Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Proaktiv Småstrandgaten

SOLGT
Bjørnafjorden - Os

Nydelig hyttetun med praktfull utsikt, solrikt på en høyde med adkomst fra brygge. Nøstetomt, båtplass og to p-plasser.

Forstrøno 27, 5218 Nordstrøno

Prisantydning 4 500 000 kr
Omkostninger
161 242 kr
Totalpris
4 661 242 kr
Kommunale avg.
4 344 kr per år
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
73 m²
Bruksareal
73 m²
Bruttoareal
80 m²
Tomteareal
1377 m² (eiet)
Byggeår
2009
Energimerking
D - oransje
Rom
3

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Strandlinje
  • Bademulighet
  • Innlagt vann
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Båtplass

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper - Faktura fra Statens Kartverk)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
150 000,- (Dokumentavgift)

161 242,- (Omkostninger totalt)

4 661 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4624
Gårdsnr: 25
Bruksnr: 63

Visning

Avtal visningstidspunkt: Proaktiv skal sikre trygge visninger for så vel selger, interessenter og megler. Kontakt derfor megler for å få oppmøtetidspunkt innenfor annonsert visning, eller for å avtale privatvisning. Gi beskjed til megler om du er i risikogruppen eller sitter i karantene, så finner vi gode løsninger.

Det er noe eget med Os og det fantastiske maritime miljøet, de flotte eiendommene, trange sundene og lukten av saltvann, blandet med lyden av en påhengsmotor på vei inn i Marinaen  på andre siden og gjester som hentes til nabohytten. Måkeskrik over ivrige barnestemmer i en liten båt og grillduften blandet med lyden av lystig bading og latter fra bryggen. Kjøp av sommerbolig er en investering i gode opplevelser. Det er gleden med å komme bort, men ikke lenger enn at man på noen minutter legger til på egen båtplass i Marina på landsiden hvor man også har parkering, kan sette seg i bilen  og en liten halvtime senere er man på Paradis. Hytten er da også brukt akkurat slik av familien som nå eier den - som et samlingsted for familie og venner, til gode stunder sammen. Til et fristed.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Forstrøno 27, 5218 Nordstrøno

Proaktiv Småstrandgaten

Visning

Avtal visningstidspunkt: Proaktiv skal sikre trygge visninger for så vel selger, interessenter og megler. Kontakt derfor megler for å få oppmøtetidspunkt innenfor annonsert visning, eller for å avtale privatvisning. Gi beskjed til megler om du er i risikogruppen eller sitter i karantene, så finner vi gode løsninger.

Annonseinformasjon

FINN-kode 213459118
Sist endret 14. mai 2021 02:39
Referanse 75210030

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.