Bildegalleri

Utsikten Hyttefelt, Lemonsjøen

Hytte på solrik utsiktstomt, rett ved alpinanlegg og flotte langrennsløyper i Jotunheimens forgård!

Kart med kartnålUtsikten hyttefelt, tomt 32, 2683 Tessanden
Prisantydning4 310 000 kr
Omkostninger
80 000 kr
Totalpris
4 390 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
76 m²
Tomteareal
800 m² (festet)
Festeavgift
8 500 kr
Soverom
2
Meter over havet
850

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen til Lemonsjøen – helårsdestinasjonen ved porten til Jotunheimen!

Tomt 32 ligger på hyttefeltet Utsikten. Her har du nærhet til langrennsløyper og alpinbakke. Med Lemonsjøen som utgangspunkt har du fire attraktive årstider du kan se frem til. 

Lemonsjøen er et populært fritidsområde i starten av Jotunheimen. Flott og variert natur som er like spennende sommer som vinter. Lemonsjøen ligger langs riksveg 51, mellom Vågåmo og Valdresflye.
En kort kjøretur unna så har du Besseggen, Rasletind, Nautgardstind, Glittertind og flere andre høye tinder. Ønsker du litt ekstra spenning så byr raftingelva Sjoa på heftige stryk.

Sommer på Lemonsjøen
Trollhøe og Gråhø er to populære topper ved Lemonsjøen. Her får du panoramautsikt over Jotunheimen, Rondane og mere til. Området egner seg også godt for sykkel, både på grusveger eller på stier.
På Lemonsjøen finner du en urban kaffebar på Kalven Seter og Lemonsjøen Fjellstue & Hyttegrend med mulighet for å nyte et hyggelig og bedre måltid!

Vinter på Lemonsjøen
Vinterstid har Lemonsjøen gode muligheter for deg som er glad i skiaktiviteter.
Enten du liker langrenn, alpint eller randone, her er noe for alle nivåer.
Alpinsenteret har familievennlige alpinbakker, samt et eldorado for de som liker frikjøring og puddersnø. Utenfor de oppkjørte løypene er det tilrettelagt for fantastiske frikjøringsmuligheter - med utsikt til Jotunheimen.
Skitrekket har en lengde på 1400 meter, med en høydeforskjell på 390 meter. Totalt er det tre skitrekk, fem nedfarter, stor kafe, barnebakker, skiutleie og terrengpark.
Lemonsjøen har også gode langrennsløyper, samt kort vei til flotte topper i Jotunheimen, for de som liker å gå på toppturer.
I områdene rundt er det over 150 km oppkjørte skiløyper, og skisesongen varer ofte til langt uti mai. Her finner du også Jotunheimløypa som går fra Brimiland v/Tesse, forbi Lemonsjøen, Randsverk, videre innover Sjodalen mot Gjendesheim.

Generelt

Prisen i annonsen tar utgangspunkt i hyttemodell Vy19AH på tomt 32 i Utsikten hyttefelt. Graving, grunnmur og tomt er inkl i pris.
Hytta er klargjort for innredning av hems, og leveres i utgangspunktet med tett trappegang og inspeksjonsluke. Ved kjøp av innredet hems leveres denne innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som i resten av hytta, samt trapp. For annonsert modell Vy 19AH koster innredet hems kr. 329 000,-.
På de fleste tomtene kan vi bygge både mindre og større hyttemodeller, Ønsker du å se på andre muligheter for denne tomta, ta kontakt med hyttekonsulent Maya for nærmere informasjon.

INKLUDERT i omkostninger tomt:

 • Tilknytningsavgift V/A: kr 65 000
 • Anleggbidrag strøm: kr 15.000
 • tilknytningskostnader vegnett er inkl
 • Fradelingsgebyr inkl
 • Avfallskostnad og byggestrøm er inkl.

Ikke inkludert i leveransen:

 • Hvitevarer
 • garderobeskap
 • utvendig beising.
  Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom kr 70 000 og 150 000.


I tillegg til pris tilkommer også:

 • Byggesaksgebyr Vågå kommune: pr.dd. 25 000 kr
 • Tilknytningsavgift bredbånd/kabel TV : 5000 kr
 • Tinglysningsgebyr og panteattest kr 1170


Det er festetomter i feltet og det blir ikke beregnet dokumentavgift. Årlig festeavgift til Statskog er p.t. ca. 8.500,-.

Ferdigstillelse og overtakelse etter nærmere avtale.

Adkomst/Tomteforhold

Ta av E6 i Otta, inn på E15. Følg vE15 til Randen hvor du holder til venstre inn på fylkesvei 51. Etter at du passerer Lemonsjøen Alpinsenter tar du første vei inn til venstre. Etter et par hundre meter tar du til venstre igjen og du er på Utsikten hyttefelt

Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/avløp og strøm. Det er festetomter. Tomtens endelige plassering og størrelse kan bli justert i forbindelse med kartforretning. Det er vintervei helt frem til hytta.

Tomtekontrakt og oppgjør for tomta gjøres av Megleroppgjør Innlandet.

Kontraktsforhold

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 149,2 fra sept 2023. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for ”Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid” frem til Leve Hytter påbegynner selve oppføringen av hytta. 

Leve Hytter as står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Leve Hytter as oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger. 

Tomten heftes med dette av byggeklausul med Leve Hytter AS og konsept-modellene VY 19AH, Vy 23ATHS eller Vy 26CTH. På de fleste tomtene kan vi bygge både mindre og større hyttemodeller, ta kontakt med hyttekonsulent Maya for å finne ut om dette lar seg gjøre på den tomta du har lyst på.

 Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Leve Hytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider. Hyttenes plassering skal være som på situasjonsplanen.

Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger. Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Lemonsjøen Utvikling AS vedrørende tomt, med Rønningen Anlegg AS vedrørende grunn/betongarbeider og Leve Hytter AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene.

Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget i Lemonsjøen Utvikling AS, Rønningen Anlegg AS og Leve Hytter AS.

Det tas forbehold om at kommunen gir byggetillatelse.

Utvendig farge (mørke farger) og taktekking (torv) i henhold til reguleringsbestemelsene.

Innhold

Standard

Beskrivelse
Grunn- og betong:

Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp. Utomhus ferdigstilles med tilbakefylling mot hytte, samt oppfylling og arrondering av utearealer med stedlige masser, med pussing av overflater. Veier leveres med hytteveistandard, og gårdsplasser og gangveier med grus. Utomhus tilpasses iht området slik det blir etter utbyggingen. Tegningene er ikke nøyaktig målsatt mht utomhus, og det tas forbehold om justering av arrondering utomhus, herunder innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

Tømrer og snekkerarbeider:
Utvendige overflater
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

Innvendige overflater:
Alle rom har bred beiset furu Vy-limtrepanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Elektro:
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner.

Rørlegger:
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken og bad:
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

Pipe og ovn:
Stålpipe og peisovn er inkludert

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode208366017
Sist endret24. nov. 2023 14:01
ReferanseUtsikten Lemonsjøen Tomt 32 Hems

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.