Bildegalleri

Ål i Hallingdal - Prosjekter Saltdalshytte - Praktisk familiehytte

Kart med kartnålHaugstølvegen, 3570 Ål
Prisantydning3 990 000 kr
Omkostninger
21 250 kr
Totalpris
4 011 250 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
71 m²
Tomteareal
1 125 m² (eiet)
Grunnflate
65 m²
Soverom
3
Meter over havet
1000

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Beliggenhet

Om Bergstølhovda                  

Saltdalshytta har gleden av å ønske velkommen til fantastiske Bergstølhovda på Sangefjell! Her lanserer vi 40 nye tomter med svært solrik beliggenhet.

Bergstølhovda hyttegrend ligger 940-1000 moh helt inne ved det store vannet Rødungen. Sangefjell er et veletablert hytteområde i fjellbygda Ål i Hallingdal.


Bergstølhovda hyttegrend har store og romslige tomter, med praktfull utsikt. Tomtene ligger høyt og fritt, i tre ulike grender og som i et amfi med fantastisk utsyn og lite innsyn. I tillegg er tomtene plassert slik at hver og en av de tilbyr ski in/out til et stort løypenett av langrennsløyper.

Naturen på Sangefjell innbyr til aktiviteter året rundt. Skisporet starter rett utenfor døra, og Sangefjell har milevis med svært gode preparerte skiløyper. Løypenettet er en del av Hallingdalsløypa sør som strekker seg fra Kikut på Geilo til Norefjell. Det er flotte fiskevann like i nærheten og området er kjent for fjellturer i alle varianter. På Sangefjell får du en snørik vinter og lange sommerdager med sol i hytteveggen. Det er en rik flora og fauna her oppe, en stjernehimmel du drømmer deg bort i og et langstrakt landskap som gir sjelero. Mest av alt har man mulighet til å dyrke det som er viktigst – nemlig tid sammen. Sangefjell blir en trofast følgesvenn og et sted du savner når du reiser derifra.

En bålhytte øverst på den gamle stølsvollen ved Bergstølhovdene vil bli til glede for alle hytteeierne. Stedet for å dele fine stunder rundt bålet, med koket kaffe i hånda og gode historier i lufta.

Dette området tar grep for å ivareta viktige estetiske sider. Reguleringsplanen henviser til torvtak, skifer eller bordtak. Fargevalg skal være dempede jordfarger. Det er tilrettelagt for fiber, og strømnettet har kapasitet for elbillading på alle hyttene samtidig.
Høsten er en magisk tid på fjellet. Sterke farger i mange nyanser og en tid for flotte turopplevelser. Du kan kjøpe fiske og jaktkort for Sangefjell.

Hytta
Den populære Smart-serien består av fleksible og arealeffektive hytter med smarte løsninger som gir dere den gode hyttefølelsen. Smart hytta er utstyrt med stort loft i hele hyttas lengde som kan utnyttes til soverom eller loftstue der barna kan koble av etter en lang dag ute. Hyttene har i utgangspunktet en moderne fasade, men kan også leveres i mer tradisjonell stil med sprossevinduer. 

Prisen i annonsen tilsvarer en standardmodell uten tilvalg, noe som vil si at diverse oppgraderinger av for eksempel fargevalg, gulv/vegg-typer og dører kommer mot et pristillegg.

Standard

Innvendige overflater: Alle innvendige overflater er priset med vegger og himlinger av ubehandla sprekkpanel, liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelen. Vegger på bad leveres med våtromsplater av typen Fortissimo Denver White 60x40 fliser. 

Gulv i bad, wc og evt. sauna leveres flislagt, standard størrelse flis 20x20cm Arc Grey. Gulv i vindfang leveres flislagt med flis i størrelse 30x60cm. 

Boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv er priset med 3-stavs eikeparkett, hvit Concerto. Innerdører, trapp og rekkverk leveres ubehandla.

Yttervegger og tak: Yttervegger med stående låvepanel med brunfarget grunning. Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandla etter Tek 17. Farge S0502-Y. Tak tekkes med Isola takshingel. Takrenner, nedløp og pipebeslag leverast i svart lakkert stål.

Innervegger: Leverast med 73mm isolert bindingsverk, paneleres på begge sider. Teknisk vegg utføres med 198mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk. Evt. utvendig bod leverast uisolert.

Ildsted og varme: Std Jøtul ventilert stålpipe. Std Jøtul F163 ovn.

El-anlegg: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leverast 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler (ikke i sauna).

Rørleggerarbeider: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

Kjøkken: Leveranse og montering er priset inn med et verdikort på kr.45.000,-. Ved nøkkelferdig leveranse så har vi vår faste leverandører Sigdal på kjøkken.

Generelt: Se i vår vedlagte tilvalgskatalog for alle muligheter til oppgraderinger. For priser på tilvalg, lager vi et tilbud basert på ønsker på valgt hyttemodell. Se også vedlagt leveransebeskrivelse for hva standard leveranse inneholder.

Vi har i denne leveransen tatt høyde for 30 graders tak.Generelt

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Vi har elementproduksjon av våre hytter som gjør at hyttene blir ført opp på kort tid og blir raskere tett. Dette er en fordel med tanke på vær og vind under byggeprosessen. 

Det er visse kvaliteter man må ser etter når dere skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene, utsikten og generell beliggenhet. Mulighetene for langrenn, sykkel, fotturer og andre naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted. Bergstølhovda har alle disse kvalitetene såvel som et bra veinett/infrastruktur, lave brøytekostnader og kort vei til absolutt alle gode fasiliteter i området.

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer. Adkomst/Tomteforhold

Fra Oslo:

Følg riksvei 7 forbi Ål sentrum i retning Geilo. Ved Kleivi Industriområde tar du til venstre og følger skilt mot Rødungen S., og videre mot Sangefjell. Kjør gjennom bommen og følg veien nesten helt inn til Rødungen og ta så til venstre. Hytteområdet ligger da til høyre.

Fra Bergen:

Følg riksvei 7 forbi Geilo mot Ål. Ved Kleivi Industriområde tar du til høyre og følger skilt mot Rødungen S og videre mot Sangefjell. Kjør gjennom bommen og følg veien nesten helt inn til Rødungen og ta så til venstre. Hytteområdet ligger da til høyre.
Det er vinterbrøytet og klart for visning.


Tomt/tomteareal

Selveide tomter.

Tomtenes areal er på ca. 1100 kvm, og har følgende tomtenr: 11.  Se prisliste for fullstendig oversikt. 

Eiendommens størrelse er omtrentlig angitt og det kan derfor forekomme mindre avvik.


Øvrige opplysninger

Internett/TV

Det blir tilrettelagt for bredbånd og kabel-tv frem til tomtegrense. Tilkoblings/etableringsavgift til tjenesteleverandør må dekkes av kjøper.Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen.


Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Ål kommune. Sjekk kommunens hjemmeside for mer informasjon.Oppgjør på tomt og hytte

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at tomtens kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. For hyttens kjøpesum, gjelder standard betalingsplan fra Saltdalshytta. Det blir utarbeidet to kontrakter; én på tomt og én på hytte med grunnarbeid.


Velforening

Det er etablert velforening på Bergstølhovda. 


Reguleringsmessige forhold

Se vedlagte reguleringsbestemmelser.


Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må fylle ut egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som forplikter kjøper å bygge på tomten innen 5 år.Øvrige forbehold

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for tomtene som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet. 

Bilder og illustrasjoner som viser de ulike tomtene er ment som illustrasjoner. Tegningene av tomtene bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig plassering av hytte. 

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere.Omkostninger

Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt.
Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. 

Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 525,-
Gebyr for pantattest kr. 206,-

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

I tillegg tilkommer det følgende avgifter: 
Renovasjonsgebyr : 1.549,- per år.
Veivedlikehold Bergstølhovda: 4.375,- per år
Vegavgift Sangelivegen: 1.500,-
Løypeavgift: 600,- pr år
Vann og avløp: 4.375,- pr år

Følgende er ikke inkludert i kjøpesummen:
• Belysning utover det som er beskrevet over er ikke inkludert
• Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert  i leveransen
• Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og  tinglysningsgebyrer • Tilkobling strøm, kr 40.000,-

Saltdalshytta tar forbehold om skrivefeil.


Vesentlige opplysninger

Utgangspris inneholder komplett hytte over grunnmur, tomt og grunnarbeider, tilknytning privat VA, oppgradert materialpakke og torvtak (se vedlagte leveransebeskrivelse i PDF)

Prisen viser denne hytta på tomt 11 til en verdi på 850.000,- eks påkobling strøm.

Tilknytning til strøm, påløper med kr 40.000,- Inkl i pris er std grunnarbeid, eks evt spregning. Det bemerkes at inkludert sum for grunnarbeider er en budsjettpris og det tas forbehold om at pris kan justeres, begge veier. Grunnarbeider utføres av grunnentreprenør Medhus AS. Tomtene er byggeklare.

Tomtene overskjøtes direkte fra grunneier til kjøper. Advokat Runar Wiik, Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS er oppgjørsansvarlig på tomtesalg.


Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen
Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode206047327
Sist endret14. nov. 2022 12:36
ReferanseXSmart1CX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.