Lussevika Hyttefelt

Unik designerhytte med god boltreplass både inne og ute

Svennevikheia, 4521 Lindesnes

Prisantydning 5 500 000 kr
Omkostninger
0 kr
Totalpris
5 500 000 kr
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Bruksareal
120 m²
Byggeår
2021

Fasiliteter

 • Bilvei frem
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4205
Gårdsnr: 435

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beliggenhet

Velkommen til Sørlandet!

Lussevika ligger helt på sydspissen av Sørlandet, i Lindesnes kommune. Her kan du åpne verandadøra og trekke inn frisk sjøluft i fantastiske omgivelser og ta deg rusletur til havna mens du nyter sommervarmen.

Hyttefeltet ligger skjermet til med sjøen som nærmeste nabo. Det er kort avstand til en rekke tilbud og attraksjoner som passer både for barn og voksne.

Lindesnes Fyr og Sørlandsbadet ligger like i nærheten av hytta på Lussevika. Dyreparken i Kristiansand, en av Norges mest besøkte turistattraksjoner, ligger kun en times kjøretur unna.

Det er to veier til Lindesnes og Lussevika. Hvis du kjører E39 og kommer til Vigeland i Lindesnes kommune, tar du av og følger veien mot Lindesnes Fyr. Du kan også komme til Lussevika ved å kjøre veien som går fra Lyngdal mot Spangereid.


Generelt

Hytta har et unikt og moderne design og er en del av et felt med nye, moderne hytter for den kvalitetsbevisste hyttekjøperen.

Den særegne planløsningen gjør at hytta med sine 150kvm fremstår som meget romslig. Stor luftig stue med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater gir en fantastisk følelse av frihet.

Fasongen på hytta gir deg et blandet uteområde. Et skjermet uteområde i midten av hytta gir deg et lunt og koselig sted å nyte sommerkveldene mens resten av hagen er åpen og perfekt for lek og moro.

Egen båtplass?

Kjøper du hytte i Lussevika - er det stor sannsynlighet for at du etterhvert vil føle trangen til å komme deg på sjøen. Det er selvsagt mulighet for å kjøpe båtplass i gangavstand fra hytta.

Innhold

Hytte med alt på ett plan.

 • Stor stue med åpen kjøkkenløsning. God plass på kjøkkenet
 • 4 soverom. Stort master bedroom med eget bad. Et av soverommene er også egnet som TV-stue
 • Bad
 • WC
 • Sportsbod/Vaskerom
 • Inngangsparti
 • Gang

Standard

Med helt ny fritidsbolig kan du være med å påvirke utformingen av ditt nye feriested ved å skreddersy både standarder og farger. Hvor store valgmuligheter du har avhenger ofte av hvor langt byggeprosessen har kommet. Noe kan endres, noe kan ikke. Ved signerings av boligen vil du få en tilvalgbrosjyre med mulighetene som finnes for din bolig. Når du har bestemt deg, oppsummeres alt på et bestillingsmøte, og deretter inviteres du til en forhåndsbefaring for å sikre at alt blir som avtalt.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Svennevikheia, 4521 Lindesnes

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 210666196
Sist endret 11. mai 2021 10:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.