Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

NESFJELLET / BØGASET - Nøkkelferdige hytter på store selveiertomter. Langrenn/sykkel gjennom feltet.

Bøgasetvegen 213, 3540 Nesbyen

Prisantydning 3 650 000 kr
Omkostninger
120 932 kr
Totalpris
3 770 932 kr
Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruksareal
91 m²
Tomteareal
1100 m² (eiet)
Byggeår
2021
Energimerking
C - oransje
Meter over havet
880

Fasiliteter

 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Golfbane
 • Lademulighet
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Turterreng

Arealbeskrivelse

Hytte: Skarvheim
P-rom: 89 kvm
BRA: 91,3 kvm
BYA: 115,2 kvm
Hems 21,1 kvm

Hytte: Skogshorn
P-rom: 105 kvm
BRA: 109 kvm
BYA: 126 kvm
Hems 44 kvm

For begge hyttemodellene så presiseres det at arealet på hems ikke er målbart BRA ettersom takhøyde er 189,5 cm.

Tomt:
Selveier tomter på ca. 1 100 – 1 600 kvm. Tomtearealet er hentet fra reguleringskartet, og kan variere noe ved endelig oppmåling.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3040
Gårdsnr: 56
Bruksnr: 1631

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Litt over 2t fra Sandvika ligger Nesfjellet og Bøgaset - Et av Fjellnorges mest komplette hyttedestinasjoner. I tillegg er Nesfjellet også en av Norges mest etterspurte hyttedestinasjoner. Siden 2018 har Nesbyen kommunen vært den kommunen i Norge hvor flest har valgt å bygge seg ny hytte. Et stikkord for suksessen er bl.a. Hallingdals største løypenett, som i dag gleder ca. 1.600 hytteeiere. Langrennsterrenget er for mange hovedargumentet for å komme til nettopp Nesfjellet, og løypene varierer i alt fra lunt skogsterreng til spektakulært landskap i snaufjellet – Nesfjellet er en destinasjon der hytteeierne benytter sine fritidseiendommer hele året, og nettopp dette gjør at vi kan tilby et komplett tilbud i alt fra fantastiske langrennsløyper til et av landets beste sykkeltilbud innen stisykling. I tillegg har vi et attraktivt alpinanlegg med bl.a. 6 heiser, hyggelige serveringssteder. Sesongen 2021/2022 åpnes ny 8-seter stolheis med varme i sete og vindskjerm! Det vi løfte Nesfjellet Alpin til et av Norges beste alpinanlegg. Nesfjellet Golf er bland mange ansett som Norges beste fjellbaner - Du er velkommen til å oppleve dette. Sett gjerne av god tid til visning. Vi er tilgjengelig alle helger og ferier.

Beøgaset seterlag består av rundt hundre eksisterende hytter. Bøgaset 2-feltet ble i trinn 1 bygget ut med 9 hytter i 2015/2016. Byggetrinn 2 består av 54 planlagte hytter.

Feltet er en del av det tradisjonsrike stølslaget Bøgaset som ligger midt i Nesfjellet.  En av hovedløypene for ski og sykkel går midt igjennom hyttefeltet. Her blir en tatt sømløst inn i Nesfjellets vidstrakte løypenett sommer som vinter. Feltet ligger luftig til opp mot 880 moh. med god utsikt utover Rukkedalen og i retning Nystølfjellet i Gol.

På Bøgaset har vi prioritert å tildele relativt mye areal til hver enkelt tomt, og hytteeierne her kan derfor glede seg over god plass og litt flere meter til nabo enn hva som er normalt i en aktivitetsdestinasjon som Nesfjellet. Tomtestørrelsene ligger på rundt 1,1 til 1,6 mål. I tillegg er det mye friarealer internt i feltet. 

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf ligger noen få minutters kjøring fra hyttefeltet. Her er det bl.a. helårs serveringstilbud. Sykkeltilbudet i Nesfjellet er et av landets beste innen familievennlig stisykling, og løypenettet er stadig i utvikling. I Nesfjellet satses det på å utvikle den beste helårs aktivitetspakken for de som søker hytte i den norske fjellheimen. Det er likevel det fantastiske høyfjellsområdet sør i Nesfjellet som ofte vurderes som hovedargumentet for hytte i dette fjellområde. 

Se www.nesfjellet.no og https://vimeo.com/user83627543/videos for informasjon og aktivitetsfilmer.


Et par utvalg av filmer en kan se nærmere på:


https://vimeo.com/336382362 (golf)

https://vimeo.com/263124416 (langrenn og alpint)

https://vimeo.com/263123247 (alpint)

https://vimeo.com/263136252 (helårsfilm)

Reguleringsbestemmelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven. Generelt kan nevnes at hver enkelt tomt kan bebygges med 211 kvm BYA (inklusiv biloppstillingsplasser). Det kan settes opp sidebygninger. Skarvheim er for øvrig ca. 115 kvm BYA. Skogshorn er ca. 127 kvm BYA.

Innhold

På Bøgaset har vi valgt å benytte det lokale firmaet Hallinghytter. Det betyr sterk lokal tilhørighet. Det er utarbeidet to hyttemodeller for Bøgaset-prosjektet; modellene Skogshorn og Skarvheim. Begge hyttemodellene har svært gode familieløsninger med påkostede valg av Elko + elektropakke og gjennomgående sort lysarmatur. Begge modellene har store panoramavinduer som sikrer godt lysinfall. 

Enten du velger den største eller minste av hyttene vil du ikke mangle plass. Disse hytten har et gulvareal på henholdsvis 112 og 153 kvm gulvareal inkl. 2. etg. Du får i begge modellene 4/5 soverom og 2 stuer. I tillegg er det romslige terrasser og badstue i begge hyttene. Vi har også erfart gjennom årene hvor viktig det er å ha en romslig entré. Begge hyttene er derfor innredet med meget god plass til klær og sko når du kommer innenfor døra.

 

Skarvheim:

Overbygget inngangsparti, isolert bod, entré, mellomgang, 4 soverom, loftstue, bad med badstue, ekstra wc, stue/spisestue og åpen kjøkkenløsning.  Modellen kan også bygges med 2 soverom i 2. etg. som vil gi hytta totalt 5 soverom.

 

Skogshorn:

Overbygget inngangsparti, isolert bod, entré med utvidet garderobe, mellomgang, 5 soverom, loftstue, 2 bad – det ene med badstue, teknisk rom, stue/spisestue og åpen kjøkkenløsning.

Standard

Begge hyttemodellene leveres komplett med nøkkelen i døra. I tillegg har vi gjort de fleste tilvalgene du som kjøper ønsker deg. Du trenger derfor ikke innkalkulere store summer i tillegg til oppgitt pris før hytta er slik du drømmer om. Hyttene har store vindusflater som sikrer godt lysinnfall. I tillegg har vi valg store terrasseløsninger og hyttene bygges med torvtak. Innvendig er alle overflater ferdig behandlet, og gulvene er utført med robuste børstede heltre furugulv. Kjøkken er fult utstyrt med integrerte hvitevarer. Bad/teknisk rom har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 

 

Energimerking er: C / oransje

Oppvarming: Vedovn i stue, varmekabler i alle flislagte gulv, samt div. panelovner.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Bøgasetvegen 213, 3540 Nesbyen

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 211976488
Sist endret 24. mar. 2021 16:42

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.