våre utbyggere.
  • Advokat med både norsk og spansk juridisk utdannelse. utfører hele kjøpsprosessen med fullmakt.
  • Vi utfører praktisk arbeid, tilrettelegging, oppfølging av kunden under bygging kostnadsfritt.
  • Vi sørger for møblering og ferdigstillelse av boligen kostnadsfritt.
  • Vi tilbyr finansiering med DNB Luxembourg, Nykredit eller andre spanske banker. Ta kontakt for nærmere informasjon.
  • Det koster ingenting å bruke våre fordeler og kompetanse – Det er utbygger som betaler oss for den jobben vi gjør med markedsføring og støtte til kunden gjennom hele prosessen. Alle priser er faste direkte fra utbygger med eller uten megler.
  • Vi følger byggeprosessen på din bolig med dedikert side -  cdsproperty.no - BYGGEFASER


  Kundereferanser

  Vi selger og markedsfører alle prosjekter på solkysten og det mest ryddige for alle parter er dedikert samarbeid. Vår viktigste kjerneverdi er fornøyde kunder.
  Les hvilken erfaring våre kunder har med oss. Klikk på kundereferanser eller kopier lenken; https://www.cdsproperty.no/testimonial/

  Innhold

  • 3 soverom.
  • 4 bad.
  • 2 Parkering (Muligheter for å kjøpe ekstra parkeringer).
  • Bod.
  • Felles bassenger.
  • SPA.
  • Varmekabler i hele boligen
  • Gym.
  • Utendørs fellesområder.
  • Fullt møblert kjøkken utstyrt med induksjonsplater, avtrekksvifte, elektrisk ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin.
  • Aircondition.
  • Concierge service.
  • Valgfri valg av kvaliteter.
  • Moderne teknologiske løsninger.
  • BREEM sertifisering.
  • Basseng på tak.
  • 24 timers sikkerhet.

  Standard

  MEGET HØY STANDARD !

  Ta kontakt med selger for komplett informasjon

  Marbella/Benahavis Costa del Sol

  Logo

  COSTA DEL SOL PROPERTY AS

  Thomas Kjærrgård

  Daglig leder

  Send melding

  Felipe Valdes Carter (Norsk)

  Partner

  Send melding

  Visning

  Ta kontakt for å avtale visning

  Annonseinformasjon

  FINN-kode 218815025
  Sist endret 16. mai 2021 12:09

  Rapporter annonse

  Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.