Hytte for salg i Brendeheia på delfelt 4. Kun en igjen – avtal visning!

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend, 4443 Tjørhom

Prisantydning 5 190 000 kr
Omkostninger
86 963 kr
Totalpris
5 276 963 kr
Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruksareal
121 m²
Byggeår
2021

Fasiliteter

  • Alpinanlegg
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Turterreng

Arealbeskrivelse

Hyttetypen Falkefjedl bygges i delfelt 4 og tomt 62 er ledig.

En lavmælt hytte som rommer mye. Her får du alt på ett plan, og med mulighet for fire soverom kan du se fram til en hytte hvor du kan ta med deg venner og familie til fjells.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Brendeheia er like populært som da vi lanserte området – og nå har vi en hytte igjen i delfelt 4. Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt. De nye hyttene vil ligge rett ved Hønedalens populære langrennsløyper og bygges selvfølgelig i ekte Solhytten-kvalitet. Kom gjerne hit for å se og oppleve det selv.

Det er kjørevei til til hver hytte, og veiene brøytes vinterstid. 

Hyttene i Brendeheia er utviklet i et samarbeid mellom Solhytten og arkitekt Dag Brantenberg Fasting fra Sjo Fasting Arkitekter, blant annet med tanke på å skape hytter perfekte for aktive familier. Brendeheia og Hønedalen Hyttegrend ligger cirka en time og et kvarters kjøring fra Stavanger. Hønedalen-området er kjent for å være blant Sirdals frodigste og grønneste dalfører sommerstid – og et av de områdene hvor snøen legger seg først og tjukkest vinterstid. Her får du herlige turmuligheter så å si like utenfor døren, herunder gode langrennsløyper og et flott skileik- og akeområde. Landemerker som GP og Ålsheia skitrekk ligger kun få minutters kjøretur unna. Brendeheia blir dessuten et moderne hyttefelt med blant annet fiberkabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei. Alle tomtene er dessuten selveiertomter.

Generelt

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne "Det beste av Sirdal". Solhytten har vært pådriver og sterkt delaktig i å utvikle Hønedalen til det mest attraktive hytteområdet gjennom Sirdals lange historie som fritidsdestinasjon. I tillegg til å oppføre en rekke vakre og innholdsrike hytter for aktive familier, har Solhytten bidratt til å få på plass ting som oppkjørte skiløyper, lysløype, egen varmestue på utsiktspunktet ”Slottet”, eget ake-/skileikområde, sykkelveier, sosiale arrangementer og mye mer.

Adkomst/Tomteforhold

Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Ta til venstre når du kommer GP-en i Sirdal. Følg hovedveien forbi Fjellstua, og ta av til høyre ved Hønedalen Hyttegrend-skiltet. Kjør over broen og ta til venstre der veien deler seg. Følg veien oppover til mot Brendeheia i henhold til skilting.

Hyttene i delfelt 4 ligger i lett skrånende terreng som vender i retning Sinnes, noe som gjør at du kan få en fenomenal utsikt. Vinterstid brøytes veien slik at man kan kjøre helt fram. Om ønskelig kan det bygges garasje og/eller anneks på alle tomtene.

Visning

Ønsker du å ta en nærmere titt på tomteområdet, er det bare å ta kontakt med Inge Andreassen (906 49 865 / inge@solhytten.no) for å avtale tid for visning. 

Standard

Den arkitektoniske utformingen henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene slik man finner de i den norske natur. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet, sluttede former, og et solid og generøst dimensjonert materialvalg. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler i heltre og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendlige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. 

Totalt vil dette være funksjonelle hytter med et solid tradisjonelt uttrykk. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend, 4443 Tjørhom

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 217684311
Sist endret 7. jun. 2021 18:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.